plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmawiały o różnych problemach dzieciowych, dyskutowały o ważkich kwestiachplemniczka wrote:Małyszku a co bedziecie robic na tych spotkankach mamusiek?
, będą zapraszani eksperci np. ffizjoterapeuta, pediatra, laktatorka itp.
Grunt, że się wyrwę z chaty
Tzn. jeszcze nie wiem, czy się wyrwę, jeszcze się nie odezwali.
plemniczka, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

-
Mmm widzę, że dziś quizujecie

To i ja zapodam:
1. Śpiewałam kiedyś w Carnegie Hall w NY.
2. 18 lat temu byłam na koncercie Backstreet Boys w Poznaniu.
3. Jak byłam dzieckiem, do ucha weszła mi szczypawka i bałam się że mi przegryzie bębenek.
Strażaczka90, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

-
Nieprawdziwa jest trójeczka.
Pozwolę sobie wyjaśnić pkt 1. Jak byłam z chórem w NY to weszliśmy sobie do hallu w Carnegie Hall i cośtam sobie dla jaj zaśpiewaliśmy żeby było, że śpiewaliśmy w Carnegie Hall
Ola_czeka, Strażaczka90, Spero, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

-
No to moze ja teraz:
1.Kilka lat temu poznałam Stana Borysa ktory zaprosił mnie na romantyczną kolację i noc w hotelu
2. Przez cztery lata tanczylam w Teatrze Tańca i jezdzilismy po calej Polsce dajac wystepy
3.Jak bylam mala to przylapalam rodzicow na baraszkowaniu
co jest nieprawda? -
Moj tato przez ostatnie tygodnie strasznie kaszlal i babeczka mu badania zrobila i dzis zadzwonili ze ma sie zgloscic i pojechal i wiecie co mu wyszlo ze ma gruzlice pluc- jutro idzie do szpitala na dwa tygodnie. Babeczka mu powiedziala ze tez sie musimy przebadac.Tato powiedzial ze nie mieszkam z nimi tylko czasem przyjezdzam ale babka powiedziala ze musze sie zbadac .... jeszcze mi tego brakowalo i tak juz w stresie zyje a teraz to. Boje sie bo tez kaszle od tygodnia a przeciez caly tydzien tutaj siedze:( a na dodotek w ciazy jestem i o dziecko sie boje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 14:06
-
Dzień dobry

Taki rebus:
1. Miałam dwa razy na świadectwie nieodpowiednie zachowanie
2. Pobiłam w przedszkolu chłopaka krzesłem
3. Ukradłam ze sklepu paczkę gum do żucia i mnie złapali
Strażaczka90, Effcia28, Spero, Dodi, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH