plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, przytyłam już 2 kg ale cieszę się bo wyglądałam jak wieszak.
A ja przeoczyłam wcześniej info Libry i już się idę chłostać
Najważniejsze, że się goi 
Aga mają szczęście, że naprawili sprzęt
Plemniczko- śliczna mała!!!
Ja po wizycie i dalej na L4 jestem. Muszę się umówić na USG bo lekarz nie ma u siebie sprzętu. Póki co wszystkie badania mam ok i dalej mogę wchłaniać wszystko co widzę
Spokojnej nocy dziewczęta!!!
plemniczka, Gunia, kiti, Spero, Libra, aisa, Rucia, zbikowa, Strażaczka90, AGA 30, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
Podbijam! Zgłaszam sprzeciw w sprawie "Plemniczki..." gdzieś na szarym końcu listy! Tak być nie może. Wstawać i pisać Dziewczynki!
U mnie powoli jakoś płynie. W pracy młyn, ciągle jakieś kontrole, które tak naprawdę do niczego nie prowadzą... W tym tygodniu jak wracam z pracy, mam ochotę leżeć odłogiem - taka jestem jakas zmęczona i stłamszona nią.
Dzieci na zajęciach mam głównie w soboty, czasem jeszcze jakieś w tygodniu. I tak płynie dzień za dniem... Mam nadzieję, że Wam humory dopisują! Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 07:48
Libra, Strażaczka90, plemniczka, aisa, mauysia, kiti, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć, super że dziś 27 stopni i że jadę do Jastarni. Na dodatek jeszcze nie urodziłam a już jestem w kolejnej ciąży. Okazało się, że da się wyhodować bez przez jedną wiosnę a kryty basen to nie jest jakaś droga inwestycja. No i pies oduczył się sikania w domu.
plemniczka, mauysia, kiti, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczka spada w rankingu, ponieważ na stronie głównej "starających się" przybywa tematów totalnie za przeproszeniem z dupy. Zupełnie nie pojmuję czemu do tej pory nikt nie wpadł na to, aby nad forum czuwał moderator. Z automatu otwiera mi się pierwsza strona plemniczki, żebym nie musiała patrzeć na te wszystkie fantastyczne tematy.
Szkoda, że forumowiczki same stwarzają taki bałagan.
Dzień dobry.
zbikowa, AGA 30, plemniczka, aisa, mauysia, Gunia, Spero, anka_a, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Mauyś, nie dajcie się chorobom!
Aga, o której hsg? Mobilizacja kciukowa zacznie się już od rana.
Kiti, niech Twoja @ prędko przybywa!
Libra, super że wszystko ładnie się goi, jeszcze troche przerwy i do boju
Kfjatuś, nie daj się tym kontrolom, muszą się wreszcie skończyć
Plemniś, słodziak niesamowity jest z Kornelci!
Libra, Strażaczka90, AGA 30, plemniczka, kiti, Spero, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
1. Kiedyś w podstawówce dostałam naganę o treści: „Ola śpiewa na lekcji muzyki”.
2. Przeraża mnie postać klauna.
3. W dzieciństwie nosiłam aparat ortodontyczny.
Która wypowiedź jest nieprawdziwa?
Libra, aisa, Spero, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki u mnie piekna wiosenna pogoda.Dzwonili do mnie z pracy zebym wracala bo dziwnie tak beze mnie hihihihi ale jeszcze do niedzieli poleniuchuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:15
Strażaczka90, kiti, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień

Słoneczko świeci ptaszki śpiewają normalnie JUTRO WIOSNA
Jupi jupi jupi 
Aisa do szpitala mam się wstawić przed 8 rano ale o której badanie to nie wiem jeszcze
Libra, sylwia1985, aisa, Strażaczka90, a-koczek, Spero, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH