plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Aisko wyglądasz pięknie
Czekam ma Twój poród z niecierpliwością, już niedługo 
Dochodzę do wniosku, że czas leci zbyt szybko. Marcel skończył już dwa miesiące, a ja nie wiem kiedy to zlecialo. Z dnia na dzień jest coraz wiekszy.
Za 10 dni wracam do Polski
Miłego dnia
Libra, Dodi, Strażaczka90, aisa, kiti, a-koczek, Effcia28, Rucia, gocha04, anka_a, Spero, mauysia, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
aiska sliczny brzusio

Shagusia oczywiscie ze powiedzialam ze jestem w ciazy ale mimo tego przepisal mi antybiotyk ale oczywiscie go nie wzielam...
Okropnie mnie kaszle bleeee tak flegmowato bleee
Mam do was pytane w ktorym tygodniu dowiedzialyscie sie co bedziecie mialy i kiedy poczulyscie pierwsze ruchy. Ja mam do gina dopiero 16 kwietnia- hmmmm nie sadzicie ze troche pozno no ale tak kazal przyjsc- troche sie boje o wiwiczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 10:18
-
Cześć

Dziękuje za komplementy
Też mi się podoba ta moja piłka 
Byłam dziś u położnej, żelazo poszło do góry, moja waga też
serducho dziecięcia ładnie bije i co najważniejsze dziecie ułożyło się główką do dołu
(2 tyg temu tyłkiem się ustawił do wyjścia). Jest fajnie 
Może to wiosenne przesilenie jakieś, że takie paskudne humory krążą...
Ilona, no to odliczanie rozpoczęte, już niedługo będziesz w Polsce na stałe, ale super! Zazdraszczam!
Olu, czekam na duet z Georgem, będzie zarąbisty
Dodi, Libra, kiti, Strażaczka90, a-koczek, Effcia28, gocha04, zbikowa, Kfjatus, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
Aisa - śliczny brzusio, taki zgrabniutki jak Mamusia

fiu, fiu Olka - Ty to się w niezłych kręgach obracasz
zahacz o Gdańsk w drodze na Hel 
A gdybym ja miała wybierać kim chciałabym być z fikcyjnych postaci to na pewno jedną z bohaterek Przyjaciół - pewnie Moniką, bo nie musiałabym zmieniać imienia
no ale Rachel też kusi
no i mieszkałabym na Manhattanie - bosko!
KOCHAM ten serial!!!
W 2000 r. na koniec mojego pobytu w US jako au pair byłam kilka dni w LA i miałam bilety na nagrywanie jednego z odcinków Przyjaciół. Niestety kolejka chętnych była tak długa, że się nie dostaliśmy
to pewnie przez moich współlokatorów z hostelu, Angoli którzy tak się z rana szykowali długo, że pewnie za późno dotarliśmy do studia 
Sylwia - zdrówka Ci życzę. Ten syrop, na który przepis podała Anka jest chyba super na czas ciąży. Jak było mi jakoś niedobrze to piłam herbatkę imbirową, więc syrop z imbirem też byłby dobry. A na choróbsko polecam Ci dużo pić i jeżeli masz malinki, to też nie zaszkodzą.
Ja poczułam pierwszy ruch Mai na początku 17. tygodnia - dokładnie w Dzień Babci, takie jakby pęknięcie bąbelka pod pępkiem
Ilona - miłego odliczania
pewnie masz teraz sporo do ogarnięcia - Maluszek, Wiki i jeszcze pakowanie?
Aga - mam nadzieję, że uda się w końcu umówić na hsg i naprawią ten sprzęt...
Mauysiu - kiedy zaczynasz spotkania z mamusiami innych maluszków?
Shagguś - jak już będziesz miała gotowy ostateczny projekt to pokażesz nam? Uwielbiam oglądać plany domów
U nas dzisiaj przestało tak wiać, teraz też już nie pada, więc zabiorę dziecię na spacer. Wczoraj siedziała cały dzień w domu bidula, bo tak wiało że myślałam, że ja się przewrócę jak poszłam do sklepu a do Majki przyszła jej osobista Babcia
kiti, Strażaczka90, aisa, Libra, Ola_czeka, Effcia28, Spero, mauysia, zbikowa, Rucia, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-

Aiska cudy brzusio
Sylwia wracaj do zdrówka. Wypocznij u rodziców i naładuj akumulatory
Shagga idziecie jak burza , też chciałabym zobaczyć już gotowy projekt
Ola zazdraszczam takich wojaży na salonach
Ilonko fajnie że wracacie do Polski
a ja będę za niecały rok emigrować do naszych zachodnich sąsiadów...
Effcia nie wiem czy już pisałam, ale Madzia jest prześliczna, słodziak
Strażaczko jak tam sprawy się mają ?
ja chyba po raz pierwszy oczekuję nadejście @
, niech się franca już zjawi bo za tydzień wylot do m 
Libra, Ola_czeka, Effcia28, aisa, Spero, mauysia, Strażaczka90, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ej bez kitu She a chciałabyś zamieszkać w Nowym Jorku tak na 2 miechy i pożyć tamtym życiem?! To jest moje wielkie marzenie!
I też wielbię przyjaciół.
Fajnie, że już jutro idę z Jen Aniston na naleśniki.
kiti, Effcia28, Libra, she, aisa, Spero, Kfjatus, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Oj Olka Ty to masz jednak ciekawe to życie
cieszę się ,że chociaż czasami napiszesz o Twoich spotkaniach mogę Ci wtedy troszkę pozazdrościć 
Aiso mnie też się podoba Twój brzusio
a ja mam urodzin w dzień porodu Kaji:)
Dziękuję za wszystkie miłe słowa o Madzialenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 14:24
kiti, Ola_czeka, Libra, aisa, Rucia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nawet nie 2 miechy, ale na zawsze!Ola_czeka wrote:Ej bez kitu She a chciałabyś zamieszkać w Nowym Jorku tak na 2 miechy i pożyć tamtym życiem?! To jest moje wielkie marzenie!
I też wielbię przyjaciół.
Fajnie, że już jutro idę z Jen Aniston na naleśniki.
kocham Stany i czekam aż zniosą wizy. Bo prosić się o nie, żeby tam jechać nie będę!
taka jestem uparta hehe
-
ło matko i córko, nie powiem gdzie sięgałam, żeby odkopać wątek z pomiędzy "89 też się strara" i "czy są tu jakieś starczki ze Skierniewic?"...
serio wszystko już zostało powiedziane i nie mamy ze sobą o czym gadać? ja się tak nie bawię.
Libra, Rucia, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
Helou helou!
Na rozmowie było spoko, pytała mnie z trzeciego trymestru ciąży, drugiego skoku rozwojowego i składu szczepionki Infanrix hexa...
ŻAAART
To była taka luźna rozmowa. Ale pewnie chcą przesiać z laseczek, które nie mają nic do powiedzenia na żaden temat. A na te spotkania przyjmą tylko 6 mam, stąd też ten przesiew. Mam się dowiedzieć w piątek.
Heniorro ma zapalenie spojówek
Lekarka zapisała mu jakieś kropelki do oczu Tobrex (antybiotyk) i mam zakraplać 4x dziennie.
A tak poza tym to jakiś mega pomór się zbliża do mojego domu. M już się rozlozyl, ja mam kaszeli ból gardła, tylko czekać aż przejdzie na młodszych.
Libra, Ola_czeka, Dodi, Strażaczka90, plemniczka, Kfjatus, Spero, aisa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyŻbiczku... ja np. nie mam zbyt dużo do powiedzenia, więc czytam:) a dziś piszę, co po wizytach...zbikowa wrote:ło matko i córko, nie powiem gdzie sięgałam, żeby odkopać wątek z pomiędzy "89 też się strara" i "czy są tu jakieś starczki ze Skierniewic?"...
serio wszystko już zostało powiedziane i nie mamy ze sobą o czym gadać? ja się tak nie bawię.
po miesiączce, która była horrorem, przez moje plamienia będę jeszcze 2 tyg. na zwolnieniu...
tydzień pod znakiem wizyt lekarskich... od dermatologa dostałam skierowanie na wycięcie zmian (prawdopodobnie uda się już w środę na wizycie u chirurga)
dzisiaj - czytaj wczoraj - wizyta u ginka była - mam zrobić morfologię po tej mojej masakrycznie obfitej @... na usg ok, maciczka się goi... Gin powiedział, że jeszcze chwila moment i gdyby mnie nie znał, to nie zorientowałby się, że jestem po takiej operacji (jak to stwierdził gin - złote ręce robiły zrobiły mi operację)... wg przewidywań za 2 miesiące nie będzie już po mięśniaku żadnego śladu (huraaaa!!!!). Dziś na usg były piękne warunki do starań... endometrium 9mm, dominujący pęcherzyk 22mm... Według mego ginekologa jajniki pięknie pracują... teraz tylko czekać na zielone światło i być może w maju już ono zabłyśnie... no i w maju będzie cykl monitorowany
a więc jutro chirurg i miejmy nadzieję, że od razu zrobi mi ciachu ciachu
Witam dziewczęta i zarazem życzę miłej nocki:)
Rucia, zbikowa, Dodi, Strażaczka90, AGA 30, mauysia, anka_a, a-koczek, kiti, plemniczka, Kfjatus, Gunia, Spero, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH