plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Jestem
Mauysiu zdrówka dla Heniutka. Kropienie oczu u maluszka to hardcore...
Sylwia ja poznałam płeć na USG połówko-prenatalnym w 20 tc a ja już wcześniej twierdziłam, że będzie dziewczynka i się sprawdziło. Ruchy czułam około 16tc ale to jest sprawa indywidualna.
Ola szalejesz
-
Zapomniałam się Wam pochwalić jaki komplement usłyszałam od mojego M.
Założyłam jeansy, z którymi się przeprosiłam bo były mi za duże. Już nie są...
On: oooo masz jeansy, skąd? a zmieściłaś się??? nie cisną?
Zaczęłam się śmiać bo mnie rozwalił... tak więc uświadomiłam mu, że czas iść na zakupy
Do potem!
mauysia, Ola_czeka, Strażaczka90, Kfjatus, Spero, aisa, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw to akurat to nie wierze, ale dziękujęAGA 30 wrote:Dobry dzień

Libruś super wieści tylko poza ta koszmarną @
No to juz niedlugo będziesz w stanie błogosławionym zobaczysz

&&&&&&&&&&& żeby Ci się udało termin hsg w końcu ustalić
AGA 30, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałysz... stuningowany sprzęt jest już jakiś czas próbowany;P działa choć czasem jeszcze pobolewa;)mauysia wrote:Ja jestem na sekundkę.
Liberko, to super, że trafiłaś na takie złote ręce. Jeszcze trzy miesiące i będziesz mogła wypróbować swój stuningowany sprzęt
-
Ania_a - gratuluję zrzucenia paru kg

Zapomniałam napisać, że ja już też wróciłam do wagi sprzed ciaży, a nawet jestem 2,5 kg na minusie - już prawie zrealizowałam swój plan!
Muszę tylko zrezygnować ze słodyczy, bo jak przestanę karmić, a nadal będę wcinać słodkie, to wszystko pójdzie na marne...
Libra, sylwia1985, Strażaczka90, kiti, Rucia, Spero, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

-
Właśnie oglądam jednym okiem "Lincolna". Jak dla mnie ten film mógłby być o połowę krótszy. Ale rola tytułowa super odegrana przez Daniela Day Lewisa.
Przedwczoraj oglądałam też "Nędzników". Hugh Jackman mógłby już więcej nie śpiewać, podobnie jak Russel Crowe... Ale "I dreamed a dream" Anne Hathaway - pierwsza klasa. Ryczałam. http://www.youtube.com/watch?v=86lczf7Bou8

-
nick nieaktualny
-
Super Aga!
Libra dość nihilizmu!
Małysz, ja zrozumiałam, że Anka przytyła a nie schudła
Bisajd Małysz chudzino nie chcę Cię znać.
Wpadłam tylko powiedzieć Wam, że dostałam podwyżkę, Loreal przywróciło tusz Lash Architect 3D, Puma przywróciła szarą wodę toaletową a mój pies już nie sika w domu.
A i okazało się, że od kokosowych jeżyków się chudnie, jeśli zje się ich naprawdę dużo.
anka_a, Rucia, plemniczka, Kfjatus, Spero, aisa, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w mej postawie nie widzę nihilizmu... ja po prostu realnie patrzę i nie nastawiam się, że już na pstryknięcie palcem zajdę w ciąże w trzecim cyklu wznowionych starań, bo mi guza wycieli, który i tak w niczym nie przeszkadzał (jeżeli chodzi o wcześniejsze niepowodzenia w zaciążeniu)... To jest moja metoda, z którą mi jest najlepiej:) pozwala mi to nie załamywać się jak kolejny raz dostaję @... jeżeli komuś nie podoba się to co piszę, to przepraszam, ale w moim przypadku w żadne "szybkości w zajściu w ciążę" już nie wierzę i nikt mnie do tego nie przekona... co nie oznacza, że nie mam nadziei, że kiedyś w końcu się uda - choć czasem zdarza się gorszy dzień zwątpieniaOla_czeka wrote:Libra dość nihilizmu!
-
nick nieaktualnyDobry
Libra oby do przodu. Lubię w Tobie takie zdrowe podejście do sprawy
Mayuś gdzie się wybierasz na weekend z dala od rodziny? Mi zostało +8 kg które kocham
Mówiłam już, że mam biodra? Wcześniej się gdzieś schowały 
Aga super, że udało się załatwić HSG
Będziemy trzymały kciuki.
Spero, AGA 30, Libra, aisa, Strażaczka90, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane! codziennie was czytuje ale doba jest dla mnie za krótka by móc uczestniczyc aktywnie.
sylwia ja o plci dowiedzialam sie na pierwszych prenatalnych w 12 tygodniu, a ruchy poczulam w 18 tygodniu. No i 2 razy chorowalam w ciazy. Leczylam sie domowymi sposobami. Pilam tez tą mieszanke z imbiru, grapefriutu i miodu, cos podobnego co chyba anka pisala. Fajnie dzialalo.
Libra dobrze ze maciczka sie ladnie goi i jestem dobrej mysli
Małyszku a co bedziecie robic na tych spotkankach mamusiek?
Effciu jak Magda? kolki ustąpily po debridacie? a jakiej dawce jej to podajesz?
Libra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]