Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    Libruś super wieści tylko poza ta koszmarną @ :/
    No to juz niedlugo będziesz w stanie błogosławionym zobaczysz :)

nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem na sekundkę.
    Liberko, to super, że trafiłaś na takie złote ręce. Jeszcze trzy miesiące i będziesz mogła wypróbować swój stuningowany sprzęt :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Strażaczka90, Effcia28, Kfjatus, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja jestem na sekundkę.
    Liberko, to super, że trafiłaś na takie złote ręce. Jeszcze trzy miesiące i będziesz mogła wypróbować swój stuningowany sprzęt :)

Dobrze to ujęte he he :)

• anka_a Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Jestem :) Mauysiu zdrówka dla Heniutka. Kropienie oczu u maluszka to hardcore...
    Sylwia ja poznałam płeć na USG połówko-prenatalnym w 20 tc a ja już wcześniej twierdziłam, że będzie dziewczynka i się sprawdziło. Ruchy czułam około 16tc ale to jest sprawa indywidualna.
    Ola szalejesz ;)

• anka_a Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam się Wam pochwalić jaki komplement usłyszałam od mojego M.
    Założyłam jeansy, z którymi się przeprosiłam bo były mi za duże. Już nie są...
    On: oooo masz jeansy, skąd? a zmieściłaś się??? nie cisną?
    Zaczęłam się śmiać bo mnie rozwalił... tak więc uświadomiłam mu, że czas iść na zakupy :D
    Do potem!

mauysia, Ola_czeka, Strażaczka90, Kfjatus, nick nieaktualny, aisa, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dobry dzień :)
    Libruś super wieści tylko poza ta koszmarną @ :/
    No to juz niedlugo będziesz w stanie błogosławionym zobaczysz :)
    w to akurat to nie wierze, ale dziękuję:)
    &&&&&&&&&&& żeby Ci się udało termin hsg w końcu ustalić

nick nieaktualny, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja jestem na sekundkę.
    Małysz... stuningowany sprzęt jest już jakiś czas próbowany;P działa choć czasem jeszcze pobolewa;)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Małysz... stuningowany sprzęt jest już jakiś czas próbowany;P działa choć czasem jeszcze pobolewa;)
    Aha, czyli są rozruchy próbne.

nick nieaktualny, Strażaczka90, kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_a - gratuluję zrzucenia paru kg :)

Zapomniałam napisać, że ja już też wróciłam do wagi sprzed ciaży, a nawet jestem 2,5 kg na minusie - już prawie zrealizowałam swój plan!
    Muszę tylko zrezygnować ze słodyczy, bo jak przestanę karmić, a nadal będę wcinać słodkie, to wszystko pójdzie na marne...

nick nieaktualny, sylwia1985, Strażaczka90, kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie oglądam jednym okiem "Lincolna". Jak dla mnie ten film mógłby być o połowę krótszy. Ale rola tytułowa super odegrana przez Daniela Day Lewisa.

Przedwczoraj oglądałam też "Nędzników". Hugh Jackman mógłby już więcej nie śpiewać, podobnie jak Russel Crowe... Ale "I dreamed a dream" Anne Hathaway - pierwsza klasa. Ryczałam. http://www.youtube.com/watch?v=86lczf7Bou8

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc cuda w polskiej słuzbie zdrowia :)
    W piątek Hsg mam laski ;)

Ola_czeka, nick nieaktualny, sylwia1985, zbikowa, Strażaczka90, kiti, anka_a, nick nieaktualny, plemniczka, Kfjatus, she, Gunia, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, a-koczek, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Libruś to super wieści i oby jak najszybcie się udało

nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Aga!

Libra dość nihilizmu!

Małysz, ja zrozumiałam, że Anka przytyła a nie schudła :D

Bisajd Małysz chudzino nie chcę Cię znać.

Wpadłam tylko powiedzieć Wam, że dostałam podwyżkę, Loreal przywróciło tusz Lash Architect 3D, Puma przywróciła szarą wodę toaletową a mój pies już nie sika w domu.

A i okazało się, że od kokosowych jeżyków się chudnie, jeśli zje się ich naprawdę dużo.

anka_a, nick nieaktualny, plemniczka, Kfjatus, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra dość nihilizmu!
    Ja w mej postawie nie widzę nihilizmu... ja po prostu realnie patrzę i nie nastawiam się, że już na pstryknięcie palcem zajdę w ciąże w trzecim cyklu wznowionych starań, bo mi guza wycieli, który i tak w niczym nie przeszkadzał (jeżeli chodzi o wcześniejsze niepowodzenia w zaciążeniu)... To jest moja metoda, z którą mi jest najlepiej:) pozwala mi to nie załamywać się jak kolejny raz dostaję @... jeżeli komuś nie podoba się to co piszę, to przepraszam, ale w moim przypadku w żadne "szybkości w zajściu w ciążę" już nie wierzę i nikt mnie do tego nie przekona... co nie oznacza, że nie mam nadziei, że kiedyś w końcu się uda - choć czasem zdarza się gorszy dzień zwątpienia

• mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no rzeczywiście, wydało się jak ja czytam Wasze posty ;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wiem co jeszcze chciałam napisać.

Koczku, a skąd taki nagły spadek formy? Oby szybko minął!

Lecę bo junior jest dziś w wybitnie minorowym nastroju :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry
    Libra oby do przodu. Lubię w Tobie takie zdrowe podejście do sprawy :)
    Mayuś gdzie się wybierasz na weekend z dala od rodziny? Mi zostało +8 kg które kocham <3 Mówiłam już, że mam biodra? Wcześniej się gdzieś schowały :P
    Aga super, że udało się załatwić HSG :D Będziemy trzymały kciuki.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej a ja mam nadprogramowe 6 kg... bardzo chetnie oddam je, ale nie zalamuje sie ze nie chcą sie ode mnie jeszcze odczepic, bo i tak sporo poszlo sie gonic, w koncu w ciazy przytylam 23 kg ≧ω≦

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    Nadrobiłam.
    Pozdrawiam.
    I zmykam :*

kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, mauysia, Pismak, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane! codziennie was czytuje ale doba jest dla mnie za krótka by móc uczestniczyc aktywnie.

sylwia ja o plci dowiedzialam sie na pierwszych prenatalnych w 12 tygodniu, a ruchy poczulam w 18 tygodniu. No i 2 razy chorowalam w ciazy. Leczylam sie domowymi sposobami. Pilam tez tą mieszanke z imbiru, grapefriutu i miodu, cos podobnego co chyba anka pisala. Fajnie dzialalo.

Libra dobrze ze maciczka sie ladnie goi i jestem dobrej mysli :)

Małyszku a co bedziecie robic na tych spotkankach mamusiek?

Effciu jak Magda? kolki ustąpily po debridacie? a jakiej dawce jej to podajesz?

nick nieaktualny, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 5337 5338 5339 5340 5341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ