plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Pismak wrote:Aisko śliczny zgrabny brzuszek ? jesteś już w domku od tego tygodnia jak dobrze doczytałam, więc pewnie przygotowania do dnia porodu pełną parą

Powoli zaczynamy.. Dziś wstawiłam pierwsze pranie ciuszków
U mnie nie ma słońca i przez weekend nie będzie
Aga, dzielna z Ciebie Kobieta!!! Czekamy na wyniki, które jak wiemy będą bardzo dobre
She, całuski dla Majeczki z okazji 9 miesięcy :*
Dodi, sylwia1985, AGA 30, Blondi22, she, kiti, zbikowa, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKroplowka splynela bol minal . Cale szczesie ze ten sprzet zakladali mi przy rtg . A i usg mi robili endo ladne pecherzyk 18 mm . Jakie tu sa super pielegniarki . Dzieki za kciuki
sylwia1985, a-koczek, Libra, aisa, mauysia, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to w weekend wojujecie z Waflem;) trzeba wykorzystać okazjęAGA 30 wrote:Kroplowka splynela bol minal . Cale szczesie ze ten sprzet zakladali mi przy rtg . A i usg mi robili endo ladne pecherzyk 18 mm . Jakie tu sa super pielegniarki . Dzieki za kciuki
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo cos tam zdzialamy na pewno. Pani doktor co mi badanie robila powiedziala otwarcie ze jak przez 3-5 cykli sie nie uda to myslec o in vitro. Ale narazie czekam na wynikLibra wrote:no to w weekend wojujecie z Waflem;) trzeba wykorzystać okazję

Nawet mi obiad dali
-
nick nieaktualnya czemu tak stwierdziła? skoro u Ciebie by wyszło wszystko ok, jeżeli wyniki Wafla są ok... to ja spróbowałabym inseminacji w Waszym przypadku... tak za 3 nieudane cykleAGA 30 wrote:No cos tam zdzialamy na pewno. Pani doktor co mi badanie robila powiedziala otwarcie ze jak przez 3-5 cykli sie nie uda to myslec o in vitro. Ale narazie czekam na wynik
Nawet mi obiad dali
-
Hejka

Aga fajnie że już po, mam nadzieję że teraz to już z górki pójdzie.
Aisko ten moment kiedy się pierze i prasuje ciuszki bezcenny
w domu zaczyna pachnieć małym dzidziuś
Ja uwielbiam to zajęcie najbardziej 
Sylwia przykro mi z powodu choroby taty. Niech wraca do zdrowia, a Ty też dla pewności się przebadać.
She wszystkiego co najlepsze dla Majeczki.
Ja dzisiaj też mam święto. Dzisiaj mija 5 lat jak powiedziałam tak w urzędzie stanu cywilnego
U mnie wsio ok. Pakuje się pomału, wszystkiego i tak nie zabiorę bo się do auta nie zmieści, zresztą będziemy często przyjeżdżać. Bo mały to szczepienia, to badania profilaktyczne. Ja do roku małego jestem na macierzyńskim.
M nas zawozi w piątek a po weekendzie wraca. Narazie będziemy dojeżdżać do siebie M do nas raz w miesiącu, a my też od czasu do czasu. Przewidujemy taki stan przez Max 2 lata. Ja zrobię praktykę na rzeczoznawcę, o której już dawno marzę, a M w tum czasie też będzie realizował swój plan.
Slyszalyscie o domach energooszczędnych z gotowych elementów. Właśnie tym zajmuje się mój M tu w DE. Trochę też próbuje na rynku norweskim, ale najbardziej byśmy chcieli żeby to w Polsce wypaliło. Powiem wam że to naprawdę jest super. Sami mieszkamy w takim domu teraz i wyobraźcie sobie że przez cały rok mamy zakręcone grzejniki, bo jest tak ciepło w domu. Taki dom jest mega oszczędny, a i w ciągu paru dni stoi zbudowany
O mały się obudził, uciekam.
Pozdrawiam was
Libra, AGA 30, Strażaczka90, zbikowa, Spero, Dodi, Blondi22, she, aisa, mauysia, kiti, Rucia, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyBo powiedziala ze to juz trwa bardzo dlugo te starania . No a procedury dlugie zeby dofinansowanie dosta. Czas pokarze jak to bedzieLibra wrote:a czemu tak stwierdziła? skoro u Ciebie by wyszło wszystko ok, jeżeli wyniki Wafla są ok... to ja spróbowałabym inseminacji w Waszym przypadku... tak za 3 nieudane cykle
-
Witajcie ale sie stesknilam za wami ale nie dam rady nadrobic bo kubus chory na ospe i przy Izuni tez trzeba troche chodzic chociarz grzeczniutka jest;)
dzis pierwszy raz cala noc przepala od 22 do 6 rano zjadla i dalej poszla spac do 9
my dzis juz po 2h spacerku malutka ładnie spała
a to Izunia na dworku

http://www.iv.pl/images/18468274803352969320.jpg
http://www.iv.pl/images/26824035424673721972.jpg
Aga trzymam kciuki
Gunia, mauysia, aisa, Strażaczka90, kiti, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, widzę że dzielnie znioslaś badanie. No i super że dżadżołody drożne.
Blondi, przechlapane z tą ospą
Rozumiem że Izunia trzyma się z dala od tej uciążliwej dolegliwości?
She - to już 9 miesięcy?!?!?
Ilonko - cieszę się Twoim szczęściem z powrotu
Wielka szkoda że mąż zostaje ale jak trzeba to trzeba...
U nas Heniorra dolegliwości ciąg dalszy. Doszedł mokry kaszel, stan podgorączkowy, spadek apetytu, nieśmiałe zaczatki kataru
Po prostu cool!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 23:35
AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]