plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Aguś cieszę się że jesteś już po jak dla mnie ból podczas badania hsg jest niczym w porównaniu do skurczy porodowych.Ja dostałam środek przeciw bólowy jeszcze w RTG a Tobie nie podali nic?
Nie podali mi nic przed
dopiero potem jak wróciłam na oddział to kroplówkę dostałam 
Nawet ta położna powiedziała co mi kroplówkę podłączała że przetrwałam to dzielnie bardzo dzielnie bo bez żadnego znieczulenia
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Aisko, spóźnione ale szczere.
Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj lepszego.
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Ja dziś mam wolne
w końcu mogę do rodziców pojechać 
Agaa mega dzielna kobita z Ciebie. Myślałam że dają jakiekolwiek znieczulenie wcześniej. Ale dałaś radę! jestem baardzo dumna i teraz czekam tylko na dobre wieści
Aisko również życzę Ci wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim spełnienia w nowej roli, która jest tuż tuż
Koczuś jak tam Wasz domowy szpital? wyzdrowieliście?
Trzeba się zbierać
Buziaki :-*
Libra, Dodi, Strażaczka90, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć Słoneczka
i ja wpadam się przywitać 
u mnie pochmurno,czasem pokropi deszczyk, ale własnie w tej chwili słonko próbuje sie przebić przez chmurki
.Ja siedzę i bujam małego w wózku, bo myslałam,ze pośpi sobie smrodek jeden, ale spal tylko 20 minut sam i sie obudzil, a matka miala w zamiarach coś porobić w domku
. Wczoraj mój synunio mały mnie zadziwił jak spał w dzień 2 godz.
potem godz. zabawy i znowu zasnął na 1 godzinke.
Dziewczynki mój mały Skarb dziś kończy 4 miesiące i dopiero widzę,ze mam dziecko
-potrafi sam leżeć na macie i bawić się godzinkę i dłużej.
Koczku-współczuję choróbska
Aguś-jestem z Ciebie dumna Ty bohaterko
Aisko-tutaj też wszystkiego dobrego Ci życzę
Mauysiu-jak karmienie Heniutka?ja piję na zwiększenie pokarmu Femaltiker i jakby więcej było tego mleka.
Ruciu jak tam Leonsio???
Effciu-Twoja Madzialena jest sliczna- czekam na fotki z chrztu św.
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia
.Uciekam bo stary wrócił z pracy.
Libra, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam,weszłam na chwilę zdążyłam dowiedzieć się,że Aga dzielnie zniosła hsg (jakoś nie miałam wątpliwości,że tak będzie
), dowiedziałam się o gruźlicy dziadka Wiwiczka (Mamuśka,daj znać jak i Ty przebadasz się,trzymam kciuki,żebyś nie załapała tego),Ilonko doczytałam,że Twój Mężuś zostaje w DE,szkoda,ale czasem nie ma wyjścia
no i w sumie tyle na szybko podczytałam...życzę miłego dnia.Już mnie nie ma.
sylwia1985, Libra, Spero, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaaa i jeszcze coś (rzutem na taśmę,bo juz prawie wyłączałam kompa)...jak miło Oluś,że pamiętasz kochana o mnie :* Przyznam,że ostatnio dużo czasu jesteśmy u mojej Mamy...ostatnio pojechaliśmy we wtorek i wczoraj wieczorem wróciliśmy a u Mamy nie siadam do kompa,bo głównie na dworze siedzimy (jak jest pogoda)albo Babcia za bardzo brzęczałaby nad uchem,że siedzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór

Aga jak sprawnie i szybko przebiegło badanie! Podziwiam za wytrzymałość. Dzielna kobieta z Ciebie i mam nadzieję, że do IV nie będzie konieczności przystępować
&&&
Koczku, Mauysiu i Blondi duuuużo zdrówka dla maluchów!!!
Dobra noc
mauysia, AGA 30, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Przyszłam Was pozdrowić serdecznie!
Ostatnio nie mam czasu... Ciągle jacyś goście się trafiają, albo my gdzieś jedziemy, a to jakieś zakupy, a to zajęcia, innym razem dentysta, w pracy ciągle kocioł, więc dlatego jakoś mnie nie ma, chociaż widzę, że reszta Babeczek jakoś zbyt często tu nie wpada....Do tego cichutko składam CV, choć raczej na tą chwilę to nierealne,bo pracy w okolicy nie ma, ale jednak szukam czegoś w zawodzie...
Przesyłam buziaki i życzę dobrego dnia! i zdrówka dla chorowitków
Libra, mauysia, Spero, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]