SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek

mauysia, Libra, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

My ciągle chorzy, ale już nie tak bardzo bardzo. Dzięki za wszystkie życzenia wyzdrowienia :)
    Dostałam się na te warsztaty dla mam, zaczynam 3 kwietnia. Bardzo jestem ciekawa jak to będzie wyglądało.
    Shagguś, fajnie że znalazłaś chwilę żeby napisać co u Was!
    Kopciuszku - godzinę sam na kocyku?? Mojemu jeszcze daleeeko do takiego rekordu.

Trzymajcie się wszystkie mimo tej psiej pogody!

Libra, Rucia, Dodi, Strażaczka90, aisa, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)
    Ja kaweczkę popijam i jadę zaraz po wypis ze szpitala z badania :)
    Miłego dnia :)

mauysia, Libra, Dodi, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się witam w ten pochmurny i deszczowy u mnie dzień
    Taka pogoda, że aż nie chce się wychodzić na dwór więc dzisiaj trochę pokiszę dziecko w domu. Teraz Maja śpi a ja zrobiłam sobie kawkę i będę zajadać się faworkami od teściowej. Pycha! :D

mauysia, Libra, Strażaczka90, aisa, Spero, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, trzymam kciuki za wyniki. Na pewno będzie dobrze u Ciebie i Twój Tato też szybko wyzdrowieje

W pracy powiedziałaś już o ciąży? Jeżeli nie to udaje Ci się nadal nie robić nic przy ultradźwiękach?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:27

201306215365.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cześć dziewoje, myślałam już, że sama zakwitnę tu na posterunku :D

AGA 30, Libra, Strażaczka90, Spero, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się też kisimy, bo a) pada, b) nadal choróbsko.

Dziś idę też do lekarza z Leo. Ostatnio zaczął megagłośno chrapać, głos mu się zmienił, wczoraj zauważyliśmy powiększony węzeł chłonny (chyba...). Zawsze coś.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

No jeszcze ktoś czuwa tu poza tobą :)
    Ale ogólenie cisza i spokój tu jest :/

Wiecie co maja matka pojechała do niemiec do pracy żeby utrzymac tego swojego gogusia a ten siedzi w domu i przyrasta dupą do kanapy :/ NIe sądziłam że kobieta po 50 moze być taka głupia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Dziś idę też do lekarza z Leo. Ostatnio zaczął megagłośno chrapać, głos mu się zmienił, wczoraj zauważyliśmy powiększony węzeł chłonny (chyba...). Zawsze coś.

No z dziecmi zawsze coś :/ Wracajcie szybko do zdróweczka :)

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co maja matka pojechała do niemiec do pracy żeby utrzymac tego swojego gogusia a ten siedzi w domu i przyrasta dupą do kanapy :/ NIe sądziłam że kobieta po 50 moze być taka głupia :/
    Ale słabo :/
    Może boi się, że facet odejdzie i znowu będzie sama. Dlatego robi takie akcje.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Mayuś migdały. Powiększone migdały powodują chrapanie i zmianę głosu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    ja też jestem codziennie;) ale podczytuje bo brak weny do pisania

Czesc czołem, milego dnia

mauysia, Rucia, aisa, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ale słabo :/
    Może boi się, że facet odejdzie i znowu będzie sama. Dlatego robi takie akcje.

Ale jak można takiego przygłupa trzymac w domu to ja nie wiem :/
    Na mnei obraza na maksa oczywiście od 3 tygodni nie gada ze mną :/ I bardzo dobrze spokój mam chociaz ale szkoda mi brata tylko :/
    Ach dlaczego jakiś goguś ważniejszy od dziecka jest :/
    Od zawsze wiedziałam że moja rodzinak to jakas porabana jest i nie zna granic !!!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Zostałam wywołana do tablicy przez Kopciuszka, więc jestem.

U Nas po japońsku czyli jako tako. Leoś nadal jest dosyć głośny, lubi się ze mną kłócić, ale zauważyłam, ze on po prostu chce żebym całą uwagę skupiała na nim, na nikim i na niczym innym, a tak się sorry niestety nie da, więc się drze. On się drze, ja się drę i tak się drzemy na siebie. Najważniejsze, że śpi w nocy ładnie i od 19stej mam spokój.

Aga - dzielna dziewoja z ciebie :) Oby teraz stał się cud, i hop siup będziesz w ciąży :)

mauysia, AGA 30, Strażaczka90, aisa, Spero, kiti, Dodi, Kfjatus, Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuś migdały. Powiększone migdały powodują chrapanie i zmianę głosu.
    No, tak też podejrzewam... Miałam nadzieję, że obejdzie się bez tej operacji, ale może jednak będzie konieczna... Zobaczymy po wizycie u pediatry i - potem - u laryngologa.
    Tak mi go żal, że ma takie trudności z oddychaniem w nocy :/ Nie dziwota, że potem w dzień, a szczególnie wieczorem, jest taki struty, płacze z byle powodu itp (jeśli to przez to).

Ale ostatnio dał sobie zrobić to Sinus Rinse, ja też sobie zrobiłam z ciekawości - śmieszne uczucie :)

Rucia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, i Liberka się pojawiła :)
    Myślałam właśnie o Tobie w kontekście następnej edycji festiwalu Skyway w Toruniu. Będzie 26-30 sierpnia. Mam nadzieję, że się tam zobaczymy :)

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Aga - dzielna dziewoja z ciebie :) Oby teraz stał się cud, i hop siup będziesz w ciąży :)

No jakoś za bardzo nie wierze w to hop siup ale płakać nie będę jakby się udało :)

Libra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu - oby obyło się bez operacji. Nie znam się kompletnie na migdałkach, więc nie wiem czy tak w ogóle może być, ale trzymam kciuki.

Mauyś, Rucia - zaczynacie już z maluszkami przygodę z wprowadzaniem stałych pokarmów? My już od 3 miesięcy jemy różności. Oczywiście Gwiazda nie zawsze chce współpracować i niewiele zjada. Ile ja się muszę nagimnastykować...
    A w nocy to 4-5 razy na cycka się budzi i mnie niedługo wykończy heheh od 9 miesięcy nie przespałam nocy, ale ostatnio siostra mojej mamy 'pocieszyła' mnie, że ona tak miała przez 10 lat! Ale ona ma 5 dzieci ;)

Rucia, Dodi, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 25 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No jakoś za bardzo nie wierze w to hop siup ale płakać nie będę jakby się udało :)
    no tylko ze wzruszenia - oby tak było :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    O, i Liberka się pojawiła :)
    Myślałam właśnie o Tobie w kontekście następnej edycji festiwalu Skyway w Toruniu. Będzie 26-30 sierpnia. Mam nadzieję, że się tam zobaczymy :)
    zanotowane w kalendarzu:) m chyba nie bede musiala urabiac, bo to jego pomysł i jemu się to podobało... A powiedz mi jeszcze jak w tym czasie jest tam z noclegami? Teraz juz trzebaby bylo coś szukać czy pozniej nie ma problemu?

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 5346 5347 5348 5349 5350 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ