plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:aha... Musze się rozeznać,bo chce napisac pytanka...ale jakos mało czytelny jest dla mnie ten portal jeszcze... Musze go rozpykac;)
No dla mnie też mało czytelny i więcej zakazów niż przyjemności jak dla mnie
Bo jak w niepowołanym miejscu napiszesz posta to zaraz wiadomosć przychodz
W sumie nie ma bałaganu i 100 wątków o tej samej nazwie ale troche przesadzają
-
nick nieaktualnyja ta forum nie czytałam... Chce tylko opisać moja sytuacje i zobaczyć co mi doradza, czy potwierdza plan mego ginaAGA 30 wrote:No dla mnie też mało czytelny i więcej zakazów niż przyjemności jak dla mnie

Bo jak w niepowołanym miejscu napiszesz posta to zaraz wiadomosć przychodz
W sumie nie ma bałaganu i 100 wątków o tej samej nazwie ale troche przesadzają
-
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:Hej. Nigdy mi się nic nie śni a w dzisiejszej nocyj pozytywny test ciążowy
C o to może oznaczać?
Odwiedzi Cię wysoki brunet i będzie miał propozycję. Uważaj na finanse i nie dzwoń do przyjaciółki w najbliższych dniach. Zdrowie - ok.
Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, mauysia, Strażaczka90, Gunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Dobry dzień

Rucia a wiesz co było pojutrze rok temu?
piszę już dzisiaj na wszelki wypadek żeby potem nie zapomnieć i mam nadzieję, że się nie ebłam w dacie i Twój pozytywny test ciążowy ma już prawie 4 miesiące 
Kochana, dokładnie dziś mija rok jak zrobiłam test ciążowy
który z resztą leży na honorowym miejscu 
a-koczek, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny, Ola_czeka, aisa, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc z rana Laski !!!
Rucia jak ten czas leci Leoś już 4 miechy ehhhhh
shaguniu twoje chlopaki zdrowe ???
Małysz jak chlopaki??????
Blondi22 gdzie mała zakopalas pokaż jaka duża???
Ilona moj sie upiera na imie Marcel
a jak twój bombel??
Effcia gdzie sie zmyla nie widze ???co u niej????
Dobra znikam bo czas na dokonczenie kołyski bo babram sie z nią już dość długo i jeszcze nie skończę do maja heheheheehh
ps. Co do zakupów Roczek ma juz furę kupilismy okzayjnie na allego(nowy) x-lander move 3w1 z roznymi pierdolami , ale nie zaszalam z kolorem bo w tej cenie był tylko jeden kolor fiolet ....wiec Roczek fure ma tylko nie ma skóry i komóry hehehehehe
nick nieaktualny, kiti, magdzia26, nick nieaktualny, Dodi, aisa, mauysia, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZapomniałam napisać, że od teraz jest zbiorowe wsparcie w starankach dla Libry i Agi
Może wasz tuning zdziała cuda
( mam nadzieję, że nie pogniewacie się za to powiedzenie ) Ciesze się Libruś, że przynosisz dobre wieści z wizyty.
Dzisiaj ja się wybieram do mojej pani doktor. Miałam mieć robioną cytologię, ale niespodziewanie w środku cyklu dostałam znowu @, więc idę tylko zmienić te nieszczęsne prochy na jakieś inne. A w ogóle po głowie chodzi mi aby zamontować sobie spiralę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2014, 10:35
nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, nick nieaktualny, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Ja tylko na chwilę. M pakuje walizki
Jedziemy do PL
Miłego dnia
Kaja, nick nieaktualny, kiti, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, aisa, Ola_czeka, mauysia, a-koczek, Strażaczka90, plemniczka, she, nick nieaktualny, tercia, nick nieaktualny, anka_a lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Rucia fuksem move bo za nowy i to 2014 3w1 plus adaptery i baza do auta tutaj cena 2 tyś 1szt tylko
Ze strachem kupowalismy ,ale to nie ściema bo mamy go w domu i wszystkie papiery plus gwarancja
mój umie szukać w tym allegro bo ja tam nic nigdy nie widze
magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane

Czytam co u Was codziennie. I normalnie zakochana jestem w każdym z Waszych maluchów. Tak miło się czyta o Waszych małych rocznicach
Madziu gratuluję na 70% Synka
widzę że jednak chłopcy dalej górą
i super że będziecie się budować
a z rodzicami już ok? wiedzą w końcu o wnuku?
Effciu może jakieś zdjęcia z tego ważnego dnia Madzi?? choć jedno?
Dodi brzuszek rośnie
i spokojnie kochana, wiem że wszystko będzie dobrze!
Libra czyli w maju będą iskry?!
oby tylko Wam łóżko wytrzymało 
Shagga super że już projekt gotowy
oby z górki teraz szło!
Droga Olu, niepokoi mnie mój dzisiejszy sen. Otóż śniły mi się nagie kobiety na plaży
Co to może oznaczać?
A u mnie w sumie nie wiem co. w pracy w sumie też nie wiem. staram się robić swoje i trochę odciąć, bo czasami atmosfera jest straszna. Czuć niesamowitą chciwość od tych osób, bo 1400zł miesięcznie to za mało i oni "muszą" po 3000-4000 zarabiać bo inny pieniądz to nie pieniądz... a ja chciałabym po prostu mieć miłą pracę, bo samą pracę lubię za pieniądze, które pozwolą mi spokojnie się utrzymać. I nawet z tych 1400 byłabym w stanie odłożyć sobie by pojechać na wakacje, choć i tak teraz nie w głowie mi wakacje. Ale każdy ma inne priorytety. Czekam do końca miesiąca i zobaczymy jak zrobię limit co mi powiedzą.
Dziś mój M. idzie na badanie znowu, bo już 2tyg po kuracji mijają. Stresuję się tym, nie wiem czemu, bo wpływu nie mam, ale jednak straszny niepokój czuję. w kwietniu do kliniki pojedziemy, jak uda mi się wykombinować wolne w odpowiednim czasie.
Strasznie rozbita jestem jakoś, chyba to wiosenne przesilenie daje mi się w we znaki.
Przyszłam pożaliłam się i uciekam, bo dziś na popołudnie do pracy
Miłego dnia
kiti, nick nieaktualny, Dodi, magdzia26, mauysia, Strażaczka90, plemniczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:
Droga Olu, niepokoi mnie mój dzisiejszy sen. Otóż śniły mi się nagie kobiety na plaży
Co to może oznaczać?
W weekend odbierzesz niespodziewany telefon. Czarne spodnie zbiegną się w praniu, pierz na 40 st. Olej zdrożeje. Zdrowie - ok.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, she, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:W weekend odbierzesz niespodziewany telefon. Czarne spodnie zbiegną się w praniu, pierz na 40 st. Olej zdrożeje. Zdrowie - ok.
Uff czyli nic strasznego choć spodni byłoby szkoda! A już myślałam że muszę zerwać zaręczyny
nick nieaktualny, Ola_czeka, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość