plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wezmiecie jakiegoś faceta do pomocy coAGA 30 wrote:My się z Liberką umówiły że my razem zaciążymy

Jeszcze się nie dogadałyśmy kiedy o której godzinie hi hi
No ale trwają rozmowy na ten temat i w końcu dojdziemy do porozumienia kiedy dojdzie do wielkiego zapłodnienia

Nie umiemy się zdecydować na dzień parzysty czy nie parzysty w miesiącu na wielkie buuum

AGA 30, Dodi, Spero, Shagga_80, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:dziękuję
nie wierze w takie rzeczy wiec niech inne te szanse chwytają
Ty to już chyba wszystkie możliwe osoby w kolejce przepuściłaś, więc wiesz... wcale się nie pogniewamy się pojawisz w tabelce, czego Ci ogromnie życzymy
magdzia26, plemniczka, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem... Trzeba rozpisać w grafiku przewidywanie dni płodne Twoje i moje i nałożyć na kalendarz księżycowy... Zobaczymy kiedy nastąpi taki dzień,że się wszystko zbiegnie w czasie;)AGA 30 wrote:Mówisz i masz

Ps. A kiedy najbliższa pelnia
AGA 30, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Fiu fiu fiu niezła imprezka się szykuje w takim razie

No a co jak szaleć to szalec
W grupie raźniej hi hi hi hi hi hi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 19:58
magdzia26, Libra, Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto życie mnie w ch...ja robiło i czy chciał czy nie chciał spychalo mnie co miesiąc na dnoDodi wrote:Ty to już chyba wszystkie możliwe osoby w kolejce przepuściłaś, więc wiesz... wcale się nie pogniewamy się pojawisz w tabelce, czego Ci ogromnie życzymy

A z tabelek wszelakich się wykreslilam i nie będę do nich wracać... Takie jest moje postanowienie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto spotkanie u mnie:D w koncu z domu rodzicow przywiozlam gadżety z wieczoru panienskiego:D sesese...mam niebieską farbe do malowania ciała o smaku czekoladowym... Bikini z miętowek... I coś na patyczaka;)co ponoc mocno stymuluje kobiety... Trzeba w koncu coś z tego popróbowaćAGA 30 wrote:Ja lubię Wafle w czekoladzie więc swojego czekoladą naznacze

sesese
AGA 30, magdzia26, Dodi, Rucia, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:to spotkanie u mnie:D w koncu z domu rodzicow przywiozlam gadżety z wieczoru panienskiego:D sesese...mam niebieską farbe do malowania ciała o smaku czekoladowym... Bikini z miętowek... I coś na patyczaka;)co ponoc mocno stymuluje kobiety... Trzeba w koncu coś z tego popróbować
sesese
ło matko takiego czegoś to się nie spodziewałam hi hi hi hi

Uwielbiam czekoladę
rezerwuję farbę
magdzia26, Libra, Pismak, Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]