plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Fajnie Kajuś, że wylazłaś tudzież wyturlałaś się z krzaków

Będą małe psiaki słodziaki
Koczek, super że zdrowiejecie, oby tak dalej!
Jak coś ja cie z tymi slodziakami w szwedowie znajdę i bedziesz miala nowofunlanda z ojcem nn hehehehehehe jeden slodziak dla synka
magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Czesc Ola

Chciałam napisać uciekam , ale sprostuje powoli jak ta lokomowywa wychodzę na wybieg moje ciężkie ciało i mózg dotlenic sesesesese jak w zooo sie wypuszcza na wybieg duży okaz esesseseses
Ps. Jak nie wrócę to mnie kojoty zjadły buhabahaha
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień

Standardowo po krótce:
Aisko, ale ten czas zaiwania - już praktycznie końcóweczka
zdrówka życzę, żeby Was już te wszystkie choróbska z dala omijały
- Koczku, Mauyś (Leoś), Shagga (Igorek) 
Ilonko jak się nie mylę to jutro wyjazd?
Kaja, Magdzia - miło Was widzieć
Spóźnione półroczkowe życzenia dla Leosia oczywiście
Swoją drogą rosną te dzieciaczki niemożliwie szybko....
Mała laleczka Majka też miała swoją miesięcznicę, więc też najlepszego
Effciu też jestem ciekawa jak tam chrzciny Madzialeny przebiegły
wszystko poszło zgodnie z planem?
Kiti mile spędzonego czasu z m Ci życzę i wolałabym żeby się ta Twoja @ inaczej czasowo teraz ustawiła, no ale cóż...
Mam nadzieję, że lekarze nie zrobią Wam żadnego psikusa w te wizyty prima aprilisowe hehe
Aga apropo Twojej rodzinki to się już kiedyś wypowiadałam, więc sobie daruję, ale nie wiem czy Cię chwaliłam już za te plusy, które niesie ze sobą praca a mianowicie wypchane konto, spadek kg, niezależność i takie tam
Mam nadzieję, że u dziewczyn, które się tu dawno nie pojawiały wszystko ok i z tego miejsca Wszystkie gorąco pozdrawiam :*
Sylwia a co się u Ciebie mianowicie już zaokrągliło hę?
Shaggową sagę podczytuję na bieżąco i z niecierpliwością czekam na kolejne relacje. Przykro mi tylko, że tak cza było Igorka kłuć szpetnie
Rucia a wiesz co było pojutrze rok temu?
piszę już dzisiaj na wszelki wypadek żeby potem nie zapomnieć i mam nadzieję, że się nie ebłam w dacie i Twój pozytywny test ciążowy ma już prawie 4 miesiące 
Olka szacun oczywiście na liczbę Twoich postów jakby nie było
U mnie ogólnie niby ok, jakby nie te wczorajsze wyniki o których juz pewnie czytałyście na fb i które trochę mnie stresują, ale byle do 07.04 bo wtedy prenatalne kolejne. Jak mi się uda to wrzucę jaką fotę bo sie już co poniektóre Panie dopominały, że jeszcze mojego big brzucha nie wrzucałam.
Strażaczka90, AGA 30, magdzia26, aisa, Libra, Pismak, Kaja, Spero, Shagga_80, Ola_czeka, Rucia, kiti, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzionek

Witaj Kajka
Dotarl mój Inofolic a więc zaczynam picie od dziś
Ach dziś w pracy o 13.45 kierownik wpadł zadymę zrobił a o 13.55 stanął przy mnie i kuka z lewej i z prawej i z lewej aż w końcu sie pyta A PANI ILE TYCH FAJEK WYLEJE NA TEJ WIĄZCE a mi szczęka opadla i mówię mu że 850-880 ale tak ciężko się leje że masakra
No ale tego już nie słuchał i poszedł 
Oj zbliża się koniec umowy próbnej to zaczynają polowanie
Miego popołudnia
Libra, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
no to ja
wielkość brzucha zależy jeszcze od pory dnia i od tego jak się ustawię 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:35
AGA 30, zbikowa, magdzia26, aisa, tercia, she, Libra, Pismak, Kaja, plemniczka, Spero, Shagga_80, Ola_czeka, Rucia, kiti, sylwia1985, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]