plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja teściowa wczoraj mnie rozwaliła. Jej córka miała przyjechac z mała na kilka dni do niej ale w związku z tym że tesciowa jest przeziębiona powiedziła jej że niechce ryzykować że sie zarazi i nie przyjedzie, wiec moja tesciowa strasznie z tego powodu sie obruszyła bo przeciez to tylko katar kaszel i gorączka nic poważnego. masakra
-
nick nieaktualnyHej.
Mayuś wszystkiego najlepszego dla Henia z okazji półroczku
Wcale się Wam dziewczyny nie dziwę, że chcecie się bić o względy Mai
Jest o co
Skubaniutka będzie miała mnóstwo adoratorów 
Idę nadrobić.
Dodi, Strażaczka90, aisa, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWięc:
Ilonko może udaj się z Wiki do laryngologa? Takie chrapanie i infekcje skądś się jednak biorą.
Mayuś upominam Leosia żeby zamykał buzię i oddychał nosem, nawet jeżeli jest to trudne. Podczas załatwiania zabiegu w szpitalu naoglądałam się dzieci, które miały non stop otwarte buzie, i wszystkie matki mówił, że nie zwracały na to uwagi, a teraz mają problem.
Shagguś dużo zdrówka dla Igorka. Dobrze, że przechodzi to w miarę gładko.
Co do blizn, to moja jest nadal dosyć ciemnego koloru, poza tym powoli odzyskuje w niej czucie, ale strasznie mi się nie podoba
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi zalecono od razu po zdjęciu szwów stosowanie octaniseptu, a po wyschnieciu 3 razy dziennie wsmarowywanie w ranki żelu http://www.contractubex.com/pl/contractubex/index.jsp... trochę drogawy, ale na mnie działa bardzo dobrze:)Rucia wrote:Co do blizn, to moja jest nadal dosyć ciemnego koloru, poza tym powoli odzyskuje w niej czucie, ale strasznie mi się nie podoba

-
Kilka słów po nadrobieniu:
Effcia, napisz coś więcej o chrzcinach Madzi
Może jakieś zdjęcie?
A te z sesji słitaśne są!
Aga, fajnie że trafiłaś na fajną lekarkę w szpitalu.
A pralka ważna rzecz! Czekam aż moja zacznie szwankować żeby było powód do kupienia nowej, trochę mi szkoda kupić drugą jak ta działa..
Koczek, jak zdrowie całej rodzinki? Teściowa faktycznie niezły tekst zapuściła
Mauysiu, gratulacje! Teraz będziesz ubogacać swą wiedze na warsztatach
100 lat dla Heniutka i zdrówka dla całej rodzinki!!
She, Majeczka jest śliczna!
Kiti, miłego i owocnego pobytu z M
Shagga, zdrówka dla Igorka!
Magdzia, super że z maleństwem wszystko ok i ładnie się rozwija!
Kaja, Kajunia, wyleź już z krzaków i napisz co u Ciebie
Ola, gratuluje 6000 posta
Żbiku, w niedzielę trzymam kciuki za półmaraton!
W prima-aprilis też mam wizytę u położnej a do tego zwiedzanie porodówki, mam nadzieję że nie będą w nic wkręcać...
magdzia26, Dodi, Kaja, Strażaczka90, she, Libra, Shagga_80, Spero, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
Część Laski !!!
Asia ja to chyba nie wyjdę z tych krzaków ja sie wyturlam hihihi bo robilam sie już big hippo
!!!!
u mnie ok Roczek rosnie wigina śmiało ciało
, ale jak tam mu w środku to okaże sie 2 kwietnia jakie postępy zrobił po brzuchu widać , ze chyba bedzie Kaszubski gruby chłop
!!!!
a teraz newsa mam !!! Kurde mole bo moją czarną ZAPYLILI i tu problem Ojciec NN i został tylko problem bo jak mi wysypie 15szt to chyba ovu porozdaje hihi , ale następny news taki , że ta czarna bedzie sie spała tak jak Ja wiec 2 porody u nas Heheheehhe znajomi sie smieja , ze ona do lecznicy , a ja do szpitala , a ze wszystko na tej samej ulicy tylko moj m nie bedzie daleko jezdzil heheheheeh
tak jak w tej piosence gdyby nie ta dziura w Płocie była by Panna jeszcze heheheheeheh kurka wodna
a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Ola_czeka, Libra, Pismak, plemniczka, Shagga_80, Spero, kiti, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]