SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko - ale ci niemieccy lekarze żyłują! Przyjedziesz do PL i porobisz wszystkie niezbędne badania. Kto by pomyślał, że w bardziej rozwiniętym kraju lekarze są tacy niechętni do leczenia O.o

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedno: hepi bersdej tu ju, hepi bersdej tu ju, hepi bersdej dijer Heniol... Hepi bersdej tu ju! Dziś młodzian kończy pół roku :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:52

Libra, Ola_czeka, magdzia26, AGA 30, zbikowa, Dodi, Effcia28, Gunia, she, Spero, Pismak, Shagga_80, Kaja, a-koczek, Rucia, Strażaczka90, aisa, plemniczka, kiti, anka_a lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No nie będziesz wiedziała czy cie robi w balona czy naprawdę cię wystawił :D
    tym bardziej, że na ostatniej wizycie sobie z tego żartował, a ja ciućma siedziałam i zastanawiałam się: kuźwa, o co mu chodzi? termin mu nie pasuje czy co... do diero po chwili do mnie dotarło i zaczęłam się śmiać:D... pomyślał sobie: ależ ta blondynka ma zapłon w myśleniu;P

AGA 30, Dodi, Effcia28, Shagga_80, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki, jak miło widzieć dawno niewidziane twarze (raczej awatary :) ) !

Shagguś - współczuję przejść :( U nas też szykuje się maraton... Leo ma OB i CRP podwyższone (stan zapalny), włąśnie teraz jest z M na rentgenie zatok... ciekawe co wyjdzie.

Co ciekawe, możliwe, że to przez przerost 3 migdałka Leo nie wymawia K i G (rozluźnił sobie aparat mowy tym, że non stop chodzi z otwartą buzią przez permanentnie zatkany nos), więc pewnie nici z poprawy jego wymowy dopóki nie wypieprzymy tego migdała. Albo trzech.

A ja właśnie chodzę sobie po chacie z czosnkiem w nosie, nieźle daje!!!
    lajk za czosnek w nosie:D
    współczuje przejść, zdrówka życzę
    ja dzisiaj byłam z m w szpitalu... co się dzieje z tymi gardłami, zatokami, noskami? Mój m ma ciągle problemy z gardłem przez krzywą przegrodę nosową... wydzielina przez to nie wydostaje się w prawidłowy sposób z nosa i zalega podrażniając błony... w nocy go zatyka, więc oddycha buzią i od pół roku strasznie zaczął głośno chrapać... ma tak podrażnione śluzówki, że non- stop uskarża się na bóle gardła... a więc będzie operejszyn - termin już na 2 listopada:D
    jak ja słyszę o tych wszystkich kolejkach, to uważam że świetnie mnie pokierowano z moją operacją... dostałam skierowanie 9 stycznia a na oddział przyjęto mnie 22 stycznia - to się nazywa porządna służba zdrowia:D

mauysia, Shagga_80, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauryś ale przystojniaki te twoje chłopaki :)

Libra spoko będzie -wymyśl ty coś lekarzowi na ten prima-aprilis :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Mauryś ale przystojniaki te twoje chłopaki :)

Libra spoko będzie -wymyśl ty coś lekarzowi na ten prima-aprilis :)
    Wchodzi Libra do lekarza:
    - Panie Doktorze, jestem w ciąży!
    na to lekarz:
    - W końcu! Serdecznie Pani gratuluję - ściska jej dłoń zamaszyście
    na to Libra:
    - Pryma Aprilis:D
    hehehe... może być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:55

AGA 30, Effcia28, she, Spero, Shagga_80, a-koczek, Strażaczka90, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Wchodzi Libra do lekarza:
    - Panie Doktorze, jestem w ciąży!
    na to lekarz:
    - W końcu! Serdecznie Pani gratuluję - ściska jej dłoń zamaszyście
    na to Libra:
    - Pryma Aprilis:D
    hehehe... może być?

Bomba :)Ciekawe czy by ci uwierzył :)

Libra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wqrv to byłby dopiero gdyby lekarz chciał sobie pożartować i mówił pacjentkom: Gratulacje, jest pani w ciąży, a po chwili euforii pacjentki dodawał małym druczkiem: prima aprilis. Długo ten lekarz by sobie nie pożył! A łeb to miałby pewnie tak obity tego dnia że do końca życia żałowałby tego żarciku.

AGA 30, Libra, Shagga_80, Dodi, Rucia, Strażaczka90, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wqrv to byłby dopiero gdyby lekarz chciał sobie pożartować i mówił pacjentkom: Gratulacje, jest pani w ciąży, a po chwili euforii pacjentki dodawał małym druczkiem: prima aprilis. Długo ten lekarz by sobie nie pożył! A łeb to miałby pewnie tak obity tego dnia że do końca życia żałowałby tego żarciku.
    założę się, że istnieje grupa kobiet, która na taki żart odetchnęła by z ulgą mówiąc: Dzięki Bogu!

mauysia, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ładnie i pięknie mówię wam :

DOBRANOC PCHŁY NA NOC KARALUCHY POD PODUCHY :D :D :D

Spijta dobrze te małe i te duże :)

mauysia, Libra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja mam wtedy wizytę u gina, mam nadzieję, że w ramach psikusa nie wystawi mnie do wiatru;)
    a ja mam wtedy urodzinki mego pierworodnego :) już 6 jak to leci masakra

mauysia, Libra, Dodi, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    założę się, że istnieje grupa kobiet, która na taki żart odetchnęła by z ulgą mówiąc: Dzięki Bogu!
    To prawda :) Ale ja już mam tak skrzywiony staraczkowo umysł, że nie pomyślałam o innej opcji :)

Dobraaaanoc.

Libra, Shagga_80, Dodi, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • she Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu - ale chłopaki przystojniaki! Normalnie gdyby nie to, że Majka jest już po słowie ;) z Ruciowym Leosiem to powierzyłabym ją albo w ręce Twoich albo Shaggusi chłopaków :)

Shagga_80, a-koczek, Dodi, Rucia, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    To prawda :) Ale ja już mam tak skrzywiony staraczkowo umysł, że nie pomyślałam o innej opcji :)

Dobraaaanoc.
    wiem wiem Mauyś:)

dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 22:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Mauysiu - ale chłopaki przystojniaki! Normalnie gdyby nie to, że Majka jest już po słowie ;) z Ruciowym Leosiem to powierzyłabym ją albo w ręce Twoich albo Shaggusi chłopaków :)
    Popieram ostatnie zdanie :D
    Zresztą ja tam nie wierzę w te Wasze zaręczyny z Rutkowym Leosiem :P Wybacz Rutka,ale Majusia jest warta by o Jej względy powalczyć :D

Libra,daj znać jak Gin zareagował na żarcik :D

A co u nas? Odebrałam wyniki i po telefonicznej konsultacji z moją nieocenioną Pediatrą nieco uspokoiłam się,tzn nic nie wykazały badania (crp w normie,mocz w porządku,gazometria również) i wciąż nie wiemy skąd ta gorączka,niewykluczone,że albo coś rozwija się,czego jeszcze nie widać,albo za 2 już dni okaże się,że to była trzydniówka...póki co nie przestaję być czujna...wieczorem Igorek dostał dawkę nowego leku na gorączkę i widzę,że jest chłodniutki,więc śpi spokojnie...a mnie jakoś nie chce się spać...obejrzałam Skazanego na Shawshank a teraz kolejny film zaliczam...rano pewnie znów będzie wczesna pobudka.....aż strach pomyśleć,ale tak już mam,że nie mogę zmrużyć oka,gdy się martwię o Dziecko.

she, Libra, Dodi, Rucia, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa właśnie,jak to się stało,że przeoczyłam fotkę Małyszowych przystojniaków?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Aaaa właśnie,jak to się stało,że przeoczyłam fotkę Małyszowych przystojniaków?

EDIT: jakoś miałam chwilowe problemy z netem i nie wyświetliło mi fotki przy życzonkach dla Heniutka...popieram Monię,Oni są boscy :)
    PS. Rzutem na taśmę życzę wszystkiego naj naj najlepszego dla Heniutka z okazji półurodzinek :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa skoro prowadzę monolog,to pochwalę się,że dziś dostałam przesyłkę z zamówioną szatką i świecą na Chrzest Igoreczka :)
    http://chrzest-joanna.pl/zestaw-chrzest-c103-nz-p-266.html
    Zamówiłam też dla córki siostry, w końcu za niespełna 3 tyg. robimy Chrzest dzieciakom :)

Libra, Blondi22, Dodi, Rucia, Strażaczka90, aisa, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego dnia ;)

Dodi, Strażaczka90, aisa, mauysia lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Shagus fajna stronka z tymi siwecami ja chyba tez skorzystam i zamówie dla mojej chrzesniaczki

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 5352 5353 5354 5355 5356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ