plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze jedno: hepi bersdej tu ju, hepi bersdej tu ju, hepi bersdej dijer Heniol... Hepi bersdej tu ju! Dziś młodzian kończy pół roku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:52
Libra, Ola_czeka, magdzia26, AGA 30, zbikowa, Dodi, Effcia28, Gunia, she, Spero, Pismak, Shagga_80, Kaja, a-koczek, Rucia, Strażaczka90, aisa, plemniczka, kiti, anka_a lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnytym bardziej, że na ostatniej wizycie sobie z tego żartował, a ja ciućma siedziałam i zastanawiałam się: kuźwa, o co mu chodzi? termin mu nie pasuje czy co... do diero po chwili do mnie dotarło i zaczęłam się śmiaćAGA 30 wrote:No nie będziesz wiedziała czy cie robi w balona czy naprawdę cię wystawił

... pomyślał sobie: ależ ta blondynka ma zapłon w myśleniu;P
AGA 30, Dodi, Effcia28, Shagga_80, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylajk za czosnek w nosie:Dmauysia wrote:Hej dziewuszki, jak miło widzieć dawno niewidziane twarze (raczej awatary
) !
Shagguś - współczuję przejść
U nas też szykuje się maraton... Leo ma OB i CRP podwyższone (stan zapalny), włąśnie teraz jest z M na rentgenie zatok... ciekawe co wyjdzie.
Co ciekawe, możliwe, że to przez przerost 3 migdałka Leo nie wymawia K i G (rozluźnił sobie aparat mowy tym, że non stop chodzi z otwartą buzią przez permanentnie zatkany nos), więc pewnie nici z poprawy jego wymowy dopóki nie wypieprzymy tego migdała. Albo trzech.
A ja właśnie chodzę sobie po chacie z czosnkiem w nosie, nieźle daje!!!
współczuje przejść, zdrówka życzę
ja dzisiaj byłam z m w szpitalu... co się dzieje z tymi gardłami, zatokami, noskami? Mój m ma ciągle problemy z gardłem przez krzywą przegrodę nosową... wydzielina przez to nie wydostaje się w prawidłowy sposób z nosa i zalega podrażniając błony... w nocy go zatyka, więc oddycha buzią i od pół roku strasznie zaczął głośno chrapać... ma tak podrażnione śluzówki, że non- stop uskarża się na bóle gardła... a więc będzie operejszyn - termin już na 2 listopada:D
jak ja słyszę o tych wszystkich kolejkach, to uważam że świetnie mnie pokierowano z moją operacją... dostałam skierowanie 9 stycznia a na oddział przyjęto mnie 22 stycznia - to się nazywa porządna służba zdrowia:D
mauysia, Shagga_80, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWchodzi Libra do lekarza:AGA 30 wrote:Mauryś ale przystojniaki te twoje chłopaki

Libra spoko będzie -wymyśl ty coś lekarzowi na ten prima-aprilis
- Panie Doktorze, jestem w ciąży!
na to lekarz:
- W końcu! Serdecznie Pani gratuluję - ściska jej dłoń zamaszyście
na to Libra:
- Pryma Aprilis:D
hehehe... może być?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 18:55
AGA 30, Effcia28, she, Spero, Shagga_80, a-koczek, Strażaczka90, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Wchodzi Libra do lekarza:
- Panie Doktorze, jestem w ciąży!
na to lekarz:
- W końcu! Serdecznie Pani gratuluję - ściska jej dłoń zamaszyście
na to Libra:
- Pryma Aprilis:D
hehehe... może być?
Bomba :)Ciekawe czy by ci uwierzył
Libra lubi tę wiadomość
-
Wqrv to byłby dopiero gdyby lekarz chciał sobie pożartować i mówił pacjentkom: Gratulacje, jest pani w ciąży, a po chwili euforii pacjentki dodawał małym druczkiem: prima aprilis. Długo ten lekarz by sobie nie pożył! A łeb to miałby pewnie tak obity tego dnia że do końca życia żałowałby tego żarciku.
AGA 30, Libra, Shagga_80, Dodi, Rucia, Strażaczka90, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyzałożę się, że istnieje grupa kobiet, która na taki żart odetchnęła by z ulgą mówiąc: Dzięki Bogu!mauysia wrote:Wqrv to byłby dopiero gdyby lekarz chciał sobie pożartować i mówił pacjentkom: Gratulacje, jest pani w ciąży, a po chwili euforii pacjentki dodawał małym druczkiem: prima aprilis. Długo ten lekarz by sobie nie pożył! A łeb to miałby pewnie tak obity tego dnia że do końca życia żałowałby tego żarciku.
mauysia, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To prawdaLibra wrote:założę się, że istnieje grupa kobiet, która na taki żart odetchnęła by z ulgą mówiąc: Dzięki Bogu!
Ale ja już mam tak skrzywiony staraczkowo umysł, że nie pomyślałam o innej opcji 
Dobraaaanoc.
Libra, Shagga_80, Dodi, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPopieram ostatnie zdanieshe wrote:Mauysiu - ale chłopaki przystojniaki! Normalnie gdyby nie to, że Majka jest już po słowie
z Ruciowym Leosiem to powierzyłabym ją albo w ręce Twoich albo Shaggusi chłopaków 

Zresztą ja tam nie wierzę w te Wasze zaręczyny z Rutkowym Leosiem
Wybacz Rutka,ale Majusia jest warta by o Jej względy powalczyć 
Libra,daj znać jak Gin zareagował na żarcik
A co u nas? Odebrałam wyniki i po telefonicznej konsultacji z moją nieocenioną Pediatrą nieco uspokoiłam się,tzn nic nie wykazały badania (crp w normie,mocz w porządku,gazometria również) i wciąż nie wiemy skąd ta gorączka,niewykluczone,że albo coś rozwija się,czego jeszcze nie widać,albo za 2 już dni okaże się,że to była trzydniówka...póki co nie przestaję być czujna...wieczorem Igorek dostał dawkę nowego leku na gorączkę i widzę,że jest chłodniutki,więc śpi spokojnie...a mnie jakoś nie chce się spać...obejrzałam Skazanego na Shawshank a teraz kolejny film zaliczam...rano pewnie znów będzie wczesna pobudka.....aż strach pomyśleć,ale tak już mam,że nie mogę zmrużyć oka,gdy się martwię o Dziecko.
she, Libra, Dodi, Rucia, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Aaaa właśnie,jak to się stało,że przeoczyłam fotkę Małyszowych przystojniaków?
EDIT: jakoś miałam chwilowe problemy z netem i nie wyświetliło mi fotki przy życzonkach dla Heniutka...popieram Monię,Oni są boscy
PS. Rzutem na taśmę życzę wszystkiego naj naj najlepszego dla Heniutka z okazji półurodzinek :* -
nick nieaktualnyAaaa skoro prowadzę monolog,to pochwalę się,że dziś dostałam przesyłkę z zamówioną szatką i świecą na Chrzest Igoreczka

http://chrzest-joanna.pl/zestaw-chrzest-c103-nz-p-266.html
Zamówiłam też dla córki siostry, w końcu za niespełna 3 tyg. robimy Chrzest dzieciakom
Libra, Blondi22, Dodi, Rucia, Strażaczka90, aisa, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]