plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny3 dziurki są ok, choć blizny są jeszcze widoczne - mocno różowe (ale to chyba więcej czasu potrzeba na to)... jedna dziurka jest cały czas sino-bordowa (ta po drenie) ale może przez to, że nie rozpuściła i nie wchłonęła mi się wewnętrzna powięź - czy jakoś tak, wewnętrzny szew pokryty jakąś tkanką - taka gula wyczuwalna pod skórą... i to mnie cały czas ciągnie... reszta ok, tylko jeszcze nadal wchłania się dziurka na macicy - ale z tą siatka szwów to i pół roku to może się goićOla_czeka wrote:Libra, podziurawiony brzuch się zagoił? Mojemu pepkowi trochę to zajęło pamiętam.
jak już wygoiły Ci się blizny, to nadal bolały Cię przy dotyku? takie wrażliwe były? -
Mnie bardzo bolał tylko pępek, na reszcie się nie skupialam, ale z chwila jak się zagoił przestało mi cokolwiek dokuczać. No tylko ze to było jakieś 3-4 miesiące po operacji. Bardziej bolało mnie wnętrze brzucha. Nie przypominam sobie "ciągnięcia" blizn. Ja mam je do teraz, oprócz tej w pępku-niewidocznej, sa ciemniejsze niż skóra, ale płaskie. Sa dośc nisko, i tak nie byłyby widoczne, nawet gdybym chodziła po ulicach w bikini, więc luz..
-
Dzień dobry dziewczynki
dawno mnie tutaj nie było 
Postanowilam podzielić się z wami zdjęciem mojego dzidzia
ma już ponad 7 cm i wczoraj dowiedzieliśmy się ze na 70 % będzie synuś 
http://imageshack.com/a/img819/1306/icfz.jpg
http://imageshack.com/a/img703/4976/ti56.jpg
Życzę wam miłego dnia
Buziaki 
kiti, Ola_czeka, sylwia1985, anka_a, Libra, Rucia, a-koczek, she, Effcia28, Pismak, AGA 30, Kaja, Spero, mauysia, Strażaczka90, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi się ponoć tak blizna ciągnie, bo właśnie ta powieź mi ją ciągnie... śmiesznie to wygląda:) jak się przychylam, to mi się taki dołeczek robi jak w policzku przy uśmiechaniu, tylko oczywiście większy:D mój ginekolog tylko gdzieś sie bardzo przejmuje tymi bliznami, bo za każdym razem mnie pociesza, że one zbledną i nie będą tak widoczne... a ja się tym w ogóle nie przejmujęOla_czeka wrote:Mnie bardzo bolał tylko pępek, na reszcie się nie skupialam, ale z chwila jak się zagoił przestało mi cokolwiek dokuczać. No tylko ze to było jakieś 3-4 miesiące po operacji. Bardziej bolało mnie wnętrze brzucha. Nie przypominam sobie "ciągnięcia" blizn. Ja mam je do teraz, oprócz tej w pępku-niewidocznej, sa ciemniejsze niż skóra, ale płaskie. Sa dośc nisko, i tak nie byłyby widoczne, nawet gdybym chodziła po ulicach w bikini, więc luz..

m sobie ze mnie żarty robi, że trudno mnie będzie zapłodnić skoro mój brzuch jak sito... on zaleje formę, a przez dziurki wszystko ucieknie;) hehehe
Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też sie pochwalę swoimi bliznami a co mi tam.
Ma blizne w tym samym miejscu co po cc narazie mam jeszcze na niej dwa strupki ale reszta ładnie zagojona. dziwne troche bo w miejscu gdzie miałam gzu endometriozy znowu zrobiło mi sie zgrubienie ale niewiem czy to wewnetrzna blizna czy sie odnawia czy tak poprostu musi byc -
Magdzia fajnie ze napisalas , gratuluję synka

napisalam dlugiego posta i wlasnie porypana klawiatura laptopa m *niemiecka i po poscie, wszytsko zniknelo buuu
ostatnio u nas caly czas waitr w oczy, i jeszcze wredna malpa@ dopiero teraz sie rozkreca...kiedy beda lepsze dni?
-
nick nieaktualnyNie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać
Kaja, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
niestety m dzis w pracy, mam nadzieje ze jutro bedzie mial wolne bo szef sie cos pluje choc urlop juz dawno zatwierdzony, mielismy tez w lipcu jechac z rodzinka do bulgarii ale oczywiscie powtorka z rozrywki i szef nie chce podpisac m urlopu, bo zawsze w pierwszej kolejce sa "ci lepsi"
-
nick nieaktualnyMadziu gratuluję wieści...chociaż do70% pewności podchodziłabym z dużą dozą ostrożności
Jak mnie tłumaczył ginekolog-genetyk (swoją drogą podobno bardzo dobry specjalista) wbrew pozorom chłopca z dziewczynką na USG (a szczególnie tak wczesnym) łatwo pomylić,bo UWAGA dziewczynce też coś odstaje TAM ! tylko w inną stronę i w inny sposób 
Ale zakładamy,że lekarz nie pomylił się
I czekamy na kolejnego ovu-chłopca 
PS. Jak samopoczucie?
magdzia26, kiti, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też mam taki guzek wyczuwalny pod skórą... mój ginekolog mówi, że to jest wewnętrzny szew, który się rozpuszcza i wchłania dużo wolniej niż te widoczne na skórzea-koczek wrote:Ja też sie pochwalę swoimi bliznami a co mi tam.
Ma blizne w tym samym miejscu co po cc narazie mam jeszcze na niej dwa strupki ale reszta ładnie zagojona. dziwne troche bo w miejscu gdzie miałam gzu endometriozy znowu zrobiło mi sie zgrubienie ale niewiem czy to wewnetrzna blizna czy sie odnawia czy tak poprostu musi byc -
nick nieaktualnyparszywa @... wypier....laj!kiti wrote:Magdzia fajnie ze napisalas , gratuluję synka

napisalam dlugiego posta i wlasnie porypana klawiatura laptopa m *niemiecka i po poscie, wszytsko zniknelo buuu
ostatnio u nas caly czas waitr w oczy, i jeszcze wredna malpa@ dopiero teraz sie rozkreca...kiedy beda lepsze dni?
Kiti:*:*:*
kiti, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]