SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, podziurawiony brzuch się zagoił? Mojemu pepkowi trochę to zajęło pamiętam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, podziurawiony brzuch się zagoił? Mojemu pepkowi trochę to zajęło pamiętam.
    3 dziurki są ok, choć blizny są jeszcze widoczne - mocno różowe (ale to chyba więcej czasu potrzeba na to)... jedna dziurka jest cały czas sino-bordowa (ta po drenie) ale może przez to, że nie rozpuściła i nie wchłonęła mi się wewnętrzna powięź - czy jakoś tak, wewnętrzny szew pokryty jakąś tkanką - taka gula wyczuwalna pod skórą... i to mnie cały czas ciągnie... reszta ok, tylko jeszcze nadal wchłania się dziurka na macicy - ale z tą siatka szwów to i pół roku to może się goić

jak już wygoiły Ci się blizny, to nadal bolały Cię przy dotyku? takie wrażliwe były?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bardzo bolał tylko pępek, na reszcie się nie skupialam, ale z chwila jak się zagoił przestało mi cokolwiek dokuczać. No tylko ze to było jakieś 3-4 miesiące po operacji. Bardziej bolało mnie wnętrze brzucha. Nie przypominam sobie "ciągnięcia" blizn. Ja mam je do teraz, oprócz tej w pępku-niewidocznej, sa ciemniejsze niż skóra, ale płaskie. Sa dośc nisko, i tak nie byłyby widoczne, nawet gdybym chodziła po ulicach w bikini, więc luz..

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki :) dawno mnie tutaj nie było :P
    Postanowilam podzielić się z wami zdjęciem mojego dzidzia :) ma już ponad 7 cm i wczoraj dowiedzieliśmy się ze na 70 % będzie synuś :D
    http://imageshack.com/a/img819/1306/icfz.jpg
    http://imageshack.com/a/img703/4976/ti56.jpg
    Życzę wam miłego dnia <3 Buziaki :)

kiti, Ola_czeka, sylwia1985, anka_a, Libra, Rucia, a-koczek, she, Effcia28, Pismak, AGA 30, Kaja, Spero, mauysia, Strażaczka90, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej bez kitu trochę się boje moich zdolności paranormalnych bo właśnie myślałam co tam u Magdzi...

magdzia26, kiti, aisa lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej bez kitu trochę się boje moich zdolności paranormalnych bo właśnie myślałam co tam u Magdzi...
    Oluś wiesz <3

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia super wiadomosc i wracaj do nas

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mnie bardzo bolał tylko pępek, na reszcie się nie skupialam, ale z chwila jak się zagoił przestało mi cokolwiek dokuczać. No tylko ze to było jakieś 3-4 miesiące po operacji. Bardziej bolało mnie wnętrze brzucha. Nie przypominam sobie "ciągnięcia" blizn. Ja mam je do teraz, oprócz tej w pępku-niewidocznej, sa ciemniejsze niż skóra, ale płaskie. Sa dośc nisko, i tak nie byłyby widoczne, nawet gdybym chodziła po ulicach w bikini, więc luz..
    mi się ponoć tak blizna ciągnie, bo właśnie ta powieź mi ją ciągnie... śmiesznie to wygląda:) jak się przychylam, to mi się taki dołeczek robi jak w policzku przy uśmiechaniu, tylko oczywiście większy:D mój ginekolog tylko gdzieś sie bardzo przejmuje tymi bliznami, bo za każdym razem mnie pociesza, że one zbledną i nie będą tak widoczne... a ja się tym w ogóle nie przejmuję:)
    m sobie ze mnie żarty robi, że trudno mnie będzie zapłodnić skoro mój brzuch jak sito... on zaleje formę, a przez dziurki wszystko ucieknie;) hehehe

Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, cieszę się, że u was wszystko w porządku
    pozdrawiam

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo... i jest kiti:) hej jak tam Ci jest u m?

kiti lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka jak centrum Polski to ja jestem w wakacje.
    Madzia fajnie że jesteś i slodziaśne fotki. Gratki z synusia.

magdzia26, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też sie pochwalę swoimi bliznami a co mi tam.
    Ma blizne w tym samym miejscu co po cc narazie mam jeszcze na niej dwa strupki ale reszta ładnie zagojona. dziwne troche bo w miejscu gdzie miałam gzu endometriozy znowu zrobiło mi sie zgrubienie ale niewiem czy to wewnetrzna blizna czy sie odnawia czy tak poprostu musi byc

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti to pewnei nie ma sił pisać bo z m pewnie czasu nie tracili

kiti lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak Olka jakbys się nudziła w czasie swojego wyjazdu nad morze ( o ile wyjeżdzasz nad nasze morze) to możesz zahaczyc o mazury po drodze

zpbnej28qs8fkan8.png

• kiti Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia fajnie ze napisalas , gratuluję synka :)

napisalam dlugiego posta i wlasnie porypana klawiatura laptopa m *niemiecka i po poscie, wszytsko zniknelo buuu

ostatnio u nas caly czas waitr w oczy, i jeszcze wredna malpa@ dopiero teraz sie rozkreca...kiedy beda lepsze dni? :(

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać, nie będę zachwalać

Kaja, mauysia, plemniczka lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety m dzis w pracy, mam nadzieje ze jutro bedzie mial wolne bo szef sie cos pluje choc urlop juz dawno zatwierdzony, mielismy tez w lipcu jechac z rodzinka do bulgarii ale oczywiscie powtorka z rozrywki i szef nie chce podpisac m urlopu, bo zawsze w pierwszej kolejce sa "ci lepsi" :(

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu gratuluję wieści...chociaż do70% pewności podchodziłabym z dużą dozą ostrożności :) Jak mnie tłumaczył ginekolog-genetyk (swoją drogą podobno bardzo dobry specjalista) wbrew pozorom chłopca z dziewczynką na USG (a szczególnie tak wczesnym) łatwo pomylić,bo UWAGA dziewczynce też coś odstaje TAM ! tylko w inną stronę i w inny sposób :)
    Ale zakładamy,że lekarz nie pomylił się :) I czekamy na kolejnego ovu-chłopca :)
    PS. Jak samopoczucie?

magdzia26, kiti, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Ja też sie pochwalę swoimi bliznami a co mi tam.
    Ma blizne w tym samym miejscu co po cc narazie mam jeszcze na niej dwa strupki ale reszta ładnie zagojona. dziwne troche bo w miejscu gdzie miałam gzu endometriozy znowu zrobiło mi sie zgrubienie ale niewiem czy to wewnetrzna blizna czy sie odnawia czy tak poprostu musi byc
    ja też mam taki guzek wyczuwalny pod skórą... mój ginekolog mówi, że to jest wewnętrzny szew, który się rozpuszcza i wchłania dużo wolniej niż te widoczne na skórze

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Magdzia fajnie ze napisalas , gratuluję synka :)

napisalam dlugiego posta i wlasnie porypana klawiatura laptopa m *niemiecka i po poscie, wszytsko zniknelo buuu

ostatnio u nas caly czas waitr w oczy, i jeszcze wredna malpa@ dopiero teraz sie rozkreca...kiedy beda lepsze dni? :(
    parszywa @... wypier....laj!
    Kiti:*:*:*

kiti, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 5350 5351 5352 5353 5354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ