plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga wiesz... zakłady pracy przeróżnie teraz postępują z umowami i to, że koleżanka dostała taką ch..ujową umowę, nie musi świadczyć o tym, że i Ty taką dostaniesz, chyba że mają taki dziwny zwyczaj
jestem dobrej myśli 
Kurcze ja nie zapomnę jak kiedyś klient przyszedł do mnei i mówi, że chciałby kredyt, ale on ma umowę tylko na miesiąc zawieraną od jakiegoś czasu i wiem, że bardzo mu zależało, ale procedur nie przeskoczyłam i nic z tego
kurcze szkoda mi było chłopa a właśnie takie umowy między innymi blokują mnóstwo spraw czasem.
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Kaja co tam Ci przeskrobała
No ta moja czarna miała by 7 szczeniaków 5 szt załatwiła znalazłam padniete w dziurze za drewnem z tym brzuchem przeszukałam i znalazłam , a wśród tej 4 jeden albinos biały piękny ...mam ochote jej wpierdzielic za to co zrobiła -
nick nieaktualnyCześć Babeczki...wpadam korzystając z względnie wolnej chwiluni (malusieńkiej,bo Igor nie śpi ale chwilowo mnie nie potrzebuje
)..u nas ostatnio normalnie urwanie głowy - od ostatniego piątku do poniedziałku bawiliśmy u mojej Mamy, w poniedziałek cały dzień byliśmy w Łodzi, najpierw na wizycie w poradni patologii noworodka (Igorek rozwija się na szczęście jak najbardziej prawidłowo) a potem kilka godzin w galerii...masakra! Obkupiliśmy się nieźle..a dziś jade odmieniać do H&Mu
Cała ja
Dobrze (chociaż nie wiem,czy napewno dobrze),że swoją nową kieckę już pozbawiłam metki (a nawet uprałam) to już odmienić się nie da 
Poza tym co? W sobotę wielki dzień Igorka, zostanie ochrzczony wreszcie...ponadto wciąż nie mam wszystkich papierów do budowy więc co trochę coś załatwiam (jak ostatnio projekt na przyłącze wodno-kanalizacyjne,czy projekt zjazdu na działkę)..szczerze powiem ,cieszę się że już wkróce odejdzie problem przygotowań do Chrztu,bo ledwo ogarniam to wszystko...ehhh.
Tyle ode mnie, poproszę o maluśki skrócik ostatnich wydarzeń
kiti, magdzia26, Dodi, Kaja, Libra, anka_a, aisa, Spero, plemniczka, AGA 30, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
o kurcze Kajuś biedne psinkiKaja wrote:No ta moja czarna miała by 7 szczeniaków 5 szt załatwiła znalazłam padniete w dziurze za drewnem z tym brzuchem przeszukałam i znalazłam , a wśród tej 4 jeden albinos biały piękny ...mam ochote jej wpierdzielic za to co zrobiła
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ohooo, czas minął...pisk (meeeeeeeeeeeega pisk) Igorka to znak,że trza iść do Niego.
Buziaki siusiaki...
PS. Wieczorem może uda się wpaść,sprawdzić,czy któraś zrobiła mi skrócik
buzaki dla Kubusia i Igorka :-*
-
a-koczek wrote:Kaja nie masz co sie na nia złościc pewnie wyczuła że nie jest w staneie uch wszystkich wykarmic dlatego tak zrobiła bądz podczas porodu sie udusiały wiec jej wyniosła
normalnie bym jej wrabala tyle szt załatwić ehhh trudno
-
musisz dodać zdjęcie na imageshack i tam bedzie link tego zdj który umieszcza sie w wiadomości na forumsylwia1985 wrote:A jak sie focie dodaje przez ovu- zrobilam zdjecie brzucha telefonem ale nie wiem jak wstawic i czy wogole sie tak da
-
hej hej
Sylwia albo na stronie http://www.fotosik.pl/
Kaja gratulacje dla czarnej porodu i szkoda ze tyle psiaczków nie przezylo
Dodi kochana wybaczam
a Amelka cudna
koczuś mam nadzieje ze tempka jutro poszybuje w góre :*
Sylwia gratuluje II trymestru
Madziu ja tez z niecierpliwoscią czekam na fotke twojego brzucholka
Żbiczku mam nadzieje ze na chwile tylko znikasz... bardzo lubie Cie czytać
Ruciu a czemu Igorek to taki wrzaskun? nudzi sie, nie chce sam lezeć, czy moze ząbki mu idą, czy moze ma skok rozwojowy, czy od tak? Powodzenia dla Kini! Jak jej poszlo?
Spero baw sie dobrze w tych Niemczech, no i szerokiej drogi!
Aga no kicha z takimi śmieciowymi umowami, obyś ty dostala jednak lepszą...
kiti no to trzymam kciuki byście z męzem sie "dograli" w czasie majowej owulacji
gocha niedobrze ze wyniki nie najlepsze
ale dobrze z drugiej strony ze nie są bardzo zle, mam nadzieje ze niebawem się poprawią
kiti, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, AGA 30, Kaja, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Shaggi bardzo sie ciesze ze Igorek super sie rozwija. A czemu wymieniasz nowe nabytki? bo zly rozmiar czy sie odpodobały? co do streszczenia to chyba sie do tego nie nadaje, bo coprawda wszystko czytam, ale bardzo na raty i nie wszystko pamietam pozniej...
-
Wczoraj młoda miala szczepienie, nawet bardzo nie plakala podczas wklucia, ale co bylo pozniej to nie przypuszczalabym. Po kilku godzinach strasznie zaczela plakac, az tchu biedna nie mogla zlapać
i tak godzine, musialam jej pomóc czopkiem z paracetamolem, dopiero wtedy usnela, biedulka. Kurde nie szczepic zle, ale i szczepienie to wielki strach i przemeblowanie w organizmie dziecka.
Effcia28, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór

Madzia! Dzięki! Pierwsza co rozumie że jadę bliżej niż nad morze
Koczku Tobie też
Olu, myślę że każda zauważyła co Żbik napisała i każda ją wspiera i mocno trzyma kciuki. Czasami każda z nas potrzebuje oddechu, przerwy, dystansu. Rozumiem jak najbardziej. Z tym że to już było i proszę się nie obrażać na mnie.
Shagga to trzymam kciuki za wielki dzień Igora i czekam na fotorelację
Sylwia gratulacje
dawaj fotkę, II trymestr to już poważna data 
Aga a ty masz zlecenie?? masakra 6 tyg? co to za umowa w ogóle
ehhh POlska
a u mnie dziś cisza i spokój
jutro jedziemy oglądać i wybrać auto do ślubu
faaajnie
szkoda ze jeszcze zaproszeń nie mamy 
Miłego wieczoru kochane
Kaju kurczę przykro mi z powodu szczeniaków. słyszałam że suczki czasem tak robią. kotki z resztą też
magdzia26, Dodi, Libra, AGA 30, Kaja, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]