plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Żbiczku myślami sercem z Tobą/Wami
klepię i kopię ile mam sił 
Gocha a bierzesz bromergon na tą wysoką prl? mam do odstąpienia jak byś chciała
Dodi Amelka jest cała śliczna
Następna ovukrólewna 
Madzia rewelacja że czujesz już pierwsze ruchy
a za niedługo pewnie dostaniesz wymarzonego kopniaka w żebra 
Spero udanej podróży - sama bym się bała jechać ale wiem że Ty mierzysz siły na zamiary.
Miłego dnia
magdzia26, Strażaczka90, aisa, kiti, Dodi, plemniczka, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Zamęczą mnie w tym ostatnim dniu, a kierowniczka jak się dowie że mnie od jutra nie będzie to chyba zawału dostanie
sesesesese
No więc dopiero doczytałam co tam wczoraj napisałyście...
A więc Żbiku trzymam kciuki mocno za Ciebie tak jak i za każdą, która stara się o swoje maleństwo, mam nadzieję że czas na który "zawieszasz swoją bytność na ovu" minie szybciej niż się tego spodziewasz i twój dotychczasowy maraton przerodzi się w sprint

ps. wierzę mocno w to, że niedługo pochwalisz nam się tutaj pięknym teścikiem z dwiema kreseczkami - będę czekała
-
A to przez stetoskop słychać dzidzia? ej a ja mam w domu stetoskopRucia wrote:Magdziu jeżeli czujesz bulgotanie to pewnie dzidzia się wierci. My specjalnie załatwiliśmy sobie stetoskop żeby słuchać Leosiowych wybryków.
hmmm kto zgadnie co będzie pierwszą rzeczą, którą zrobię jak wrócę do domu
....
Rucia, a-koczek, Dodi, plemniczka, Spero lubią tę wiadomość
-
A noi Speruś życzę Ci udanej podróży, popieram w 100% Ciebie i nie rozumiem czemu niby taka panika w twoim otoczeniu. Ja też bym pojechała na twoim miejscu przecież jedziesz do Niemiec a nie do Iraku...
Spero lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:A to przez stetoskop słychać dzidzia? ej a ja mam w domu stetoskop
hmmm kto zgadnie co będzie pierwszą rzeczą, którą zrobię jak wrócę do domu
....
Pewnie że słychać! Połóż się wygodnie na plecach i przyłóż stetoskop do podbrzusza. Musisz wyłapywać bulgoty, z resztą na pewno się skapniesz, że to TO !
AGA 30, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witam !!!!!
Rucia dziś po oględzinach mojej czarnej miała i 3 z czego jedno niestety padło lub sama zadeptala , a ma suczke i samca
A ja odebrałam swoje wyniki na Paciorkowca i jest napisane , że Nie wychodowano
AGA 30, aisa, a-koczek, Libra, Dodi, magdzia26, plemniczka, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny

Alez pogoda barowa pada i pada za oknem a ja chciałam okna myć
Madzia pewnie będziesz słuchać brzdąka przez stetoskop hi hi hi
Dodi trzeba grac wygranymi pieniędzmi chyba
Bo w sobotę kupiłam za 1 zł zdrapke a tak dla jaj i wygrałam 30 zł w poniedziałek poszłam po wygraną i kupiłam 10 zdrapek i wygrałam 14 zł a więc wczoraj poszłam po wygraną i kupiłam znowu za wygraną zdrapki i wygrałam 24 zł no to dziś pójdę znowu po wygraną i kupię parę zdrapek znowu he he ciekawe czy coś dziś wpadnie znowu
aisa, a-koczek, Libra, Dodi, magdzia26, anka_a, plemniczka, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
Czołem
Dodi, fajne zdjęcie profilowe Amelki
A propo lekarza to ciekawe pomysły ma, 12 kg w ciąży tylko możesz przytyć... coś mało jak na moje oko...
Spero, szerokiej drogi
Aga, ale masz szczęście z tymi zdrapkami, super!
Kiti, trzymam kciuki za owulejszyn w porę
Ruciu, stalowych nerwów do krzyków Leosia i chorób Kini życzę!
Żbiksson
...bo co się rozpisywać będę...
kiti, AGA 30, Libra, Dodi, magdzia26, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
Rucia spadek dziś taki a jutro juz pod kreche i kolezanka zawita.
Sylwus gratulacje jak tem czas leci szok.
Spero ja jestem z tych co dużo jeżdżą ( jeźdźiły) kiedys sama teraz z córka kiedys tez wszyscy do okoła mówil ze cioagle sama i sam jeżdze że sie nie boję itp a teraz abo ty tego dzieciaka tak ciągasz ze sobą i jeżdzicie i jeździcie. także ja jestem tego zdania że sama spokojnie dasz rade i niech inni nie panikują
kiti, Libra, anka_a, Spero lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczęta, pewnie nie zczaiłyście, ale Żbikowa się usuwa na jakiś czas z Plemniczki. Może jakieś wirtualne klepnięcie po plecach albo kopniak na szczęście?
Ola dlaczego wnioskujesz, że nie zczaiłyśmy bądź dziewczyny nie zczaiły?
-
Sylwia gratuluję II trymestru, ale ten czas leci.
Koczek co to za czarne mysli? ja tam spadku nie widze
Gocha wczoraj się zastanawiałam co tam u Ciebie i się odezwałaś
ahh ta nieszczęsna prl, ale już kiedyś brałaś bromka na zbicie o ile mnie pamięć nie myli?
Zbikowa
Ale pogoda dziś faktycznie nie nastrajająca pozytywnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 11:19
Dodi, magdzia26, aisa, a-koczek, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Koczku widzę, że faktycznie masz nie najlepszy dzień, ale po deszczu przyjdzie słoneczko i oby jak najszybciej

Rucia współczuję Kini bóla ucha
swoją drogą Ona już jest w 3 klasie? OMG, przecież to taka mała dziewczynka
a Leon to prawdziwy zawodowiec w tym, co robi hehe nie no teraz na serio, Ty Go tak denerwujesz czy o co cho? naprawdę dzieci tak BEZ POWODU mogą się wydzierać tyle czasu? 
Ja też chcę stetoskop
ja już po spotkaniu, dzisiaj miałyśmy spotkanie na temat szczepionek ochronnych i totalny misz masz w głowie mam, ale podoba mi się to
Aga może spróbuje też z tymi zdrapkami, ale znając moje szczęśćie hmm...
wogóle to tak fatalna pogoda u nas
leje, zimno bleee
kiti, AGA 30, magdzia26, aisa, Libra, a-koczek, anka_a, plemniczka, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Czołem
Dodi, fajne zdjęcie profilowe Amelki
A propo lekarza to ciekawe pomysły ma, 12 kg w ciąży tylko możesz przytyć... coś mało jak na moje oko...
...
Aisko może lekarz specjalnie tak powiedział żebym sobie to do serca wzięła
swoją drogą byłoby super, ale coś mi się to wydaje niemożliwe, musiałabym przestać jeść chyba
-
nick nieaktualnyWiecie co ten mój zakład pracy durny jak nie powiem jest

dziewczyna co ze mną jeździ autem pracuje dłużej o tydzień niż ja i przedłużyli jej umowę i wczoraj dostała nową umowę a 6 tygodni
Normalnie śmiechu warte !!!!!! Mi się umowa kończy we wtorek ciekawe na ile mi przedłużą 
A plotki krążą że kolejną filiię zamykają niedaleko naszego zakładu i 250 osób ma przejść znowu do mojego zakładu !!!!!!!!
Nie ma na no liczyć na długoletnia umowe chyba w tym zakładzie
Zapłacze się chyba jak znowu bez pracy będę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]