plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
za jakieś ok 3 tyg możesz zacząć już czućsylwia1985 wrote:Magdzia ja sie juz doczekac nie moge kiedy teho doswiadcze:)ale jeszcze musze poczekac
to już nie tak dużo. Ja czekam w dalszym ciągu na kopniaka pierwszego bo na razie to takie przelewanie/łaskotanie
sylwia1985, Strażaczka90, Kaja, a-koczek, Spero, Dodi, AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość
-
Magdzia zazdraszczam odczuć w brzuszku
u mnie tylko bulgotanie po przejedzeniu 
Koczek &&&&& trzymam cały czas.
Dodi gratuluję Amelki, rośnie nam następna ślicznotka.
Aga jest po wrażeniem zrzuconych kilogramów, widać że promieniejesz z każdym dniem co raz bardziej.
Aisko trzymam kciuki za dzieciaczka żeby się ustawił w pozycji do wyjścia bo wszystkie tu czekamy, żeby go zobaczyć.
Ola i Zbikowa zajefajne fotki
Plemniczka, podziwiam że pomimo ograniczonego czasu masz siłe i chęci na naukę
Pismak jeszcze raz gratuluję fasolki, niech dzidiza rośnie i nie martwi mamusi
kfajatus gdzie się podziewa ostatnio?
Sylwia a ty kiedy nam pokażesz brzusio?
hmm... coś jeszcze miałam napisać ale mi wyleciało...a wiem
Spero życzę miłego wypoczynku u koleżanki, taki wypad pozwala odpocząć od codzienności.
Kaja gratuluję narodzin..też w pierwszej chwili myślałam że to Roczek się już pcha na jasną strone mocy
i oczywiście dziękuję za trzymanie kciuków za moją owulejszyn...ale chyba to jeszcze nie mój czas... no nic skoro się przesuneła to może choć zdąży w maju (m przyjeżdża na tygodniowy urlop do PL
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 18:16
Libra, magdzia26, a-koczek, a-koczek, Dodi, aisa, Spero, Kaja, anka_a, AGA 30, Rucia, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
hejka,
Kaja całe szczęście, że tylko dwa szczeniaczki, bo taką gromadkę to ciężko utrzymać albo znaleźć im nowy dom.
Aisa kciuki zaciśnięte za obrót malucha.
Tak tak prosimy o zdjęcia domków nowych fasolek.
Świetna sesja Oli i Zbika, a no i miszcz pozowania - piesio
W poniedziałek robiłam badania i myślę, że wyszły nie najlepsze, a już na pewno mogłoby być lepiej. Gdybym wiedziała, że mój organizm sam sobie jest antykoncepcją to bym się nie faszerowała prochami parę lat temu.
Strażaczka90, magdzia26, Dodi, aisa, Ola_czeka, Kaja, Libra, AGA 30, a-koczek, Effcia28, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Koczku mogę ci poprasować, bo mnie tak jak Librę to odstresowuje
Dodi, Libra, a-koczek, kiti lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Aga dobry tekst z tym dziurawcem hehe

Effcia zdecydowanie dużo bardziej wolę tą część wpisu o tym jak Madzia rośnie, uśmiecha i daje dużo radości TTC
ale ten czas leci jak się patrzy na cudze dzieciaczki 
Aisko cieszę się, że imię Ci się podoba i powiem szczerze, że fajnie się czyta
lekarz powiedział, że w całej ciąży mogę przytyć 12kg wow...... Ciekawa jestem czy jednak Twój malec na ostatnią chwilę ładnie się ułoży, czego oczywiście serdecznie Ci życzę :*
Plemni sorkiiiii zachowałam się bardzo nieładnie nie informując Cię na świeżo
he he pewnie się pobawią nasze gwiazdy bo w sumie różnica aż tak duża nie będzie
kochana jak mi ktoś da gwarancję że wszystko zgubię co przytyję to walę to, ale jak nie dam rady to będzie lipa
Twoja Kornelka z dnia na dzień coraz gryfniejsza :*
Spero lepiej już u Ciebie? przyjemnej wizyty w Dojczach życzę
anka nie powiem żebym się jakoś mega cieszyła z faktu, że Ty też jesteś na takim samym plusie
a teraz pytanie jaka była Twoja waga startowa? 
magdzia z Tobą nie gadam odnośnie wagi
a ruchów zazdroszczę bo moja pannica to coś niechętna jest żeby się porozbijać po brzuchu, ale jest już chyba nieco lepiej 
Sylwia podziwiam koleżankę bo ja bym chyba nie potrafiła tak długo czekać, choć wszystko pewnie wyjdzie w praniu
u nas pierwszym typem też była Lena ale nastąpiła zmiana 
She ale przecież Ty laska jesteś i pewnie nie startowałaś z nadwagą tak jak ja, więc może to też ma jakieś znaczenie a swoją drogą gratuluję szybkiego powrotu do figury po porodzie wszystkim naszym ovu mamusiom
odnośnie tarczycy to napewno dlatego już nie chudniesz, masz rację
tak sobie to tłumacz hehe swoją drogą nie wiedziałam że jest coś takiego jak poporodowe zapalnie tarczycy 
kiti może w końcu się zgracie w majowym cyklu z m? cholewcia na miejscu trudno a w rozjazdach to już wogóle sobie nie wyobrażam
Kfjatuś odpoczynek sobie zrobiła 
koczku za Ciebie trzymam kciuki i czekam na finał
a prasować to bodajże Libra lubi hehe więc dawaj do PT 
Gocha co masz na myśli mówiąc, że organizm sam sobie jest antykoncepcją hę?
a ja mówiłam że fotki Olki, żbika i psiaka zajebiste?????
też chcę obejrzeć brzuchole! dawać tutaj
she, aisa, Strażaczka90, anka_a, Libra, AGA 30, a-koczek, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
gocha04, she, magdzia26, aisa, Ola_czeka, Spero, Strażaczka90, Pismak, Kaja, anka_a, Sandraa, Libra, a-koczek, AGA 30, Rucia, sylwia1985, kiti, plemniczka, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dodi śliczna ta Twoja Królewna

A organizm sam stanowi antykoncepcję, bo PRL jest za wysoka. Jaka praca taki stan hormonów.
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Dodus Ty nie dojdziesz do końca ciąży do wagi która ja mam obecnie wiec nie marudzDodi wrote:magdzia z Tobą nie gadam odnośnie wagi
a ruchów zazdroszczę bo moja pannica to coś niechętna jest żeby się porozbijać po brzuchu, ale jest już chyba nieco lepiej 
a mój dzidź to faktycznie jakiś mocno ruchliwy jest bo nawet na usg zawsze szalał i skakl fikolki niezle ze ciężko go było pomierzyc może drugi Ronaldo rośnie 
Dodi, Strażaczka90, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Ps. Amelka śliczna
a ja w zanadrzu mam imię Lenka gdyby jednak okazało się że w brzuszku siedzi u mnie dziewczyneczka
ja juz nie mogę się doczekać usg 4D w tym miesiącu chce się wybrać
Dodi, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Czesc Dziewczyny

Wpadłam powiedzieć, że mnie tu troche nie będzie. Bądźcie grzeczne
ja wrócę na forum, jak wrócę do tematu.
buziaki!
Kochana wpadać na klachy możesz w każdej chwili przecież
mam nadzieję, że temat sam do Was powróci :*
trzymam kciuki mimo wszystko
plemniczka lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodus Ty nie dojdziesz do końca ciąży do wagi która ja mam obecnie wiec nie marudz
a mój dzidź to faktycznie jakiś mocno ruchliwy jest bo nawet na usg zawsze szalał i skakl fikolki niezle ze ciężko go było pomierzyc może drugi Ronaldo rośnie 
Coś mi tu ściemniasz chyba
jeśli dobrze zapamiętałam to już niewiele mi do Ciebie brakuje hehe powiedzmy że ja obstawię u Ciebie chłopca hehe
zobaczymy co będzie
magdzia26 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]