plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
she wrote:A ja właśnie wróciłam od endokrynologa - moje TSH zaszalało i poszybowało do nienormalnego poziomu 5,3 przy normie 4,2. Dostałam większą dawkę Euthyroxu (teraz 137) i możliwe, że mam poporodowe zapalenie tarczycy. Kolejna wizyta za 3 m-ce.
W sumie to może nie tylko przez te ciastka więcej nie chudnę, ale przez tarczycę. O tak! Na pewno przez tarczycę!
To kurde poszalalas z tym tsh kochana no mi endo tez mówiła ze tsh będzie szalało i kazała z 125 zejść na 50 po porodzie.... -
nick nieaktualnyDzień dobry

Kaja gratulacje porodu
I mniejszego potomstwa suni 
Ach taka piękna pogoda była wczoraj a dziś dupcia
Ale to lepiej nie będzie tak gorąco w pracy 
Normalnie dwa tygodnie temu zaczęłam jajko robić na wielkanoc i ozdobę do okna ale powiem wam że nie mam ani siły ani weny jak pracuję na robótki ręczne po lub praca
Miłego dnia dziewczęta !!
Kaja, magdzia26, nick nieaktualny, aisa, a-koczek, Strażaczka90, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja skończyłam sie prasować , a tu cisza jak makiem zasial...
Aga nowa rola mojej funi chyba nie odpowiada bo nerwowa strasznie , ale cóż cierp ciało jak chciało hehehehehehe
nick nieaktualny, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Ja skończyłam sie prasować , a tu cisza jak makiem zasial...
Aga nowa rola mojej funi chyba nie odpowiada bo nerwowa strasznie , ale cóż cierp ciało jak chciało hehehehehehe
Oj tam dojdzie do siebie po porodzie i będzie dbała o maleństwa
INSTYNKT macierzyński się w końcu odezwie u niej
magdzia26, a-koczek, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Wiesz musi powarczec zeby wiedziały kto rządzi
Dziś Pepkowe pijemy ja Pikolo dla ciężarówek , a dla nie zafasolkowanuch Jeszcze to drinki stawiam!!!
magdzia26, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, anka_a, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć

Właśnie wylukałam,że 6 kwietnia minął rok od mojego pierwszego posta na "plemniczce.." Rocznica była w niedzielę... ale ten czas leci...
a-koczek, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, anka_a, zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, plemniczka, kiti, nick nieaktualny, Dodi, Sandraa, nick nieaktualny, mauysia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Oj ale ja wpadnę na imprezke dopiero przed 23 hi hi

Poproszę piwko z soczkiem ")
piwa u nas jak w browarni , a sok ci skombinuje ze spiżarni!!!!
a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba coś/Ktoś mi się rusza w brzuchu
a-koczek, sylwia1985, Strażaczka90, aisa, anka_a, she, plemniczka, kiti, nick nieaktualny, Dodi, Ola_czeka, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
co będziesz wracała do pracy z tego zwolnienia pójdziesz od razu na ciążoweStrażaczka90 wrote:hej
Byłam dziś u ortopedy ;/
buu mam dalsze zwolnienie na miesiąc:( jak tu przetrwać jak chce się do racy:(*
Strażaczka90, anka_a, Kaja, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

[/link]

[/url]