plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Aga, widać że praca Ci służy, kg w dół, samopoczucie w górę
She, super że u siostry obrót się udał. Na ćwiczenia już wcześniej patrzyłam, nawet niektóre robię, zobaczymy jak to będzie
Mauyś, fajnie że wracacie do zdrowia
i że Młodemu wychodzą już ząbki.
Ruciu, nieźle Leo daje czadu
Pismak, super że beta ładnie przyrasta. Gorzej z tym progesteronem, ale najważniejsze że masz leki. Na pewno wszystko będzie ok!!
Anka_a, zdrówka dla Ady!
Dodi, super że z Amelką wszystko ok! Piękne imię wybraliście
Swoją drogą 6,5 kg w połowie drogi to chyba nie jest dużo...
Effciu, super że Madzia coraz fajniejsza się robi! No i że znacie już przyczynę płaczu malutkiej.
U mnie ok. Dzidzia gramoli się w brzuchu, za luźno to już tam nie ma ale niech próbuje obrotu, może się uda
Zaraz jedziemy na szkołę rodzenia.
Od rana pada deszcz, nawet dwa razy zagrzmiało.
Miłego dnia dziewoje :*
magdzia26, anka_a, Spero, Strażaczka90, Libra, Rucia, Kaja, Effcia28, Dodi, AGA 30, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
czesc czesc. Dodi czekalam i czekalam na twoją relacje z wizyty, ciesze sie ze jest dobrze, gratuluje córuni! pewnie nie raz nasze dziewczynki razem sie pobawią
mam równiez nadzieje ze tamta kropeczka to nic waznego. A co do kg, to jak dla mnie wcale za duzo nie przytylas, mojego osttaecznego wyniku pewnie nikt nie pobije 
Ruciu no niezly krzykacz z Leo, moja nie krzyczy ale jęczy tak eeeeeeee, eeeeeeeee i tez mnie to wkurza często
Olu, Zbiku, piesku Oli cudnie sie prezentujecie na fotkach
koczku trzymam kciuki kochana!
Aga no no gratuluje spadku wagi i cm
Effciu no to bóle brzuszka, kolki tez moga swiadczyc o skazie bialkowej..
Mauysiu gdzies mi umknelo ze Heniutek ma już ząbka, fantastiko!
Libra, aisa, Rucia, magdzia26, Dodi, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Ale cudne te Wasze szkraby ni można się napatrzeć
Ola Żbik i pies też super wyglądacie
Effciu ale ten czas leci... już 2 miesiące będzie miała mała... Szok to czekam na jakieś fociszcze z tej okazji
Aga jestem pod mega wrażeniem spadku wagi! GRATULACJE!!!
Dodi kochana bardzo się cieszę, ze z malutką wszystko dobrze
a wagą się kobieto nie przejmuj! zrzucisz 
Aisko trzymam kciuki żeby maluszek się obrócił jednak
a macie już jakiś typ imienia dla kawalera?
Madzia... a czy Ty przypadkiem nie powinnaś nas już zaszczycić zdjęciem apartamentu swojego szkraba?? Obijasz się coś
u mnie trochę trudny był weekend, a jutro ciężki i smutny dzień, ale jakoś dam radę. a w sb jadę do Niemiec do koleżanki. Strasznie się cieszę
zmienię na chwilę otoczenie, odpocznę od chłopa, choć pewnie zaraz będę tęsknić za nim
a wrócę chyba we wt.
a tak poza tym to leci jako tako, nasz pies dorasta, już nie psoci jak kiedyś
a pod koniec kwietnia chcemy go wykastrować więc może się ogarnie trochę przy innych psiakach
Strażaczka90, Libra, Rucia, magdzia26, aisa, zbikowa, Effcia28, Dodi, AGA 30, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki!
Spero a ile ma Twój piesio? Ja chce zafundować taki prezent psiakowi na 1 urodziny i nie wiem czy to nie za wcześnie.
Najlepsze jak mówię o kastracji przy facetach i robią minę jakby o ich klejnoty chodziło.... śmiać mi się chce z ich "solidarności".
Dodi pocieszę Cię, że ja do tej pory przytyłam 6kg a gdzie tam koniec....gratuluję dziewczynki a imię śliczne
Koniec przerywnika lecę dalej prasować
magdzia26, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
Sperus mój brzuch wygląda jak ciążowy juz od ponad roku
tak co najmniej na 7 miesiąc ciąży
postaram się w tym tygodniu cyknac foteczke specjalnie dla Ciebie 
Pamiętam cały czas o obiecanym spotkaniu w maju
Zresztą Rucia tez mi obiecała jakieś spotkanie pamiętam jeszcze wtedy nie wiedziałam że jestem w ciąży i się smialam ze jak się spotkamy to ona z wozeczkiem a ja z brzuszkiem wiec Ruciu czekam
póki jeszcze w Stolicy jestem
Co do kg to ja jeszcze nic nie przytyłam ale to może przez to jaka miałam wagę wyjściowa czyli dużo za duża
mam nadzieje ze niewiele przytyje do końca
Spero, Libra, Dodi, AGA 30, Rucia, aisa, anka_a, kiti, mauysia lubią tę wiadomość
-
Witam witam .....wieczorem

Moja czarna dziś będzie miała swe pierwsze potomstwo pewnie rano sie okaże ile ich nam wysypie
oby góra 3 !!!
magdzia26, AGA 30, Rucia, aisa, plemniczka, anka_a, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka mój łobuz ma skończone pół roku już i rozmawialiśmy z wet. i powiedziała że można spokojnie, bo już jest dobrze rozwinięty, a jeszcze przy okazji usuniemy mu kieł mleczny bo nie może wypaść biedakowi a przez to mu oczko łzawi

Madziu pamiętam o maju, ale pewnie w 2 połowie pojedziemy
Kaja to trzymam kciuki za nieliczne potomstwo psiuni
anka_a lubi tę wiadomość
-
Witam Madzia ja tam na razie do niej nie idę mój m mi zakazał brata wyślę na zwiady hihi ,a jak co moja kuzynka załamana bo mi powiedziała ,że nawet pies szybciej rozpakowany niz ona ehhhh co zrobić ja jej mowie że jej Mały czeka na mnie
magdzia26, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Kajus gratulacje dla twojej czarnulki ja poproszę o foteczki maleńkich psiaczkow a Ty pakuj swoją torbę

Ja sie kiedyś spakuje w panice szybciej mi pójdzie
magdzia26, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]