plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pismaczku, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy!
Aga - rozmiar nowych spodni robi wrażenie
gratuluję!
Rucia - Leoś to super facet
Ola, Żbik - fajnie było Was zobaczyć chociaż na fotkach ;P
Co u mnie? Nic ciekawego
Temperatura dziś bardzo spadła, więc jutro przyjdzie @ Tak więc pewnie jutro/pojutrze podam aktulizejszyn do tabelki.
Pozdrawiam / miłego wieczoru!!!
Pismak, AGA 30, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Kochana pamiętaj nie znasz dnia ani godzinyKaja wrote:Hehehe powiem tak Roczek sie naje na święta ja też , a imie nie wybrane jeszcze i nie spakowana jeszcze no chyba zdążę do maja

mojej koleżance rok temu dzidź na Wielkanoc zrobił niespodziankę
i ze skurczami porodowymi mylą włosy bo stwierdziła ze z brudnymi włosami nie będzie rodziła 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:19
Rucia lubi tę wiadomość
-
Pismaczku najważniejsze że w porę zareagowałas teraz jak bierzesz dupka to na pewno będzie wszystko dobrze
beta ładna
pecherzyk jest więc teraz będzie dzidzia coraz większą każdego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 19:21
Pismak, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Hej dziewczyny

Byłam dzisiaj u ginki bo spadł mi progesteron do 18,15
(beta ładnie przyrosła 1444,0) no i pęcherzyk ma 4,4 mm. Na razie wszystko dobrze odstałam dupka 2x1 i lutkę 1x1 100 mg.
Aisko mam nadzieję że dzidzia się grzecznie jeszcze obróci
Rucia Leoś boski
Aga gratki z okazji utraty wagi i kot to mistrz
Wcinaj tabsy ja też wcinalam do 34tc i dałam radę no Roczek dał
Pismak lubi tę wiadomość
-
Hello!
Pismak trzymam mocno kciuki za Was &&&&& Niech leki poprawiają wyniki a maleństwo ma się ładnie trzymać bo innej opcji nie widzę!!!
Plemniczko Kornelcia jest cudna.
Ola i Żbiku super foty.
Aga różnica w wielkości spodni piękna. a kot śliczny. Patrząc na niego aż ma się ochotę go potarmosić
Aiska czyli trzymamy kciuki za przekręcenie się małego uparciuszka. Swoją drogą zwisanie głową w dół nie wydaje się przyjemne
Małysz-gratulacje pierwszego ząbka i zdrówka dla Was!
Leo pięknie krzyczy.
Sylwia przeszłam to samo co Ty w kościele. Musiałam brać córe i szybko do WC lecieć i sobie usiąść i napić się wody. Teraz noszę butelkę wody w torebce. Ada się znów rozchorowała
tym razem zapalenie oskrzeli i kolejny antybiotyk. Oby szybko przeszło bo kaszel ją strasznie męczy.
buziaki i dobranoc!!!
zbikowa, Rucia, Pismak, aisa, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Wlasnie sobie uswiadomilam ze Zbik byl pierwsza osoba ktora spotkala sie z Olka (chyba ze sie myle)
koczku a Małysz??? One się też przecież widziały
jeśli teraz ja się nie mylę 
tak, tak, bo Maria dostała jakąś zajebistą koszulkę od Czekajki jak mnie pamięć nei myli
magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór :*
Relacja z dzisiejszej wizyty
Będzie Amelia na bank. Lekarz nie wykrył żadnych nieprawidłowości. Wg USG 19t 4d czyli już tylko dwudniowa różnica, 301g
wszystko ładnie widoczne, serduszko prawidłowe jedynie jakaś kropka w obrazie się pojawiła, ale lekarz powiedział, że podczas badania takie rzeczy sie zdarzają i nie musi to o niczym świadczyć co nei zmienia faktu, żeby się jeszcze dokładniej przyjrzeć w okolicach 30 tygodnia i po porodzie sprawdzić przez kardiologa. Narazie nie zadręczam się na zapas i mam nadzieję, że to o niczym nie świadczy. Łożysko na tylnej ścianie, szyjka 35mm.
Za dużo tyję (mam nie jeść słodyczy, winogron i bananów
), muszę iść kontrolnie do dentysty bo coś mam leukocytów za dużo i chyba ma to jakiś związek. No i to chyba tyle u mnie 
Głowa mnie boli na maksa, po drodze jeszcze palant by mi auto przedarł, ale pal to licho, dobrze że wszystko jest ok póki co
Lecę czytać ....
Dziękuję Wam za kciuki, widzę że się przydały :*
Libra, zbikowa, AGA 30, Effcia28, kiti, Sandraa, Kaja, magdzia26, Ola_czeka, Rucia, Spero, Pismak, aisa, anka_a, plemniczka, Strażaczka90, sylwia1985, gocha04, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:koczku a Małysz??? One się też przecież widziały
jeśli teraz ja się nie mylę 
tak, tak, bo Maria dostała jakąś zajebistą koszulkę od Czekajki jak mnie pamięć nei myli
to było później - dawno dawno temu, za siedmioma górami ( w Anglii) spotkałyśmy się z Olą i poszłyśmy do starbucksa pierwszy raz w życiu. to był pochmurny dzień. Tego dnia Ola powiedziała "kurcze, dam Małyszowi jakąś zajebistą koszulkę" i tak to własnie było, nie kłamię.
Dodi! super wieści
Effcia28, kiti, Libra, Dodi, Ola_czeka, Rucia, Spero, Pismak, aisa, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Aisa, rób gwiazdy przez tydzień to się mały obróci! (czemu jestem pewna, że to chłopak? Była mowa, że to chłopak?)
Dodi, dobrze, że postawiłaś na dziewczynkę, będzie miała wzięcie. Przeszsz te ovufriendowe charpie-teściowe rozerwałyby Maję She na strzępy!
Potwierdzam - na początku był Żbik.
Miłego dnia!
Ps. obejrzały zdjęcia? Można kasować?
Dodi, Rucia, AGA 30, Spero, aisa, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]