plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry

Ja jeszcze na pol spiaca
Dzieki za mile slowa :*
Ola no to sie eblam znowu, no coz
wazne ze zbik teraz prawde mowila 
Kaja zobaczymy czy laska bo naeazie to wstydzioch maly
Magdzia +6,5kg
Aisko jeszxze sie dzieciuszek zdazy obrocic, cos mi sie tak wydaje
Libra, Spero, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Dodi
Gratulacje
Amelka piękne imię. Kinga bardzo chciała mieć siostrę Amelkę. Fajnie, że wszystko z dzidzią w porządku 
Koczku oby sąsiad przepowiedział coś dobrego
Odnośnie spotkań, kiedyś jeszcze Muzi spotkała się z Agą. Tylko nie pamiętam kiedy to było.
Leo jest słodki jak śpi i jeść nie woła, aczkolwiek dziękuję
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiesz koczuś testy nie zawsze są wiarygodne więc jeżeli chcesz być spokojniejsza to pojedź na betę-będziesz miała 100% pewność.a-koczek wrote:Mam pytanie. mam okazje wyrwać sie dzis z mojej wioski do miasta hehe i czy skorzystać z okazji i isc na betę czy szkoda wydawać kasy jak testy nie wykazały to raczej marne szanse są.
Ja tam wyznaję zasadę, że wolę wiedzieć niż żyć w niepewności. -
Bo niewiem czy sens jest tylko wydam kasę a tu znowu lipa gdyba ta temp spadła to juz bym była spokojniejsza a tu ciagle niepewnosc . kurcze niewiem co robic ale znając mnie jak bede obok labolatorium przejezdzac to pewnei nieomieszkam wstapic
-
Koczuś - ryzyk fizyk. Ja bym poszła tylko i wyłącznie ze względu na fakt, że sąsiad zafundował Ci małą wkrętkę, więc jeśli @ zamierza się tylko spóźnić, to lepiej zrobić betę i się nie nakręcać z każdym dniem bardziej. No i warto to sprawdzić, bo 20 lat temu znaleziono zwłoki Kurta Cobaina a że do końca nie wiadomo kiedy nastąpił zgon (choc obstawiają 5 kwietnia) to jednak w mojej opinii akcja PESEL za PESEL obowiązuje również dziś.
zbikowa, magdzia26, Libra, a-koczek, Dodi, aisa, anka_a, plemniczka, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzrób jak czujesz, jaka masz potrzebę... A skoro pytasz,to masz taka potrzebę... Ja osobiście cierpliwie czekam, aż @ nie przyjdzie w wyznaczonym terminie,to wtedy po kilku dniach pokuszę się o testy.a-koczek wrote:Mam pytanie. mam okazje wyrwać sie dzis z mojej wioski do miasta hehe i czy skorzystać z okazji i isc na betę czy szkoda wydawać kasy jak testy nie wykazały to raczej marne szanse są.
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Hej
Dodi
Gratulacje
Amelka piękne imię. Kinga bardzo chciała mieć siostrę Amelkę. Fajnie, że wszystko z dzidzią w porządku 
Koczku oby sąsiad przepowiedział coś dobrego
Odnośnie spotkań, kiedyś jeszcze Muzi spotkała się z Agą. Tylko nie pamiętam kiedy to było.
Leo jest słodki jak śpi i jeść nie woła, aczkolwiek dziękuję
Ja się spotkałam z Muzi w lutym podajże
Jak byłam po skierowanie na hsg
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny

Ależ mi się nie chciało wspać dzoś ale już się zebrałam pranie włączyłam jeszcze polatać na odkurzaczu bym musiała i nasiona teściowej zawieść i do pracy
Miłego dnia dziewczyny !!
Ps. Dodi gratulacje dziurawca
W końcu jakaś maciczka znowu będzie a nie same jajeczne chłopy
:D
Dodi, magdzia26, aisa, anka_a, Strażaczka90, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniła do mnie właścicielka mieszkania mojego się pytać czy wyrażam zgodę na bydowę tego tarasu co nowi sąsiedzi mają sobie robić

Bo ona jako właścicelka sama się za bardzo nie zgadza i podobna jedna sąsiadka co obok mieszka też zgody nie wyraziła bo po tej rodzinie można się wszystkiego spodziewać !!!
Ci nowi mają już materiał zakupiony na taras projektanta a jeszcze pozwoleń nie mają !!!
Nie rozumie jak można się zabierać za takie rzeczy mówiąc wprost to od dupy!!
To ciekawe czy im ta przeróbka dojdzie do skutku !!!
-
Cześć dziewczynki

Oluś zdjęcia widziałam są super ale mi się podobasz ładna panna z Ciebie
Napiszę Wam co u nas bo Madzialena na spacerku z babcią więc mam chwilkę
a więc tak od jakiegoś czasu Magda często mi płakała ale jakoś ją zawsze uspokoiłam,było widać że ma skurcze brzuszka ale takie chwilowe na to dostała Debridat którego nie chciała pić rano jeszcze jakoś wypiła ale potem to masakra wszystko było na bluzce. Od czwartku ok godz 17 ryk był taki że dziecko z tego płaczu mi się własną śliną krztusiło do tego doszły problemy ze stolcem pojawił się zielony kolor i tak do niedzieli.Wczoraj byliśmy u pediatry i musimy zmienić mleko na Bebilon Pepti bo mała jest uczulona najprawdopodobniej na mleko krowie i stąd te dolegliwości.
Tak poza tym jest super mała rośnie ,uśmiecha się i daje dużo radości.W niedzielę kończy już dwa miesiące
Pozdrawiamy Was serdecznie wszystkie
AGA 30, magdzia26, aisa, Ola_czeka, anka_a, Strażaczka90, Libra, Rucia, Dodi, kiti, Gunia, mauysia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]
[/url]