plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam z rana !!!!
Asia czekamy na wieści !!!
She a będę rodziła w Wojewódzkim bo mój gin tam pracuje i umowie sie na zwiedzanie tegoż Hotelu
a za znieczulenie to ja raczej spasuje chyba że cc będzie to trudno strach igły silniejszy niz ból .....
Kaju ja też się wystraszyłam zastrzyku z kręgosłup, ale 100000 razy bardziej boli znieczulenie u dentysty. W kręgosłup nawet nic byś nie poczuła, serio. Sama się dziwiłam, że to takie w zasadzie muśnięcie jest tą igłą niż ukłucie.
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Aga - wow pięknego masz kota
A tak na serio jestem pod mega wrażeniem ile schudłaś!
Plemniś - Kornelka jest przecudna
Dobrze, że już lepiej śpi.
Aisko - 3mam kciuki, żeby dzidzia się przekręciła. Oby cię nie bolało.
Mayuś - jeszcze dzisiaj wrzucę krótki filmik krzyczącego Jelonka. Dobrze że wracacie powoli do zdrowia.
Miłego dnia.
AGA 30, aisa, Strażaczka90, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam:)
Aisko - &&& za dobre wieści po badaniu… niech dzidzia będzie już w prawidłowym położeniu
Ola, Zbik – żyjecie? Hehehe zdjęcia fajne:)
Aga – wow… zajebiste postępy:) ależ super różnica:) a jak Ty się czujesz z taką różnicą? Ja to poszłam w drugą stronę i czuję się ociężale, ospale:/
PS. Śliczny Kocurek
She – fajnie mieć taką „złotą rączkę” w domu… mój m także wszelkich rozwiązań szuka na necie;) tu można wszystko znaleźć
Małysz- gratuluje pierwszego ząbka u Heniolka… no i już wyleczcie się z wszelkich choróbsk
Koczku – dzięki za info o aucie, przekaże m;)
Madzia – miłego tygodnia:P
Kaja – udanych zakupów dla roczka
Rucia – zgadzam się! Bolesne są znieczulenia u dentysty! Ja zawsze jak tylko mogę wytrzymać, to robię zęby na żywca (nawet kanałowo!)… nie cierpię tego znieczulenia strasznie!!!
Miłego dnia:)
Edit
Żbik już żyje w realu... ale co z Olą? ktoś coś widział, ktoś coś słyszał, ktoś coś wie?;PWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:51
magdzia26, aisa, Rucia, Strażaczka90, Kaja, Dodi, kiti, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra czuję się bardzo dobrze
Tylko szafa moja do wymiany bo stare spodnie spadają ze mnie 
No i miałam zamiar zrezygnować z szafki w pracy na 3 piętrze ale takie fajne nogi mi sie po tych schodach zrobiły że pobiegam jednak dalej po nich przed i po pracy hi hi hi
A i Wafel w szoku jest jaką małą dupkę mam teraz hi hi hi
Normalnie same plusy
magdzia26, Libra, aisa, Rucia, Strażaczka90, a-koczek, Dodi, plemniczka, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czołem
Dziecie jest uparte, leży sobie poprzecznie - tak jak tydzień temu...
Macanko-obracanka nie było z dwóch powodów:
1. Jest wciąż szansa że się uparciuch jeszcze sam zdecyduje bo jest w połowie drogi w jedną bądź drugą stronę
2. Zbyt duże ryzyko, że nawet gdyby dziś udało się obracanie to jest jeszcze sporo czasu do porodu i dzidzia mogłaby wrócić do obecnej pozycji.
W związku z tym przełożyli obracanie na 21.04.
Za tydzień mam wizytę u położnej więc już coś będę wiedzieć.
Poza tym miałam usg. Wszystko z dzidzią ok, ilość wód płodowych w normie, łożysko cacy, wszystko na swoim miejscu oprócz pozycji wyjściowej no ale to wiemy. Lekarz nie był szwedziakiem więc starał się nawet określić płeć ale dzidzia leżała bokiem i niespecjalnie było widać. Ale wg Niego to chłopak.
Po tych oględzinach ponaradzali się i zdecydowali się dać jeszcze 2 tygodnie.
Tak więc mobilizacja kciukowa trwa, miejmy nadzieję że Młodzian przez ten czas się namyśli
Dzięki za trzymanie kciuków :*
AGA 30, magdzia26, Rucia, a-koczek, Kaja, Libra, Dodi, kiti, plemniczka, anka_a, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Obiecana dawka krzyku Leosia. I tak niekiedy pół dnia

https://vimeo.com/91268371
Hi hi hi no to masz wesoło widze z Leosiem
Skąd dzici mają siły na tyle krzyku
No i my wszystkie tak pragniemy takie krzyczące maleństwo hi hi hi
Libra, Dodi, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia ja nie mam dla porównania z dentystą bo nigdy nie mam miałam znieczulenia ja chodzę tylko na przeglądy więc j ako stara matka mam porównania uzebienie w całości plus ósemki
borowanie , rwanie i inne cuda mi obce
a-koczek, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Kaja tzn, że masz nadal mleczaki
?
Tak poważnie to zazdroszczę braku traumy związanego z dentystą ....
Ta aż wszystkie 3 hehehe
No z tym mam jedynie plus bo dentysta nie zarabia , a ja wchodzę i wychodzę heheeheh tylko spr i sie wkurza że nic na mnie nie zarobi hehehehe więc bólu zęba nie znam prócz tych 4 ósemki ktore mi sie wyżynaly hehehe
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:No Kaja zaczęłaś 36 tydzień czyli w każdej chwili może się coś wydarzyć
ciekawe czy ci psikusa na Święta Roczek nie zrobi 
Imię już ostatecznie wybrane ?
Hehehe powiem tak Roczek sie naje na święta ja też , a imie nie wybrane jeszcze i nie spakowana jeszcze no chyba zdążę do maja
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny

Byłam dzisiaj u ginki bo spadł mi progesteron do 18,15
(beta ładnie przyrosła 1444,0) no i pęcherzyk ma 4,4 mm. Na razie wszystko dobrze odstałam dupka 2x1 i lutkę 1x1 100 mg.
Aisko mam nadzieję że dzidzia się grzecznie jeszcze obróci
Rucia Leoś boski
Aga gratki z okazji utraty wagi i kot to mistrz
AGA 30, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]