plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mauyś kurcze no współczuję Wam masakrycznie tych chorób wstrętnych
obyście jak najszybciej uporali się z tym dziadostwem i albo niech już lato przyjdzie albo nie wiem co, byleby już do Was nie wracały 
Sylwia ja heviran dostałam na opryszczkę, ale to tylko po konsultacji z lekarzem i oczywiście na receptę.
Magdzia dzięki za relację od Kai. Kurcze tak się zarzekała, że po weekendzie majowym a tu mały będzie miął już z 2 tygodnie prawie
Strażaczka90, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma za co dziewczynki
Sylwia koniecznie do lekarza przepisze ci na pewno coś z antybiotykiem i będzie wszystko git nie stresuj się
Sperus ciesze się ze wypad się udał a ja i maluch czujemy się wyśmienicie przyzwyczaiłam się już do boli kręgosłupa i brzucha jak widać taki już mój urok
ale czekam cały czas na tego pierwszego kopniaka
cos moje dziecię chyba grzeczne będzie ze mamusi nie chce kopniaka sprzedać
a-koczek, anka_a, Fedra, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
Sylwia mogą to być zajady tzn mi czasem usta pękają w kacikach i boli wtedy jak nie wiem a przy opryszczce powinnaś jakieś zgrubienie(krostke) zauważyć bo przy opryszczce robią się takie wodne krostki...wygląda to inaczej niż zajad...
-
Info od Kaji: Asiu wybacz ze Ci się w kolejkę wepchalam
mały chyba chce wyjść, pojawiły się małe skurcze
Dodi, Spero, Fedra, anka_a, Pismak, Libra, she, sylwia1985, aisa, Strażaczka90, a-koczek, AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Info od Kaji: Asiu wybacz ze Ci się w kolejkę wepchalam
mały chyba chce wyjść, pojawiły się małe skurcze 
Kaję nawet w takim momencie poczucie humoru nie opuszcza
to mi się podoba -> wyłaź Roczek, szybko i sprawnie
Fedra, Libra, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kaja pisała mi kilka minut temu, że ma małe skurcze, ale że bez szału...
Może już coś mocniej się ruszyło. Napięcie rośnie
A no i z chęcią przepuszczę Cię w kolejce
Oby teraz wszystko sprawnie poszło i Roczek już niedługo będzie po tej stronie brzucha w Kajowych ramionach
Dodi, Libra, Spero, Strażaczka90, AGA 30, anka_a, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Kaja, ja też Ci (Wam) kibicuję!
Niech się Maluch pokaże na świecie! Ciotki niecierpliwie czekają
A Roczek by (chyba) było inaczej niż zwykle - Fasolka
Ale pewności nie mam
Strażaczka90, AGA 30, Spero, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Może to być zajad a może też opruszczka...Ja w kacikach też często mam zno musisz.zobaczyć czy masz wlasniente ropne krosty...ja to mam parę razy w miesiącu.sylwia1985 wrote:A czy opryszczka moze sie zrobic w kaciku ust bo wlasnie tam to jest- wyczytalam ze tez jest cos takiego jak zajady i najczesciej sa w kacikach- wczoraj tego nie mialam tylko dzis zaczelo mnie cos bolec i patrze a tu takie cos zaczerwienione
Parę.dni temu zawedrowala do mnie....smarowal czosnkiem to...i 2dni i nie mam....ale idę po antybiotyk -
Witam was kochane od 5 akcja roczek ma 3600kg , a o 6 rano miał 3151kg hmmm utyl szybko wersja taka ze krwawie dalej i łożysko ok szyjka sie skraca i podobno od tego ale nie wiem sama ehhhh stare matki tak podobno przechodzą
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]