plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
strazaczka sa jakies malutkie krostki wygladaja jak pryszcze . Bylam w aptece i dala mi zovirax ale w srody i czwartki przyjmuje moj gin( mam nadzieje) wiec jutro po pracy przejde sie do niego i zapytam - w gebe mi przeciez nie da a on najlepiej bedzie wiedzial co robic. Dzisiaj nie wyrobilam bo dopiero dowloklam sie do domu i pierwsze co to wlaczylam oczywiscie kompa by poczytac czy narodzil sie juz ROCZEK
Chyba dzis bede miala niewyspana noc tak sie przestraszylamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 19:07
-
nick nieaktualny
-
jeszcze nie smarowalam. Dziwne wkoncu farmaceutka powinna wiedziec co mozna a czego nie najwyzej posmaruje pasta cynkowa bo mam ja a jutro odwiedze ginamagdzia26 wrote:Sylwia ale zoviraxu nie można w ciąży tak mi mój gin mówił zresztą w ulotce to samo jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 20:14
magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Nie chciałam polubićsylwia1985 wrote:jeszcze nie smarowalam. Dziwne wkoncu farmaceutka powinna wiedziec co mozna a czego nie najwyzej posmaruje pasta cynkowa bo mam ja
Sylwus możesz w ulotce spojrzeć a niech się dziewczyny jeszcze wypowiedza na dzisiaj na pewno możesz też czosnkiem przykladac podobno pomaga a jutro do gina idź on ci przepisze odpowiednie leki
-
Sylwia do gina idź obowiązkowo bo im szybciej się bierze leki p/wirusowe tym szybciej pozbędziesz się cholerstwa i zatrzymasz powielanie się wirusa.
Małe sprostowanie- na opryszczkę bierze się leki przeciwwirusowe nie antybiotyk (on tylko zabija bakterie).
Kaja cały czas trzymam kciuki!
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Może spróbuj ten czosnek.Ja sprobowalam o po dwóch dniach zeszło mi..A w ulotce jest napisane że w ciąży Zoviraxu nie można..Kochana lepiej tym nie smaruj..sylwia1985 wrote:jeszcze nie smarowalam. Dziwne wkoncu farmaceutka powinna wiedziec co mozna a czego nie najwyzej posmaruje pasta cynkowa bo mam ja a jutro odwiedze gina
A jutro do ginka... -
magdzia26 wrote:Pismaczku a co tam u Ciebie?
Nic ciekawego
jutro mam wizytę i mam strasznego pietra...
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Sylwia mysle ze Wasze pietry sa zupelnie inne i w tym przypadku Pismak ma tak wielkiego jak stad do Szwedowa...
Pismaczku wiesz ze jestem z Toba
Dodi, Strażaczka90, Libra, aisa, Pismak, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Kaja, jestem z Tobą myślami ol de tajm!
Tylko żeby młodzian źle nie zrozumiał zachęty "rodź się Roczek! ", bo mógłby przeciągnąć akcję porodową do kwietnia 2015!
Pismaku - kciukam za jutrzejsza wizytę.
Sylwia - życzę szybkiego pozbycia się dolegliwości okołoustnej.
Dobranoc!
Fedra, aisa, Dodi, Pismak, Spero lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHej laseczki
postanowilam odezwac sie do was i poczytac co tam u was slychac o ile jeszcze ktoras mnie pamieta ale tyle tego jest do czytania ze dalam za wygrana. Widze ze troszke u was sie dzieje KAJU trzymam kciuki i sie modle zeby krwawienie ustalo i wszystko bylo dobrze
. Wogole pojawila sie jakas nowa fasolka ? No i co tam u was slychac dziewuszki ? Pozdrawiam wszystkie i sciskam mocno :*
Fedra, Libra, mauysia, AGA 30, aisa, Rucia, sylwia1985, anka_a, Strażaczka90, Dodi, Pismak, kiti, Gunia, Spero lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]