plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Laseczki ja grzecznie czekam jak Asia sie rozpakuje
nie bede sie wychylac sesesese 
Dzięki KajAsiu
Ale wiesz, jakby co to się nie krępuj
nie obraże się jeśli przyjdzie Ci się wcześniej rozpakować 
Spakuje dziś wreszcie torbe, to może coś się ruszy..
Dzień dobry wszystkim :*
Życzę miłego dnia
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja trzymaj się z Roczkiem! otaczam modlitwą i wierzę że wszystko szczęśliwie się skończy!
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry dziewczyny ja tylko na chwilę...
Kaju trzymaj sie tam z Roczkiem zdrowo niech krwawienie szybko minie i aby wszystko rozwiązało się bez żadnych komplikacji również mocno trzymam kciuki i otaczam modlitwa
Libra, sylwia1985, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki

Kaju mocno trzymam za Was kciuki. Wiem, że wszystko będzie dobrze
Roczek jest donoszony i już niedługo będzie z mamusią i tatusiem, a ovuciotki będą się zachwycać.
Widzę, że po Świętach w pełnej gotowości wszystkie na posterunku
Mauysiu mam nadzieję, ze te choróbska w końcu wam odpuszczą. Uwzięła się zaraza jedna na Was.
Madzia jak tam maluszek?? fajnie, że ruszacie z budową domu
Ja wróciłam z Niemiec bez najmniejszych problemów. Droga prosta jak drut i super się jedzie. Sam wyjazd też super
Ludzie bardzo mili, towarzyscy - może dlatego, że w sumie z samymi Niemcami nie miałam wiele do czynienia bo miasteczko bardziej wielokulturowe było. I człowiekowi aż się wracać nie chciało.
Libra, anka_a, Fedra, Dodi, a-koczek, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

osz kurcze.... ale wiadomości! Kajuś trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Ciebie i za Roczka aby Wam szybko i sprawnie poszło oraz by z dzieciaczkiem było wszystko ok
Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Kaja tez was serdecznie pozdrawia

Ma co godzinę ktg robione, z Roczkiem i z nią wszystko dobrze, krwawienie jest mniejsze ale cały czas jest...
Lubie do momentu info ze dalej jest krwawienie...
Madziu dziękuje ze Nas informujesz :*
Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewoje,
Kajuś, coś mi się wydaje że jutro poznamy cudnego Roczka. Jest donoszony, więc zapraszamy. Tylko krwawienia współczuję - ale czuję że to po prostu efekt uboczny przychodzenia Roczka na świat...
Ja w tym tyg znowu waruję w domu z chłopakami. Obaj mają gorączkę ok. 38 st. Tylko czekam aż przejdzie na mnie. Fakinszit. Ale dzięki za życzenia zdrowia, na pewno zaraz zaczną działać

-
sylwia1985 wrote:Dziewczyny chyba robi mi sie opryszczka na wardze a nigdy nie mialam.Polecicie cos co moge kupic na nia?
w ciąży to chyba powinnaś to z lekarzem skonsultować...
maść cynkowa jest chyba najbardziej neutralna ale nie wiem czy czegoś mocniejszego nie powinnaś mieć ale to tylko po konsultacji z lekarzem...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

[/link]