plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi22 wrote:raczej nic takiego sie nie dziej pewnie szyjka sie rozwira ale to moze potrwac nawet sporo czasu do gin jak bedzie krwawienie
cos mi sie wydaje ze juz to bardzo blisko
Masz racje i po plamieniach chyba za długo stałam w kuchni przy garach
Roczek poczeka grzecznie do maja
-
I ja życzę Wam wszystkim Wspaniałych Świąt. I najważniejszej rzeczy (której życzę też sobie): żeby w świątecznym rozgardiaszu i natłoku kurczaczków i zajaczków nie zapomnieć o tym, co tego dnia jest najważniejsze: że zmartwychwstał Pan, który niemozliwie dużo wycierpiał, żebyśmy po śmierci fruwali wśród chmur a nie topili się w smole.
Selena, Libra, magdzia26, aisa, Fedra, Strażaczka90, Kaja, Dodi, she, Shagga_80, Rucia, Blondi22, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość

-
Witajcie w Lańca Oblewańca

Dodi, ja przejedzona, ale w końcu są Święta
Wizyta w szpitalu udana
Ktg pikne, serduszko ładnie bije, jest mocne. Skurczy nie odnotowano.
Na usg też wszystko ok. Na 100% potwierdziło się, że będzie chłopak.
Niezły pulpecik bo ma ok 3500 więc jak dla mnie niech lepiej już wyłazi
No i najważniejsze, że główka skierowana do wyjście
Miłego dalszego świętowania :*
sylwia1985, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Libra, Rucia, mauysia, Blondi22, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
-
aiska super ze dzieciatko zdrowe
Kaja to juz pewnie tuz tuz i bedziesz nareszcie tulic swoje malenstwo w ramionach...
My bylismy wczoraj u rodzicow choc myslalam ze te Swieta spedze w lozku. Caly czwartek wymiotowalam piatek i sobote tez az sie przestraszylam bo w sobote nie mialam wogole apetytu i caly czas spalam. Gin moj zapisal mi takie delikatne tabletki Hydroxizinum ale wyczytalam ze stosuja ja kobiety jak sie bardzo denerwuja hmmmm wiec mam je caly miesiac brac i gin powiedzial ze dolegliwosci powinny ustapic- mam nadzieje bo przez te 3 dni wymordowalam sie jak nigdy. Udalo sie wiec odwiedzic rodzicow - zawsze to jakas odskocznia od tesciowki . Nie napisalyscie zbytnio duzo wiec nie mam zaleglosci. Moj sobie smacznie odpoczywa a ja podczytuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 14:57
mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Czesc laseczki !!!
ASIA wieści super teraz tylko sie spakuj i możesz rodzic !!!!!
A ja dorzucam co mi kolezank smsa podesle bo sama sie pakowal ja 10 letni syn bo 2 tyg przed terminem ja wzięło
i Dawid podpowiada co wkladal hehehehe
Fedra, Dodi, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Wszystkiego dobrego w Wielkanocny Poniedzialek

Przejedzone? Ja pekam w szwach
Kaja urodzilas?
Milego :*
Nieeee , ale jeszcze nie w taz chce wyniki zrobic i sie dopakowac hehehehe , ale dziekuje sama juz bym chciala byc Po !!!!
Dodi lubi tę wiadomość
-
Moj gin wiecie ze jest malomowny i mowil ze wiwiczek zdrowy. Na zdjeciu USG przeziernosc karkowa wynosi 1,29 mm ,strukturu plodu prawidlowe. Mam nadzieje ze to dobry wynik? ale jeszcze poczytam o tym w necie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 15:09
Strażaczka90, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Sylwia w necie piszą same głupoty..po co Ty czytasz to....ja bralam Hydroxizinum te tabsy ale na uspokojenie bo za bardzo nerwowa jestem. i spaniesylwia1985 wrote:Moj gin wiecie ze jest malomowny i mowil ze wiwiczek zdrowy. Na zdjeciu USG przeziernosc karkowa wynosi 1,29 mm ,strukturu plodu prawidlowe. Mam nadzieje ze to dobry wynik? ale jeszcze poczytam o tym w necie
jak spać nie mogłam jak nogę miałam w gipsie.one też działają uspokajajaco...ale żeby działały na wymioty ?tego nie słyszałam ...może sie mylę.Po tej tabletce będziesz ospala.Mnie otumaniaja....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:00
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...kurcze dopiero znalazłam czas,żeby zajrzeć
Ale chyba za późno na życzenia Świąteczne,co
?
Mam nadzieję,że miło spędziłyście Swięta? U nas nawet miło było...może dlatego,że u "kochanej" rodziny Starego nie byliśmy...dlaczego? Nie wiem,nie wnikam
W piątek wykonałam plan i gdz szłam spać o 2,to miałam babeczki , sernik i keks gotowy, a wcześniej zrobiłam dwie sałatki
W sobotę Teście byli u nas,oboje zdążyli mi ciśnienie podnieść i już miałam dość wizyty,ale zniosłam jakoś
A wczoraj u moich Rodziców bawiliśmy...był też brat z dzieciakami więc było fajnie a dziś siedzimy w domku...a w ogóle to chłopaki mi się pochorowali,Stary ma nawet gorączkę a wieczorem Kuba zaczął pokasływać i chyba ma katar...mam nadzieję,że szybko Im przejdzie...kilka dni temu mnie coś dolegało,ale dość szybko przeszło choć leczyłam się sposobami domowymi.
Kaja,Aisa znaczy żadna nie urodziła,tak? A spodziewałam się takch dziś wieści
Sylwia,wg mnie wynik jest ok,a co do Hydroksyzyny,to sama miałam ją zapisaną właśnie na mega mdłości w ciąży...wiem,że to lek uspokajający ale ma również działanie przeciwwymiotne i często czytałam (gdy sama wahałam się,czy ufać gince!),że podają ciężarnym na uporczywe wymioty i mdłości...choć ja przyznam,że i tak starałam się rzadko to zażywać,a więc tylko wtedy gdy naprawdę źle się czułam,choć Ginka przepisała mi jakoś częściej.
Tyle pokrótce ode mnie
Libra, Strażaczka90, aisa, Rucia, Dodi, Fedra, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Pozapisywałam siebie i młodzież do lekarzy żeby ubić cholerstwo w zarodku