plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

Pismaczku no stress
więcej rzeczy nie pamiętam.... nie skupiłam się
napiszę jak się ogarnę czyli pewnie po świętach 
a wogóle to gdzie Olka (adwokat Żbika?)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 16:04
Libra, Kaja, Blondi22, magdzia26, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeczy w trawie baraneczek nawołując wniebogłosy.
Życzę zdrowia i radości Wam z okazji Wielkiej Nocy
i Dyngusa mokrutkiego by Wam szczęście dopisało,
by rodzinne były święta, by Wam nic nie brakowało.
Spokojnych i radosnych dziewczyny Wam życzę
Libra, Blondi22, magdzia26, Spero, plemniczka, Dodi, Gunia, Strażaczka90, Fedra, aisa, Selena, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
To spokojnych Świąt małego obrzarstwa
oraz smacznego jajca i mokrego Dyngusa !!!! Wesołego Alleluja
Libra, Blondi22, magdzia26, Dodi, Gunia, Strażaczka90, Fedra, aisa, Selena, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Na szybkosci wpadam i wypadam by zyczyc Wam spokojnych rodzinnych i pelnych milosci swiat...
Kaja super ze sie spakowalas...
Mayusia mam nadzieje ze wkoncu wszystko sie unormuje...
Pismak spokojnie za tydzien bedzie juz wszystko widac
....
Kurcze umknelo mi cos mialam pisac,ale nie wiem no nic wesolych swiat i mokrego poniedzialku....
Spero, plemniczka, Dodi, Libra, mauysia, magdzia26, Gunia, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, aisa, Selena, sylwia1985, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych.
wszystkiego dobrego Kochane :*
Libra, magdzia26, Spero, Gunia, Blondi22, Strażaczka90, Fedra, aisa, Selena, anka_a lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, jakoś tak dziwnie... Święta Wielkanocne bez śniegu...? Czuję się nieswojo.
Pismaczku, może to rzeczywiście jeszcze wcześnie? Trzymam kciuki za kolejne badanie :***
Libra, magdzia26, Dodi, Spero, Gunia, Kaja, Rucia, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, Selena, anka_a lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych,
W poniedziałek kubeł wody,
Szczęścia, zdrowia oraz zgody
magdzia26, Dodi, Spero, Gunia, Kaja, Rucia, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, Selena, mauysia, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Słuchajcie, jakoś tak dziwnie... Święta Wielkanocne bez śniegu...? Czuję się nieswojo.
Pismaczku, może to rzeczywiście jeszcze wcześnie? Trzymam kciuki za kolejne badanie :***
Mauys nic straconego
w niedziele w trakcie sniadania moze cos jeszcze sypnie
Fedra, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
cały dzień się każdy głodzi,
by móc jutro o poranku,
siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
zającami i kaczkami.
A już następnego ranka,
wiadrem wody zlać baranka
Życzę radosnych Świąt, spędzonych w gronie najbliższych, dużo szczęścia, uśmiechu i Nadziei
Rucia, Blondi22, magdzia26, Libra, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, Fedra, aisa, Selena, mauysia, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Wesołych Świat

Pełnych spokoju i radości.
Oraz czekoladowych zajacow i marcepanowych baranow
Blondi22, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Kaja, Dodi, Fedra, aisa, Rucia, Selena, mauysia, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
ja tylko na chwile:)
zdrowych i Wesołych Świąt:) i smacznego Jajeczka....:*
Pismaczku Kochanie nie martw się na zapas:* wszystko będzie dobrze:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 12:58
Fedra, Rucia, Libra, Dodi, magdzia26, Selena, Blondi22, mauysia, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
-
Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy
A wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia …
Aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości …
Abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności
A niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas celem do spełnienia.
Wesołego Alleluja!!
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 16:09
Kaja, Rucia, Libra, Dodi, magdzia26, Selena, Strażaczka90, Blondi22, Fedra, mauysia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Niech Zmartwychwstanie Pańskie,
napełni nas spokojem i wiarą,
da siłę w pokonywaniu trudności i
napełni nas cierpliwością oraz
pozwoli patrzeć w przyszłość z ufnością na lepsze jutro....
Dziewczynki wszystkiego dobrego na te Święta
życzy cała nasza trójeczka 
Dodi, Kaja, aisa, Libra, Strażaczka90, Blondi22, magdzia26, Spero, Fedra, mauysia, Rucia, anka_a lubią tę wiadomość
-
raczej nic takiego sie nie dziej pewnie szyjka sie rozwira ale to moze potrwac nawet sporo czasu do gin jak bedzie krwawienieKaja wrote:Hey ja dziś czuje sie jako tako i mam lekkie plamienia jasno brązowe ,te co rodziły nie dawno hellp czy to normalne ?? Czy mam do gina coll
cos mi sie wydaje ze juz to bardzo blisko
Effcia28, magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Wesolych Swiat kochane! Ja wlasnie pieke babke, za kilka minut wyciagam ja z pieca. I wtedy pora spac
pewnie Maja zgotuje mi 2 pobudki a o 6 rano bedzie gotowa do zabawy 
Pismaczku - &&&&& jestem dobrej mysli
Kaja - widzisz jak juz sie spakowalas to cos ruszylo
Ruciu - powodzenia w maratonie po lekarzach, zdrowka dla zieciunia mojego
Jeszcze raz - udanych Swiat!
Kaja, Libra, magdzia26, mauysia, Selena, Fedra, Strażaczka90, Dodi, aisa, Rucia, Blondi22, anka_a lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]