plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Wchodze a tu same super wiesci. i tak powinno byc zawsze.
Wczoraj byłam na zakupach i wyobraźcie sobien ze za 100 zł kupiłam sobie buty córce i nawet spodnie dla siebie. normalnie dumna jestem z siebie. ale istotniejsze jest to ze wczoraj po raz pierwszy od xxxx czasu kochałam sie z mężem a nie rozmnażałam. chyba cisnienie na malenstwo odpusciło
nick nieaktualny, aisa, Fedra, Dodi, nick nieaktualny, magdzia26, plemniczka, Strażaczka90, sylwia1985, mauysia, nick nieaktualny, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia mnie wywołała do tablicy więc jestem.
P. jest na urlopie, więc siedzimy sobie razem i korzystamy z tych fajnych dni.
Zaczął się u nas maraton po lekarzach z Leosiem. Miałam tutaj o tym nie pisać, ale skoro już zaczęłam się wypowiadać to dokończę. Wczoraj odbyliśmy wizytę u neurologa i okazało się, że mój szkrab ma napady afektywnego bezdechu ( dla ciekawych odsyłam do google ) oraz zaburzenia wzorca ruchowego. Czeka nas teraz rehabilitacja oraz wizyta u kardiologa. Ach no i okulista. Leoś ma od urodzenia prawdopodobnie zapchany kanalik łzowy i pewnie czeka nas zabieg.
Lecę szybko nadrobić.
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Shagga, fajnie że znalazłaś czas żeby zajrzeć. Super, że sprawy idą do przodu. No i czekamy na piękne zdjęcia z chrzcin
I wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji skończenia pół roku!
Sylwia, super że z dzidzią wszystko ok! Oby tak dalej
Seleno, teraz dużo załatwiania ale za to uroczystość ślubu i chrzcin na pewno będą piękne!
Koczek, gratuluje udanych zakupów i super podejścia do kwesti kochania się z M.
U mnie jeden z marketów dał fajną promo na pampersy, kupon 100 koron w gazetce. Przy zakupie 3 paczek dają taki upust. Skorzystałam i zamiast płacić 200 kr to wyszło tylko 100
No to i ja się pochwaliłam zakupami
Effcia, powiadasz że to był 37+3... Chyba dziś faktycznie wyciągne torbe..
Swoją drogą wcale bym zła nie była jakby już się zaczęło. Ciąża donoszona i dobrze ułożona dzidzia, troszke mniejsza może by była ale lżej rodzić
Zobaczymy co będzie 
Kaja, jak Ty taki "nocny Marek" to może Roczek będzie miał na imię Marek?
Czy M chce Marcela?
Ruciu, współczuje maratonu po lekarzach. Mam nadzieje, że wszystko co potrzebne Leosiowi przebiegnie sprawnie i bez komplikacji, a Wy i Leoś przejdziecie przez to gładko! Fajnie, że małż ma urlop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 09:29
Fedra, Kaja, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, mauysia, nick nieaktualny, anka_a, kiti, Selena, Gunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusia - fajnie, że wpadłaś, dawno Cię tu nie było
Odzywaj się częściej.
Shaggi - widziałam zdjęcia z chrzcin. Domyślam się, ze impreza się udała
Wyglądaliście rewelacyjnie. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji półroczku
Kaju - 8 maja jest moja rocznica ślubu
Piękna data.
Ilonko - ciesze się, że w końcu jesteś w PL. Po wpisie widać, że od razu humor lepszy
Magdziu - dużo zdrówka i kuruj się.
Strażaczko - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
Libra - nawet nie wiesz jak się cieszę, że wyniki M. się poprawiły. Oby tak dalej a nawet jeszcze lepiej!
Aisko - ciesze się, że dzidzia się odwróciła
Widzisz sama, że mamy super moce 
Anka_a - tutaj również ciesze się z pozytywnych wieści z wizyty
Sylwia - fajnie, że Wiwiczek rozwija się prawidłowo
Super czyta się, ze z waszymi dzieciaczkami jest wszystko w porządku.
Selenko - dużo cierpliwości przy załatwianiu ślubu i chrzcin
Oczywiście czekamy na zdjęcia !
Miłego dnia.
Kaja, Fedra, aisa, Dodi, nick nieaktualny, magdzia26, Strażaczka90, sylwia1985, nick nieaktualny, anka_a, kiti, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Rucia mam pytanko dziś wyleciało dość długie galaretowate takie kurze białko pewnie czop i chyba nie wszystko .....też ci takie cudo wylazlo ??
nick nieaktualny, aisa, Dodi, magdzia26, plemniczka, Strażaczka90, sylwia1985, mauysia lubią tę wiadomość
-
Rucia teraz jak Libra wie ze wyniki ok jej mężczyzny to bedzie go tarmosic ze skutkiem fasolki
tego jej życzę na te święta.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Strażaczka90, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia mam pytanko dziś wyleciało dość długie galaretowate takie kurze białko pewnie czop i chyba nie wszystko .....też ci takie cudo wylazlo ??
Tak też mi takie cudo wyleciało na długo przed porodem.
No to kochana od teraz czuwaj
Poród może zacząć się w każdej chwili 
Dodi, aisa, plemniczka, Strażaczka90, kiti, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Rucia mam pytanko dziś wyleciało dość długie galaretowate takie kurze białko pewnie czop i chyba nie wszystko .....też ci takie cudo wylazlo ??
Pakuj torbę, pakuj
Wnet może się przydać 
Ps. To może będzie Marcel
Swoją drogą jak gadałam wczoraj z tymi moimi z pracy to mówili, że w Szwedowie daje się minimum 2 imiona a najczęściej 3 albo 4. Używa się jednego, ale w dokumentach itp są wszystkie. Ciekawy motyw.. -
aisa wrote:Pakuj torbę, pakuj
Wnet może się przydać 
Ps. To może będzie Marcel
Swoją drogą jak gadałam wczoraj z tymi moimi z pracy to mówili, że w Szwedowie daje się minimum 2 imiona a najczęściej 3 albo 4. Używa się jednego, ale w dokumentach itp są wszystkie. Ciekawy motyw..
no to wiem z tymi imionami w szwedowie .......
ja się dziś pakuje na bank chyba coś mnie zmobilizowało
aisa, a-koczek, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
No widzisz Kajus a nie mówiłam ze Roczek jeszcze Ci może psikusa na święta zrobić wiec wiesz lepiej jednak się nie obiadaj za dużo

Ruciu dla Leosia dużo zdrówka żeby szybko i sprawnie poszło u tych lekarzy
Sylwus i Ania bardzo się ciesze ze z waszymi dzieciaczkami wszystko dobrze
Shaggi super ze tak ładnie wszystko idzie przygotowaniem do budowy powodzenia w rozmowie z mama
Kajus co nic nie mówiłaś że nie spisz ja też nie spalam
zasnelam dopiero po 3 niestety mam teraz etap kaszlu i nie było szans na spanie
miłego dnia buziaki 
Koczus gratuluję super zakupów noi zazdroszczę tych doznań z mezem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 10:43
Dodi, Kaja, Strażaczka90, a-koczek, anka_a, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Madzia Roczek ma zakaz na święta imprezowac na porodowce ja mam plan sie najeść przed karmieniem z moich dojarek hihi, a nie spalam nie wiem czemu film pewnie jakis se wkrecilam i dupaaaaa ehhhhh , ale cóż bywa!!!!
a za to dziś mam stopy spuchniete od czego nie wiem ehhhhh
ale sie na bank spakuje dzis , aby nie szaleć bo mnie moj ubije !!!!
magdzia26, Dodi, Strażaczka90, aisa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia co do rocznicy!!!!!
My mamy rocznice ślubu 5Maja i moj mąż ma tego dnia ur i uparcie che tego 5 heheheh , ale na 8 maja też fajny dzien !!!!
magdzia26, Dodi, Strażaczka90, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[/link]

[/url]