plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Fedra ja tu o porodzie , a jeszcze nie spakowana heheheh wiec dzis tak jak codzień kończę sie pakować i sie pakuje na łóżko i na tym sie konczy moje koncowe pakowania hehehe
ha ha ha Kaja to marsz do pakowania a nie na forum czatujesz
aha i gratuluje dzieci Czarnulce
Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Dzień dobry

Strażaczko wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń :*
Libruś to wspaniałe wiadomości
Fedruś miss you
Kaja piękny apartament
ale to już ostatnie chwile lokatora 
Miłego dnia
Fedra, aisa, Dodi, anka_a, Libra, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra mobilizacja jest w kuchni , ze ide sie pakowac , ale jak schody pokonam to juz mi mobilizacja ucieka i gramole sie na łóżko i patrze , a to samo sie nie pakuje heheheh
czarnula jest okropna z tymi malymi koszmar jakis....
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kajus gardło trochę mniej boli ale za to z nosa cieknie masakrycznie wczoraj wszystko co możliwe zjadłam na koniec doprawilam wszystko miska cebuli z czosnkiem mój P omijal mnie z daleka ;PKaja wrote:Madzia , a jak tam twoje zdrówko ciut lepiej ?????!!
Troszkę się martwię bo cos mnie brzuch zaczął boleć znowu nie wiem czy to od wydmuchowania nosa czy cos z innego powodu jestem chyba przewrazliwiona...
A ty Kajus do pakowania marsz bo ja Ci mowie pojedziesz niespakowana do szpitala wielki dzień się zbliża a właściwie czuje ze jest już tuż tuż
-
Librus bardzo się ciesze ze wyniki m się polepszaja
czyli wszystko jest na dobrej drodze żebyś mogła w niedługim czasie poczuć poranne mdłości 
Ps. Ostatnio byłam w bliskiej odległości twojego miejsca zamieszkania
Libra, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Cześć Fedruś
Fajnie, że jesteś!
Strażaczko, wszystkiego najlepszego!
Sylwia, trzymam kciuki za wizytę u gina
Libra, super że wyniki M są dużo lepsze
Trzymam kciuki żeby wyniki pierwszego amh okazały się pomyłką 
Magdzia, leż, wygrzewaj się i wcinaj czosnek, będzie dobrze
Kaja, ładnie się brzuch prezentuje, jeszcze trochę i lokator wyjdzie z mieszkanka
magdzia26, kiti, Dodi, Fedra, Libra, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość
-
A teraz relacja z wizyty u położnej:
Mierzenie brzucha, ważenie mamuśki, słuchanie serduszka - wszystko ok. Pogadałyśmy ogólnie i o tym że jeśli próba obrotu zewnętrznego by się nie udała to cesarka byłaby 24 kwietnia... tylko w czwartki robią planowe cc.
Potem wzięła się za macanie brzucha i co.... "czuję główkę na dole" a ja na to "niemożliwe, serio?" No i do innego gabinetu na szybkie usg i głowa na dole
wizja cesarki się oddala.
Nie kazała odwoływać wizyty poniedziałkowej w szpitalu, niech zrobią dokładniejsze usg i sprawdzą czy ładnie się dziecie usadawia tam gdzie trzeba
Kolejny dowód, że Wasze kciuki dają radę
No i Belly gada, że "ciąża donoszona"
Z tej okazji zdjęcie brzuchola z niedzieli
kiti, Pismak, Dodi, magdzia26, Fedra, Libra, Kaja, anka_a, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Gunia, Shagga_80, a-koczek, Rucia, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Strażaczko wszytskiego najjjlepszego
bobaska na święta 
Aisa i Kaja nono piękne te wasze brzuszki :)Aisa fajnie że dzieciaczek posłuchał ovucioć i ułożył się jak trzeba
Kaja torbę marsz pakować bo czuje w kościach że wnet zobaczymy roczka 
Libra takie wieści to ja lubie
Magdzia powrotu do zdrowia.
Ja czekam na m (ma być jutro późno w nocy, ewentualnie w piątek rano) i tak mi się czas niemiłosiernie dłuży... jutro trzeba będzie coś popichcić to i czas szybciej zleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 15:04
Dodi, magdzia26, Libra, Fedra, aisa, Strażaczka90, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
wogóle to witaj Fredziu

Libra super, że wyniki m się polepszyły
jeśli chodzi o Twoje AMH to liczę że to jakaś pomyłka była i coraz bardziej zaciskam kciuki :*
Kaja fajny bandżo
słuchaj dziewczyn i pakuj się bo jak tak dalej pójdzie to m Cię bedzie pakował i nie wiem jak Ty, ale ja wolałabym to zrobić sama 
Aisko ogromnie się cieszę, że dziecie już gotowe do wyjścia
a skoro belly tak kracze, że już donoszone to lada moment możecie już być we trójkę
brzusio równie cudny
kiti, magdzia26, Libra, Fedra, aisa, Strażaczka90, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie i wszystko jest w porządku. Waga jak na razie ok i stanęło na 6 kg na plusie :)ufff... Muszę się pochwalić, że chyba czuję już fasole
Pływa raz w jedną raz w drugą stronę a jak leżę na brzuchu to się wkurza i szaleje bardziej 
Libra wyniki M bardzo ładne.
Kaja apartament cudo!
Magdzia DUŻO zdrówka!!!!!!
Aisa jak się czujesz?
Sylwia trzymam kciuki za wizytę! Nie ma się co stresować bo wszystko będzie dobrze!!! Innej opcji nie ma!
Edit: Aisa śliczny brzusio! Super, że maluch się obrócił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 15:31
aisa, Fedra, magdzia26, kiti, Dodi, Libra, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Gunia, Shagga_80, Muska, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Fedra no odwalilo jej chyba po tej str tych malych jest okropna do budy nie mozna podejsc no ja mogę , ale reszta nie warczy i szczeka na nich....
hmmm to nie dobrze bo trzeba by było zeby maluchy zobaczył weterynarz
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Anka_a, super wiadomości!
To dziś jeszcze Sylwia nadciągnie ze swoimi, też na pewno dobrymi
Magdzia, torba nie spakowana, żadnych bóli ani skurczy nie mam więc jakoś się nie spiesze. W ogóle mam wrażanie, że przenoszę, ale kto wie
W ogóle byłam dziś w "robocie", taka wizyta przed Świętami. Przypominam się żeby mieć gdzie wrócić po macierzyńskim
Miło było, fajnie że tam trafiłam na praktyki a potem robotę
kiti, Dodi, Kaja, Libra, magdzia26, anka_a, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]