plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka_a fajnie słyszeć ze wszystko dobrze

ok Wy sie Laski pakujcie zeby Was nic nie zaskoczyło a ja sie na dziś zegnam miłego dnia Wam życze
Dodi, Kaja, aisa, anka_a, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyDobry dzień !!
Cześć Fredziu
No dziewczyny wasze lokale dziecięce jak talala
Rewelka 
Strażaczko najlepszego
Libruś super że wyniku lepsze
No to wróciłam od fryzjera i ide dalej okna myć
Miłego popołudnia
Ps. Jeszcze nie wiem na ile mam kolejną umowe
Libra, Dodi, Fedra, aisa, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Anka_a super wieści

A tak wogole to co słychać u Sandry? Dodi Ty chyba masz z nią kontakt co niej i u dzidzi?
Magdziu miło że pytasz. Z tego co mi wiadomo to Sandra pochłonięta jest ostatnio pracą i na tym się skupia teraz. Niestety swoje dzieciątko straciła niecałe 2 miesiące temu ;(
-
Niestety smutna wiadomość

wierze ze znajdą sile i doczekają się zdrowej dzieciny
Dodi, anka_a, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
O Fedrucha !!!! hihi podzialalo

Brzucholki sliczne
Jak zwykle byla godzina opoznienia i ledwo zyje ale kilka zdan napisze.
Wiwiczek sobie rosnie- dziwnie byl ulozony tak do gory ale gin powiedzial ze wszystkie parametry wporzadku mierzyl wszystko dokladnie i zdrowy a to najwazniejsze. Widzialam jak macha raczkami i przez chwile sobie kciuka wlozyl do buzi- smieszne to bylo i ruszal ustami tak jakby cos mowil hihihi lub ziewal. Oczywiscie nogi mial tak mocno zacisniete ze nie dalo sie zobaczyc ktoz to jest ale dla mnie najwazniejsze ze zdrowy i sie rozwija. Dostalam globulki bo mam uplawy i tabletki w razie duzych wymiotow a od niedzieli to masakra jakas non stop wymiotuje, mam nadzieje ze przejdzie.
Nie przytylam nic nadal waze 54kg. Nastepna wizyta 22 maja
Dostalam tez zaswiadczenie do pracy ze w ciazy jestem wiec pewnie wkrotce bede musiala oznajmic wszystkim w pracy
ide do lozeczka.... buziaki
AGA 30, anka_a, Dodi, Kaja, Libra, Strażaczka90, kiti, Fedra, magdzia26, Shagga_80, aisa, Gunia, a-koczek, Rucia, Muska, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
ja tylko na chwile
zalatana jestem w tym tyg...tyle przygotowań na ten nasz ślub i chrzest Kacperka...
Strażaczko
wszystkiego najlepszego kochana 
super brzuszki
już niedługo kolejne ovu dzieciaczki będą na świecie
no i super wieści z wizyt
oby dalej takie były 
no i przykro mi z powodu Sandry
ale oby jej aniołek szybciutko powrócił
magdzia26, Kaja, aisa, a-koczek, Dodi, Fedra, plemniczka, Strażaczka90, mauysia, AGA 30, anka_a, kiti lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczęta

wszystkiego najlepszego (spóżnione) dla Sylwi i Strażaczki
Fedrii miło Cię widzieć :*
Aiso i Kaju apartementy super
Aiso ja w 37 i 3 dniu urodziłam Madzialenę więc różnie to może być i też nic się nie zapowiadało więc różnie bywa:)
Selenko myślami będę z Wami w dniu Waszego i Kacperka święta.
Aguś gratki spadku wagi
Super że wszystkie wizyty udane i mamusie zadowolone
\
Dodi tosz Ty w połowie drogi już jesteś super
Olka Żbiku Mayuś Rucia Shagii Gosinka coś Was dawno nie widziałam
Pozdrawiam wszystkie
och bym zapomniała Libruś cieszę się że wyniki m są lepsze :*
Libra, magdzia26, Shagga_80, Kaja, aisa, Dodi, Rucia, Fedra, plemniczka, Strażaczka90, AGA 30, anka_a, kiti, gocha04, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczynki

Wpadłam po wieści od Sylwi no i bardzo się cieszę,że z Wiwiczkiem wszystko w porządku , mam nadzieję,że już z nieco większym spokojem podchodzisz
Bardzo mi przykro z powodu Sandrusi
Ściskam mocno,Kochana :*
Libruś super wieści...a to AMH kiedy znów badasz?
Aisa i Kaja normalnie nie mogę uwierzyć,że Wy już wkrótce będziecie się wybierały na porodówkę (swoją drogą Aisa to ma grzeczne dziecko,że posłuchało Mamusi i ułozyło się właściwie).
Effciu jak miło,że o mnie pamiętasz :* Ja przyznam,że czasem wpadam ale albo zbyt krótko tu zabawiam,by coś napisać albo nie mam co.
A co u nas?
My już po Chrzcie,może jutro będę miała fotki z kościoła od fotografa i może wybiorę już (jutro też) fotki z sesji...a było super
Co jeszcze? Kubuś dostał się do Przedszkola,więc jeśli tylko znajdę czas to wybeiram się do Mamy i lecę do Przedszkola umowę podpisać...a z Mamą nie gadałam wciąż
CO jeszcze? Projekt skończony (nawet ostatnio bawiłam się w kolorowanie elewacji tak w ramach "walki z nudą"
) i dziś miałam zamiar dać do podpisu,by może jutro złożyć,ale chyba Szef mi wybył za granicę
Zresztę dziś w ogóle miałam pechowy dzień,nic się nie udało...poza tym walczę teraz o przyłączenie nam prądu,bo wg warunków z PGE nastąpi to dopiero za 1,5 roku! Ale ale jest światełko w tunelu
Igorek jest kochana, wciąż się śmieje....albo piszczy...to drugie doprowadza mnie do białej gorączki!! Taki Jego nowy sposób na wymuszenie czegoś od Matki...M A S A K R A! Kubuś jak zwykle jak jest tylko ze mną,to jest względnie grzeczny, a przy Tacie...szkoda słów...
Ale nie narzekam,daję radę...mam nadzieję,że jak projekt będzie złożony i będziemy czekać na pozwolenie na budowę (a z racji "znajomości" liczę na szykie pchnięcie tematu!) to będę nieco "wolniejsza"...OBY! Bo ledwo wyrabiam ostatnio....głównie psychicznie siadam! Za dużo jak dla mnie ostatnio! Doduś,niestety Chrzest nie był zorganizowany jakby sobie tego życzyła,ale nie było źle (zresztą może czytałaś "Sagę"?).
Tyle
Libra, Kaja, Dodi, Fedra, plemniczka, Strażaczka90, sylwia1985, mauysia, AGA 30, kiti, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogóle,to wczoraj Igorek skończył pół roczku
JUŻ! Masakra,kiedy to zleciało?
Wczoraj miałam dość wisielczy humor bo przypomniało mi się,jak te 6miesięcy temu najadłam się strachu i zamiast cieszyć się z narodzin Syneczka ja leżałam sama na sali i czekałam aż mi Go oddadzą...najdłuższe kilka godzin w moim życiu ...nie życzę nikomu.
plemniczka, mauysia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]