plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia jak ja bylam przeziebiona to bralam tymianek i podbial do ssania, miod, cytryne,cebule-mieszanke z tego zrobilam w sloiku i pilam i syrop mi dal odkrztusny ale nazwy nie pamietam i kogel mogel z jaja i cytryny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 12:39
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki ale mam stresa jutro do gina i ciekawa jestem co tam u mnie w srodku sie zmienilo po 5tygodniach od ostatniej wizyty.Myslalam ze koniec z wymiotami a tu w niedziele mnie dopadlo i piec razy wymiotowalam a wczoraj i dzis mdlosci i zgaga troche sie martwie bo ponad tydzien byl spokoj i myslalam ze juz ten etap sie skonczyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2014, 13:02
-
Sylwia będę trzymać kciuki &&&& co do mdłości to moja koleżanka miała je do 7 miesiąca ciąży...
Kaja między Wami tylko 2 dni różnicy... jeszcze się okaże, że w jednym czasie urodzicie
ale poczekamy i zobaczymy, który maluszek pojawi się pierwszy 
-
Witam ja od 6rani już na nogach.Szykuje na jutro wszystko ...snuje około 30osob :/dobrze że Babcia mi pomaga bo sama z ta nogą to nie dalabym rady ...Muska ładny brzusio
Madzia współczuję choroby
....milego wieczoru..Ja jestem zmęczona a muszę jeszzcze zrobić 3salatki
-
anka_a wrote:Sylwia będę trzymać kciuki &&&& co do mdłości to moja koleżanka miała je do 7 miesiąca ciąży...
Kaja między Wami tylko 2 dni różnicy... jeszcze się okaże, że w jednym czasie urodzicie
ale poczekamy i zobaczymy, który maluszek pojawi się pierwszy 
Tego nikt nie wie jak to będzie znami
oby w tej kolejności bo się cykam
-
Witam
nie było mnie troche i niestety nie nadrobie wsyztskiego przeleciałam jedynie watki żeby wiedzieć mniej więcej o co chodzi obiecuje ze teraz postaram sie być na bieżąco
coś tu cicho ostatnio widze
Strazaczko wszystkiego najlepszego spełnienia tego największego marzenia :*
Sylwia faktycznie mi pojechałaś z ta Fredruchą
Kaja trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiazanie to już niedługo będe myślami z Tobą
Ilonko witaj w PL
nie załapałam się na sesje foto Olki i Żbika
Dziewczyny nie lubie Waszych @ mam nadzieję zę to ostatnie i więcej ich nie będzie...
Trzymam kciuki za te które w okolicach owulki i tuż po niech te cykle Wam sie zazielenią...
Kiti jak dobrze kojarze owulka znowu zakpiła bardzo mi przykro
Wszystkim chorowitką zyczę duzo zdrowia i dla Dzieciaczków i dla ich Mam
nie wiem co jeszcze miałam napisać aha Aga gratuluje spadku wagi i dalszej umowy o prace
więcej nie pamiętam wszystkie mocno pozdrawiam
kiti, Strażaczka90, Libra, Dodi, Kaja, magdzia26, a-koczek, Pismak, aisa, anka_a, AGA 30, Spero, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyStrazaczko! Wszystkiego najlepszego!!!
Ja wczoraj odebrałam wyniki nasienia m i jest znaczna poprawa:) jeszcze jakby się okazało,ze pierwsze badanie amh było jakąś pomyłką to byłabym juz w siódmym niebie:)
Cześć czołem i miłego dnia
Dodi, Fedra, Kaja, magdzia26, a-koczek, Pismak, aisa, anka_a, kiti, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Gunia, sylwia1985, Effcia28, Rucia, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Czesc wam szkraby

Solenizantce sto lat !!!
Fedra zobaczymy jaki ten poród będzie chyba ze strachu w majtochy na robie
to Ci wróze bezbolesny bo ze strachu to jedno parcie i po wszystkim
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedra ja tu o porodzie , a jeszcze nie spakowana heheheh wiec dzis tak jak codzień kończę sie pakować i sie pakuje na łóżko i na tym sie konczy moje koncowe pakowania hehehe
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]

[/url]