plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja

Kaju baardzo serdecznie gratuluję narodzin Marcelka i czekamy na zdjęcie oczywiscie
Pismaczku kochana... nawet nie wiem co napisać... Jestem z Tobą caym sercem i otaczam modlitwą
Żbika pozdrawiam również i ja
Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypismaczku tak mi przykro
trzymaj sie dzielnie i nie poddawaj sie. Ja bede caly czas trzymac za Ciebie kciuki :*.
Kaja moje najserdeczniejsze gratulacje niech Marcelek chowa wam sie zdrowo
Fedra i Libra tak wiem ze sledzicie mnie z ukrycia hi hi hi
:*
Strazaczka90 u nnie nic ciekawego oprucz tego ze idzie wiosna a ja mam 7kg na plusie do tego rostepy na piersiach :p, ciagke pracuje na szczescie. No i jakos doszlam do psychicznie do siebie
Libra, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weszlam na chwile zobaczyc na wiesci od Pismaka- kurcze nie wierze nie wiem co powiedziec...smutno mi strasznie ale moze jeszcze nie wszystko stracone
Liberka napisalam to w cudzyslowie bo bardzo chcialam zeby dzis Pismaczek dolaczyl do zafasolkowanych ...
Bylam u gina i kazal smarowac mascia cynkowa i powiedzial ze taka opryszczka nie jest grozna ( chociaz mowilam ze mam ja po raz pierwszy) no chyba zebym miala plciowa wowczas tak lub podczas porodu.Pewnie inny gin powiedzialby inaczej bo co lekarz inna teoria...
Mowil zeby nie czytac tych bredni z netu...
Troche kamien z sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 20:41
Strażaczka90, anka_a, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]