plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Fedruś teraz to już mogę Ci po cichutku pogratulowaćcieszę się bardzo choć jeszcze bardziej będę się cieszyć jak już minie 12 tydzień
Gratuluję Tobie i mężowi najwspanialszy prezent nawet jak jest "binladenem "
Gosiu ja nadal kciuki trzymam
No to i u mnie trzeba zmienić wiek na 30
Pozdrawiam serdecznie
Aaa u mnie w zeszłym roku 26.05 w dniu moich imienin zalała mnie krew wtedy ten dzień był dla mnie okropny lekko to się nawet podłamałamtak liczyłam na ten cykl a tu nie dość że mnie zalało to cykl skończył się dwa dni prędzej.
Potem okazało się że to był ostatni cykl bo:
26.05 dostałam @ (Dzień Matki )
23.06 zrobiłam test wyszły dwie krech grube(Dzień Ojca)
13.02 urodziło się moje malutkie kochane serduszko
choć obstawiałam że urodzi się 14.02 lub 08.03
Tak sobie myślałam i postanowiłam się tym z Wami podzielić
mala29_, magdzia26, Fedra, gocha04, Rucia, aisa, Selena, Dodi, anka_a, AGA 30, plemniczka, Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
mala kochana tak mi przykro, że się znowu nie udało
:* a macie jeszcze jakąś szansę? tzn. jakiś mrozaczek został Wam jeszcze? Ja nigdy nie przestanę wierzyć, że Wam się uda
Fajnie, że się pokazałaś, szkoda że z taką informacją akurat ale jeszcze przyjdzie czas na dobre wieści
Effcia fajnie Ci się to datowało w zeszłym rokuno i masz szczęście, że się sama do 3 z przodu przyznałaś wapniaku
Idę spać bo rano na 10 na spotkanie z położnymi, potem na urodzinową herbatkę do koleżanki z pracy a na 18 spotkanie klasowe z TechnikumEffcia28, Fedra, mala29_, aisa, anka_a, AGA 30, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:mala kochana tak mi przykro, że się znowu nie udało
:* a macie jeszcze jakąś szansę? tzn. jakiś mrozaczek został Wam jeszcze? Ja nigdy nie przestanę wierzyć, że Wam się uda
Fajnie, że się pokazałaś, szkoda że z taką informacją akurat ale jeszcze przyjdzie czas na dobre wieści
Effcia fajnie Ci się to datowało w zeszłym rokuno i masz szczęście, że się sama do 3 z przodu przyznałaś wapniaku
Idę spać bo rano na 10 na spotkanie z położnymi, potem na urodzinową herbatkę do koleżanki z pracy a na 18 spotkanie klasowe z Technikum
przyganiał kocioł garnkowiFedra, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Janek dzięki za info w sprawie Żbika :* pozdrów Ją serdecznie i powiedz, że sraczka niebawem minie
kurde bele teraz już roczki się pomału zaczną... ale ten czas zaiwania
edit:
Fedra wcale nie ma 29 lat!!! ma 30co prawda jeszcze nie skończone, ale ma
spadaj nie skończyłam 30 więc mam jeszcze 29Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi a może przeszłabyś się do dietetyka by ustalił Ci diete dla kobiet w ciaży z cukrzycą ciążową?
ja jak juz u mnie będzie wszystko dobrze to znaczy zobaczymy Winogronko i jego serduszko ide do dietetyka po diete mam taką fajną sprawdzoną panią a że mam lekką nadwage to chce to kontrolować zważywszy ze juz widze ze na pewne rzeczy nie mam ochoty np na owoceDodi, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:kurde za kazdym razem prawie mam ponad norme
na czczo do 90 powinnam miec a mam 107
do tego bede sie denerwowala to pewnie tez bedzie mialo jakis wplyw i doopa
Dodi a co jesz w przeddzień pomiaru? Mi przed moim testem glukozowym (czyli cały dzień wcześniej) gin kazał nie jeść żadnych słodyczy, owoców i wszystkiego co zawiera cukier, czy to naturalny czy sztuczny. Popatrzył i dodał "żadnych winogron, bananów itp, bo potem wychodzą zawyżone glukozy i się pacjentki denerwują, a niepotrzebnie". Nie podjadasz czegoś takiego dzień przed pomiarem? Oby jednak cukier spadł trochę, żebyś się tym nie martwiła.
Ide zrobić kawusię, bo znowu senna sie robię. Ktoś ma ochotę?
-
Zapomniałam napisać, że moja córcia się w końcu główką w dół odwróciła, chociaż ja dawałam głowę że siedzi w poprzek, bo tak mnie równo po bokach kopie
Lekarz mi wytłumaczył, że tak zasuwa po bokach bo się kręci wokół osi i na boki skubana i raz mnie z jednej raz z drugiej tłucze po żebrach
Cieszę się bo się troszkę zaczynałam martwić, że będzie tak siedzieć jak chce (na ostatnim usg miałam napisane "położenie płodu dowolne" hehe) i do porodu nie odwróci.
Nom, to lecę po tą kawę, bo już gotowa.aisa, Fedra, Kaja, magdzia26, Dodi, anka_a, Rucia, AGA 30, mala29_, plemniczka, Strażaczka90, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Hej
Muska przyłączam się z herbatą.
Mała a może do 3 razy sztuka. Szkoda, że się nie udało, ale ty i Libra to osoby którym teraz najbardziej kibicuję.
Dodi będzie dobrze z cukrem. Tylko dziada ograniczyć trzeba.aisa, Fedra, magdzia26, Dodi, anka_a, AGA 30, mala29_ lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć
Muśka, ja poprosze lekkiego kawosza z mlekiem
Edit:ostatnimi czasy pijam inkę z mlekiem bo mi posmakowała ale na lekką rozpuszczalną też się czasem skuszeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:36
Fedra, Kaja, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Czołem kobitki.
Dodi a co jesz w przeddzień pomiaru? Mi przed moim testem glukozowym (czyli cały dzień wcześniej) gin kazał nie jeść żadnych słodyczy, owoców i wszystkiego co zawiera cukier, czy to naturalny czy sztuczny. Popatrzył i dodał "żadnych winogron, bananów itp, bo potem wychodzą zawyżone glukozy i się pacjentki denerwują, a niepotrzebnie". Nie podjadasz czegoś takiego dzień przed pomiarem? Oby jednak cukier spadł trochę, żebyś się tym nie martwiła.
Ide zrobić kawusię, bo znowu senna sie robię. Ktoś ma ochotę?
Dodi się kuje co dziennie kilka razy dziennie dostała sprzet do domuDodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi