plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruciu strasznie wspolczuje Ci takiego krzykacza...
Koczku ja to beszczelna jestem i zwracam takim kobieta uwage ale nie tekstem ze w ciazy sie nie pali tylko zeby pozniej nie plakala jak urodzi chore dziecko i niech sie cieszy i celebruje ten stan bo inni moga o tym tylko pomazyc
Anka rozkazuje Ci sie oszczedzacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:36
Dodi, magdzia26, Selena, aisa, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Anka cieszę się, że z dzieciaczkiem wszystko ok i tak jak Ci zalecono odpoczywaj póki możesz
dziękuję za info, ale zapoznam się bliżej z tematem jak wrócę do domu
Fedra, anka_a, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
ponadto zostałam poproszona o wrzucenie fotki
co niniejszym czynię
oto lokum Wiwiczka Sylwii w 21 tc -> swoją drogą to ja mam mały brzuch....
magdzia26, AGA 30, Selena, aisa, Fedra, Rucia, sylwia1985, mala29_, Kaja, anka_a, plemniczka, gocha04, Shagga_80, mauysia, Strażaczka90, kiti, Sandraa, jeju, Effcia28, Blondi22, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sylwus śliczny brzusio
Dodi mój brzuch przestał rosnąc na razie całe szczęście bo jakby tak dalej poszło to za chwile bym wyglądała jakbym miała za rodzic
Fedrus ciesze się ze w końcu Ovuguru wziął się do pracy aż miło patrzeć na zielone kropeczki u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:25
Fedra, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Sylwia brzusio całkiem, całkiem i ładny of kors
swoją drogą jak Ty go ukrywałaś tyle czasu?
No włąśnie jak Ona to zrobiła przecież widać ewidentnie ze to brzuch ciażowymagdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:Sylwia brzusio całkiem, całkiem i ładny of kors
swoją drogą jak Ty go ukrywałaś tyle czasu?bo bylo im glupio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:37
Fedra, magdzia26, anka_a, Selena, Dodi, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Kaju kolki kiedyś miną. Życzę Ci, aby jak najszybciej. Chyba wolałabym kolki, niż notoryczny płacz i krzyk z byle powodu. Jestem na skraju załamania nerwowego.
Miłego weekendu
Ruciu biedna jesteś no ja mam kolki o stalych godzinach od 19-20 więc jeszcze dwa miechy damy rade chybaRucia lubi tę wiadomość
-
czesc. Kaju apróbowaliscie debridat na kolki? nam bardzo pomógl, siostrze tez, kolki minęly po nim natychmiast.
Anka fajnie ze z dzidziusiem dobrze!
Sylwia piekny brzuszek
Dodi kurcze ale kicha z tą cukrzycąale jeszcze troszke i problem zostanie tylko wspomnieniem
Mala milo Cie zobaczyc, strasznie mi przykro ze los tak niesprawiedliwie sie z wami obchodzi i teraz bede sie modlila o malenstwo dla was, tak jak za Fedre sie modliłam.
Muska oo bedziesz miala córeczke, umknela mi wczesniej ta nowina, super! och jak mi sie marzy tak usiąść sobie gdzies i przysnąć
Wosebko karmisz jeszcze piersią?
Fedri jak sie czujesz? jakies pierwsze objawy poza sennością masz juz? Nie masz zadnych plamien? poprostu @ nie przylazla? bierzesz juz profilaktycznie duphaston lub luteine?
Dodi, aisa, anka_a, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
u nas ogólnie ok, mala jest kochana i grzeczna. Smieje sie juz w głos, gada, zaczepia i ładnie bawi sie sama. Jest bardzo pogodnym dzieckiem. W nocy juz mamy jedną pobudkę, wiec spoko. Zasypia juz o stalej porze- 20 i wstaje o 8
Jedynie ciagle borykamy sie z jej wysypką na buzi, która raz jest a raz znika. Naprawde juz szlak mnie trafia. Kazdy lekarz stawia inną diagnoze i dalej nie wiemy co ją uczula, czy wogóle to jest uczulenie... czy moze jesdnak łojotokowe, a moze wirusowe? zwariowac idzie. No i niestety mimo moich prób, zabiegów i uparcie wciskanego cyca mala go coraz czesciej odpycha
. W nocy ssie chetnie, ale pewnie i tu w koncu pogardzi cycem. Ja przez to zauwazylam ze laktacja mi sie zmniejsza... juz nie mam tyle mleczka ile bylo, no ale nic dziwnego piersi przyzwyczaily sie do mniejszego zapotrzebowania. No nic postaram sie jeszcze by ssala coś do tych jej 6 miesięcy, a pozniej chyba odpuszcze.
Fedra, Selena, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Kaja, mauysia, AGA 30, aisa, Strażaczka90, sylwia1985, anka_a, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Plemnis ja od punkcji bralam i biore progesteron w dawce 330 mg
Termin @ mam na sobote tylko tak jakos sie pospieszylam
Co do objawow to raczej wszystko wina lekow (tak to sobie tlumacze) a mianowicie wzdeci i to permamentne, bol piersi i sutkow troche bardziej niz na @, odrzucenie od slodkiego i poczucie ze wszystko jest kilka razy slodsze niz zazwyczaj, plamien nie mam i raczej miec nie powinnam bo moj progesteron z wczoraj to ponad 240...
I w sumie to chyba tyle z objawow ktore raczej przypisuje lekomplemniczka, magdzia26, Dodi, aisa, Strażaczka90, sylwia1985, anka_a, kiti, Sandraa, Rucia, mala29_ lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedri to fajnie, wszystko czyli wygląda książkowo
ach mam wewnetrzny spokój ze bedzie dobrze
Ruciu doczytalam ze Leoś daje Ci popalic, kurcze oby niedlugo mlody sie nawrócił i dał matce odsapnąć.Fedra, Dodi, aisa, Strażaczka90, anka_a, Rucia lubią tę wiadomość