plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Pewnie Fedra znów coś testowała a wpis chyba mówi sam za siebie
:
"i tak we wtorek zrobiam bete jej wynik 13,470 mIU/ml a progesteron 141,40 ng/ml... dzisiaj zrobiłam powtórke bety 59,790 mIU/ml a progesteron 247,20...
niechciałam nic mówić bo wolałam to choć troche potwierdzić"
Dostałam od dobrego duszka sms z wieściami i zaraz wpadłam na fb pogratulkować Izuni...potem weszłam tu na wykres i zmartwiłam się,nie wiem czy to progam,ale był w dniu disiejszym zaznaczony pocąteko nowego cyklu i miesiączka i straaaaasznie się zmartwiłam...a z tego powodu nie pogratulowałam raz jeszcze
Iza jeśli Ty coś tam mieszasz to przestań,bo umrę z nerwówA masę ich mam ostatnio
Gratulacje...i uciekamDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ruciu, u mnie też jest wesoło
. Tymuś to mały gangster- tak cuduje. Nie chce siedzieć, tylko chce stać. Jak sie Go trzyma na kolanach to zaczyna się prężyć, wyginać aż na nogi wstanie to sie uspokoi. Najlepiej mu jak się Go nosi. Boje sie tylko jak On wytrzyma w niedzielę na mszy tą godzinke? Najwyżej będę stac z Nim całą mszę i tyle... A noce to mamy okropne-już pół roku nie przespane
. Budzi się po 6-7 razy w nocy. Czujecie baze??? Taki typek z Niego jak z brata. Nie wiem ile teraz waży, bo szczepienie mamy dopiero 12 czerwca to się dowiem. Ale cos ok. 8 kg pewnie waży.
Kajuś super, ze Marcelek był grzeczny w Kościółku.Współczuje problemów brzuszkowych
Sylwus cieszę się z Tobą z kopniaczków
Shaguś extra szybko Wam idzie z tą budowa!
Dodi -cukrzycawspółczuję
.
POzdrawiam Was wszystkie!!magdzia26, Fedra, Dodi, aisa, Rucia, Kaja, AGA 30, anka_a lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:No własnie poszły sobie . Fedruś ja taka ciekawska jestem więc pytam .
1. Jak mąż zareagował.
2. Juz kontaktowałaś sie z kliniką
3. jak tak co powiedzieli
mąż jest umiarkowanie szczęśliwy, powiedział ze będzie się cieszył dopiero jak zobaczy maleństwo na usg i usłuszy serduszko
tak dzwoniłam do kliniki ale ze nic się od piguł nie dowiedziałam zadzwoniłam do mojego lekarza pogratulował powiedział ze wszystko jest ok i ze widzimy się po niedzielia-koczek, Dodi, magdzia26, Rucia, AGA 30, plemniczka, Muska, gocha04, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:mąż jest umiarkowanie szczęśliwy, powiedział ze będzie się cieszył dopiero jak zobaczy maleństwo na usg i usłuszy serduszko
tak dzwoniłam do kliniki ale ze nic się od piguł nie dowiedziałam zadzwoniłam do mojego lekarza pogratulował powiedział ze wszystko jest ok i ze widzimy się po niedzieli
I ja naprawde idę jużJuż mogę
Fedra, Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:a i 4 pytanie
Jak się czujesz?
a dziękuje czuje sie całkiem dobrze
na razie odstrasza mnie od słodyczy mogłabym jeść cały czas kwasne i słone i przegiełam wczoraj z kapustą kiszoną i miałam tego efekt kiedy musiałam latać do wc na 2
a tak to nic samopoczucie jak na @ czyli brzuch troche boli choć od wczoraj mniej no i piersi się troche powiększyły i tyleDodi, magdzia26, plemniczka, Effcia28, anka_a lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kurcze to fajnie to po niedzieli juz usg zrobi i fasolke bedzie widac pewnie jeszcze serduszka słychać nie będzie ale lada chwila usłyszycie a narazie trzymam dalej kciuki i starsznei sie ciesze
Fedra, Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
a z tym wykresem to nie wiem co się podziało zaznaczyłam dzisiaj test pozytywny i mnie na belly przekierowało ale ze tam mi daty pomieszało to z belly usunęłam pzrez co tu się zakończył cykl i rozpoczął nowy najgorsze że nie da się go zakończyć i cofnąć tego napisałam do OvuGuru może mi to naprawią...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
wizyta będzie w poniedziałek lub środe mam dzwonic wieczorem sie umówić na usg jest troche za wcześnie bo to będzie gdzieś 4 tydz 1 dzień więc pewnie dopiero za kolejny tydzień zrobimy usg
anka_a lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Kopciuszku no niestety dopadła mnie ta menda czyt. cukrzyca no ale cóż, dam jakoś radę
z glutenem dałam to i z cukrem jakoś to opanuję, mam nadzieję
a jesli chodzi o chrzciny to między innymi dlatego twierdzę, że lepiej wcześniej chrzcić póki dzieciaczek grzecznie śpi i nie będę się musiała oblewać farbą w kościele jakby nie daj bosze maleństwo się rozdarło naprzykład hehe
Mam nadzieję, że Tymek da radęEffcia28, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFredzia nie mogło być inaczej !!!
Jejku jak ja się cieszę
Teraz będę się modliła o utrzymanie twojej fasolki !!! No niesamowite !!!
My z chrztem czekamy aż Dzid się ogarnie, bo teraz wstyd z nim iść do kościoła.
Kurcze, ale jestem podekscytowana !
magdzia26, Dodi, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:dzień dobry, życzę słonka, bo u mnie lało i jest pochmurno. A na dodatek temp spadła na łep i trza się szykować na hsg.
ps. Rucia i jak tam dziś masz faktycznie więcej spokoju przez to, że Dzidek zdarł sobie gardło? Swoją drogą to też się dziecko musi wymordować tak się wydzierać, biedulek.
Kochana szykuj się na HSG a potem hop - siup i będziesz w ciąży, mówię Ci
Nie, on nie jest wymordowany. On ma tyle zapału w sobie, że dla niego krzyk od rana do wieczora to pestka.Dodi, magdzia26, Fedra, a-koczek, gocha04, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:
Rucia posikana byłam po Twoim poście... Jaki Ten Wasz synek kochany hehe a określenie Binladen zwaliło mnie na łopatkitak się właśnie zastanawiam czy jak byłaś w ciąży to nie mówiłyśmy Ci, że jak się młody urodzi to da Ci popalić?
a ospa Twojej Kingi to naprawdę była mega hahahahahaha brzuch i plecy po jednej krostce mówisz? buaahhhhaaa
Ja wiedziałam, że to będzie szatan, ale nie sądziłam, że aż takiDodi, magdzia26, Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:...
My z chrztem czekamy aż Dzid się ogarnie, bo teraz wstyd z nim iść do kościoła.
....
Właśnie sobie wyobraziłam Tego małego, slodkiego szatana w kościele
To może pierdziel to teraz i z komunią sobie to połączycie heheh
P.S. Jak Twój syn dorośnie nie daj Mu tego czytać
magdzia26, Fedra, aisa, Rucia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Fedrita!!!!! Cóż za wiadomości! Gratuluję kochana!
Będę się modlić o bezproblemową ciążę dla Was, a kciuki przez te 9 miesięcy to mi chyba zzielenieją od trzymania, wda się gangrena i trzeba będzie mi amputować.
Shagguś dzięki za cynka.
(ps. dowcip. - Skąd chemik wiedział co mu kupią w prezencie? -Dostał cynksesese)
Doduś jam zalatana bo muszę ogarniać moich dwóch chłopaków a szczególnie Leo jest trudny w obsłudzeWczoraj np. byla megaawantura z rykami i rzucaniem się na podłogę bo jaśniepan chciał na obiad chlodnik, a takowego nie bylo
Normalnie nie poznaję go ostatnio...
Ale wracając do meritum, baaaardzo się cieszę z fedrowego niusa i postaram się rozesłać wici tu i tammagdzia26, Dodi, Blondi22, Fedra, aisa, a-koczek, plemniczka, Rucia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Wpadam z gratulacjami, bo to, że tu nie pisuję, wcale nie oznacza, że się nie cieszę, bo cieszę się bardzo , bo się udało! Fedra najszczersze gratulacje, niech teraz będzie już z góreczki
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku.
magdzia26, Blondi22, Fedra, Kaja, AGA 30, aisa, a-koczek, plemniczka, Rucia, sylwia1985, gocha04, Effcia28, anka_a, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość