plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kochane babeczki
Fedruniu.....................chyba nic więcej nie muszę mówić
Tak bardzo się cieszęKochana spokojnych 9 miesięcy- w końcu musi kiedyś być ten szczęśliwy czas
Koczku-ostatnio co wejdę na forum,albo zajrzę tylko podczytać, to jak zwykle Twój post jest jako ostatni. Chyba Kochana Ty udzielasz sie tu teraz najwięcej. Za Ciebie też trzymam kciuki && Tobie też sie kiedyś uda
Więcej nie wiem, bo tylko ostatnią strone przeczytałam.
P.S. My chrzcimy Tymcia w niedzielę. Na razie tylko robimy zakupy, ciasta robią mi koleżanki i siostra. Tak wiec dopiero w sobotę zacznie się u nas Sajgon. Wszelkie gotowania, sałatki, pieczenia mięska. Ubrania już mamy pokupione. Zdjęcia będą robione przed chrztem i jedziemy na nie do innego miasta-także parę kilometrów nas czeka do przemierzenia
.Mam nadzieje tylko, że zdążymy bo zdjecia o 10 a msza sw. o 12. W tym ponad 40 km do przejechania ze zdjęc na chrzest. Pewnie będzie nerwowo,ale wiem,ze warto bo w tym zakładzie foto robią przepiękne zdjęcia
.
Miłego dnia wszystkimmagdzia26, Dodi, a-koczek, Fedra, aisa, plemniczka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga a o co pytasz hehe
Witam kopciuszkufajnie, że zajrzałaś (swoja drogą miałaś czucha)
udanej sesji i chrztu Tymusia życze
Koczek dzielnie się spisuje na strażyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:47
kopciuszek126, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga a o co pytasz hehe
Witam kopciuszkufajnie, że zajrzałaś (swoja drogą miałaś czucha)
udanej sesji i chrztu Tymusia życze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:49
-
Shagga_80 wrote:Widziałam wykres Fedry i jest,że jest zakończony i wcześniej była miesiączk w dniu dzisiejszym zaznaczona!
Pewnie Fedra znów coś testowała a wpis chyba mówi sam za siebie:
"i tak we wtorek zrobiam bete jej wynik 13,470 mIU/ml a progesteron 141,40 ng/ml... dzisiaj zrobiłam powtórke bety 59,790 mIU/ml a progesteron 247,20...
niechciałam nic mówić bo wolałam to choć troche potwierdzić"
Fedra, plemniczka, Effcia28 lubią tę wiadomość