plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nocna porą.
Z moich newsów to dzisiaj mój gin powiedział i zapisał że będzie dziewczynka!
Aż nie wierzę, że na samiutkim początku 8 miesiąca się dowiedziałamJupieeejejeje
Lepiej późno niż wcale
A i jeszcze lekarz mówi, za to zrobię fajne zdjęcie 3d buzi córeczki i co... moja mała odwróciła głowę
Uparta niesamowicie. Zawsze odwrotnie niż wszyscy chcą. Także fotki nie mam żadnej, poza zwykłą gdzie widać okrągłą czachę.
A poza tym to nam miasto dzisiaj zalało. Dosłownie. Paraliż komunikacyjny totalny. Wszędzie ulice zalane, koło mnie za wiaduktem to nawet 1,5 m wody stało
Jak lunęło ok 15:00 to dopiero po 18:00 przestało padać. Przejścia podziemne tez zalane, no wszystko. Dobrze że nasz parking pod blokiem oszczędziło, bo autko by popływało. Niestety na innych ulicach ludzie nie mieli tyle szczęścia. Wszędzie pełno policji i straży poż, korki masakryczne, wszystko stało.
Do teraz ciągle syreny za oknem słychać...
No nic, idę spać, bo miałam dzień pełen wrażeń.
magdzia26, Dodi, aisa, Kaja, anka_a, Blondi22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska,ta Twoja córcia niezła uparciuszka
Jakie imię będzie miała? Wybrane już
?
Co u nas? Odliczam czas do soboty,żyjemy już na walizkach (że tak powiem), większość rzeczy spakowana,część wywieziona do mojej Babci, właścicielka mieszkania powiadomiona....a na budowie ruszyło sięMamy wytyczone przez geodetę fundamenty i za tydzień w poniedziałek ZACZYNAMY
magdzia26, Fedra, aisa, Kaja, gocha04, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej, faktycznie Muska nie ciekawie pogodowo. Moją mieścinkę jak grad dopadł to zwały śniegu ludzie odrzucali i pks też utonął pod wodą.
Shagga to superowo, że już na walizkach. Uwielbiam zmiany
A u mnie ciąg dalszy bólu pleców, tzytzków i w ogóle zmasakrowana jestem. I chcę spać, a nie pracować!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dobry Kobitki...
Muska gratuluje córci współczuje powodzi widziałam w wiadomościach co się tam u Was wyrabia
Gocha to uciekaj do domu idz na L4 i odpoczywaj
Sagga ale to wszystko szybko się dzieje
Kaja to masz kawał chłopa
Effcia
i wszystkim życze słonecznego bezburzowego i bezpowodziowego dnia...anka_a, aisa, magdzia26, Shagga_80, AGA 30, kiti, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej Dziewoje.
Wiecie, że przez tego Binladena nawet nie mam weny cokolwiek wam napisać? Wysysa ze mnie resztki chęci na cokolwiek. Dziś czytałam dobre określenie na taki przypadek. Nie lubię mojego syna, ale go kocham. Nie wiem czy jego zachowanie to problem zębów? Od godziny 8 rano mam ciągłe stękanie, płacz, złość. Tej złości boje się najbardziej. Robi przy tym taki grymas twarzy, jakby chciał mnie zaraz zabić. Noce mam nieprzespane, bo budzi się co godzinę z płaczem. Jeżeli będzie miał jakieś ADHD lub inne RTV czy AGD to chyba pójdę się zastrzelę.
Waży 8100 ( dziś rano go ważyłam ). Jedynie co nie mogę narzekać na jedzenie. Zjada dziennie 180ml zupy, jakieś deserki, jakieś jogurciki, generalnie jest żarłaczem białym.
Shaggikurcze ta budowa u Ciebie idzie w tempie błyskawicznym. Przeżywam ją tak jak przeżywałam swoją
Dodi fajnie, że Amleka rośnie zdrowo i wszystko z nią OK
Blondi twoja Iza się troszkę rozleniwiła, dlatego masz te przejścia z cycem
Effcia 4800 kiedy to było? Kruszynka z twojej Madzi. Ale fajnie, że jest drobniutka. Małe dziewczynki są przecudne.
Anka_a oszczędzaj się. Obyś nie miała twardnień brzucha, tak jak niektóre z nas, bo to nic przyjemnego.
Aisko kochana napisz jak twoje małe szczęście się miewa?
Musia gratuluję córeczki
Mayuśka jak się miewacie?
Fredziapięknie u Ciebie
Binladen pozdrawia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 11:12
Blondi22, Fedra, Shagga_80, AGA 30, kiti, Effcia28, Dodi, anka_a, Pismak lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Hej Dziewoje.
Wiecie, że przez tego Binladena nawet nie mam weny cokolwiek wam napisać? Wysysa ze mnie resztki chęci na cokolwiek. Dziś czytałam dobre określenie na taki przypadek. Nie lubię mojego syna, ale go kocham. Nie wiem czy jego zachowanie to problem zębów? Od godziny 8 rano mam ciągłe stękanie, płacz, złość. Tej złości boje się najbardziej. Robi przy tym taki grymas twarzy, jakby chciał mnie zaraz zabić. Noce mam nieprzespane, bo budzi się co godzinę z płaczem. Jeżeli będzie miał jakieś ADHD lub inne RTV czy AGD to chyba pójdę się zastrzelę.
Waży 8100 ( dziś rano go ważyłam ). Jedynie co nie mogę narzekać na jedzenie. Zjada dziennie 180ml zupy, jakieś deserki, jakieś jogurciki, generalnie jest żarłaczem białym.
Shaggikurcze ta budowa u Ciebie idzie w tempie błyskawicznym. Przeżywam ją tak jak przeżywałam swoją
Dodi fajnie, że Amleka rośnie zdrowo i wszystko z nią OK
Blondi twoja Iza się troszkę rozleniwiła, dlatego masz te przejścia z cycem
Effcia 4800 kiedy to było? Kruszynka z twojej Madzi. Ale fajnie, że jest drobniutka. Małe dziewczynki są przecudne.
Anka_a oszczędzaj się. Obyś nie miała twardnień brzucha, tak jak niektóre z nas, bo to nic przyjemnego.
Aisko kochana napisz jak twoje małe szczęście się miewa?
Musia gratuluję córeczki
Mayuśka jak się miewacie?
Fredziapięknie u Ciebie
Binladen pozdrawia
teraz ma laska co innego do roboty heh poznawanie świata
-
Rucia umarłam z określenia Binladen i prawie się posikałam ze smiechu w jaki sposób o nim piszesz to znak ze mimo wszystkich przejść bardzo go kochasz
Shagga_80, AGA 30, Effcia28, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia umarłam z określenia Binladen i prawie się posikałam ze smiechu w jaki sposób o nim piszesz to znak ze mimo wszystkich przejść bardzo go kochasz
Pewnie, że go kocham i to nad życie. Ale są dni, że mam ochotę kopnąć go w ten jego mały kuper,i zamknąć w klatce. No ale jak przyjdzie co do czego, i sprzeda mi swój zalotny uśmiech to miękną mi kolana i lecę do niego na soczyste buziaki.
Fedra, a-koczek, Blondi22, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Baby
My kolejny dzień jeździmy po urzędach(ja z Kubą, Babcia z Igorkiem u nas w mieszkaniu siedzi)...dziś załatwiłam prąd na działkę...od piątku będziemy mogli korzystać...a w poniedziałek zaczynamy
Rutka,współczuję problemów z Leo...a wygląda na takiego aniołkaCo do budowy,to ja jestem taka podekscytowana że szok
Szkoda tylko,że ostatnio regularnie coś (czy raczej ktoś) odbiera mi chęci do tego wszystkiego....ehhh
Sylwia zazdraszczam kopniaków...niesamowite uczucieFedra, Rucia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dobry
Muśka, to oficjalnie gratuluje córeczki!
Sylwia, fajnie że coraz wyraźniej czujesz kopniaki
Shagga, super że sprawy budowy tak szybko idą do przodu
Rucia, Leoś słodko wygląda ale opis zachowania już nie taki słodki. Mam nadzieje że szybko Mu to przejdzie.
U nas ok. Malutki śpi teraz lepiej przedpołudniem, po i wieczorami jest aktywny. W nocy budzi się co 3 godz na jedzenie. O 5 już spać nie chce ale jakoś drzemie do 8. Je ładnie i na razie nie ma problemów brzuchowych (tfu tfu). Ja jem normalnie (oczywiście bez smażonego itp.)
Pogoda cienka, zimno i wieje.
Miłego Dnia :*magdzia26, Fedra, AGA 30, Muska, Rucia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj mam zamiar powiedziec w pracy o wiwiczku ale mam stresa a tak chcialam dostac na czas nieokreslony- jesli nie powiem moga mi nie przedluzyc umowy ktora wygasa pod koniec maja- pytalam sie w inspekcji pracy ze jesli nic nie wiedza to moga nie przedluzyc poprostu nie chce ryzykowac bo moge na lodzie zostac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 14:20