plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska ciesze sie ze rady sie przydaly i dzieki temu zaoszczedzicie grosza na foteliku no i gratki wygranej
oczywiscie gratuluje coreczki no chyba ze wyskoczy jak u Ruci i bedzie chlopak
Spokojnej nocy KobitkiRucia, anka_a, Muska, magdzia26, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No i po spokojnej nocy zycze milego dnia...
A obecnym i przyszlym Mamuska w tym dniu zycze wszystkiego najlepszego jak najwiecej kolorowych dni wypelnionych usmiechem i lzami szczesciagocha04, anka_a, magdzia26, aisa, Dodi, a-koczek, Selena, AGA 30, kiti, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCześć dziewoje.
Wszystkiego najlepszego dla mam przyszłych i obecnych
Zięciu okazał się bardzo fajnym chłopakiem. Kulturalny, sympatyczny, tylko nic cholera nie chciał jeść. Podobno jest niejadkiem.
Tak czytam o waszych grzecznych dzieciach, to aż wam zazdroszczę.
Miłego tygodnia dziewczynki.Fedra, anka_a, magdzia26, aisa, Dodi, gocha04, Selena, AGA 30, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Hej dziewczyny!
Wszystkim mamuśką tym obecnym i przyszłym najlepszego!!!!
Anka567 puściła spam
Muśka i Sylwia gratki za córeczkii niech po drugiej stronie też tak zostanie
Reakcja M Sylwi jest mi znana bo mój twierdził, że u niego w rodzinie nie ma dziewczynek a tu niespodzianka. Musi się facet oswoić z tą myślą bo ci, których znam są przekonani, że pierwszy będzie syn (nie wiem czemu...)
Fajnie Muska, że skorzystałaś z targów no i widać, że się opłacało
Dodi oby skończyło się tylko na zmienionej diecie!
Fedra &&&
Ja w czwartek się przestraszyłam o Dzidzika brzuch zaczął mnie mega boleć i był twardy jak kamień. Wzięłam 2 no-spy forte potem magnez i przespałam pół dnia. Na szczęście się nie powtórzyło ale zaczęłam się oszczędzać. Na zakupy wysyłam m. i już nie noszę ciężkich siatek.Fedra, aisa, Dodi, magdzia26, sylwia1985, gocha04, Selena, AGA 30, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzisiejszego Dnia również życzę obecnym i przyszłym Mamusiom wszystkiego najlepszego!!
Bo czemu by nie świętować przez dwa dni
Muska, fajnie że byliście na targach i że udało się wygrać fotelik! Superowo! Fedrita dobrze radziła.
Wstępnie gratuluje córeczki!
Ruciu, super że zięciu się spodobał
Anka_a, no raczej źe się bardziej oszczędzaj!
Dodi, oby krzywa się poprawiła i Cię wizją cukrzycy nie straszyła!
U nas wciąż ładne lato. Młody robi się tłuścioszek, przez tydzień przybrał 425 gram
Miłego dnia :*magdzia26, anka_a, gocha04, Dodi, Fedra, Selena, AGA 30, kiti, Muska, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej.
Najlepszego życzę mamom, a nie mamom, życzę żeby świętowały za rok.
Muska opłacały się tragi, a wejściówki pewnie zwróciły się po stokroć. Bo znacie płeć i jeden wydatek w postaci siedzonka mniej
A Bawarie też z ciekawości kupiłam i raz, że to piwem nie jest, a dwa zamiast tej chemi wolałabym jakiś sok. Mi to smakowało jak Nestea brzoskwiniowa, bo taki smak bawarii się trafił.Dodi, aisa, Fedra, anka_a, Selena, magdzia26, AGA 30, kiti, Muska, Kaja, Shagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry
Muska no proszę... ale się Wam opłaciło jechać na te targi, superoczywiście ja też wstępnie gratuluję córeczki
Aisko super, że synuś tak ładnie rośnieswoją drogą co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz?
apropo bezalkoholowych "piw" to jest też Warka Radler 0%(ja ofkors mogę pomarzyć, ale jak ktoś ma ochotę to wypijcie moje zdrowie
aisa, Fedra, anka_a, Selena, magdzia26, AGA 30, kiti, Muska, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych mamwierze że wszystkie forumowe staraczki za rok będą świetowały dzień mamy
Muska gratuluje wygranejnoi córeczki
buziaki
u mnie właśnie nadchodzi straszliwa burza zaraz zawału dostanę sama siedze w domu a są takie grzmoty że masakra...Selena, Dodi, Fedra, AGA 30, aisa, Muska, Kaja, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamydla wszystkich mam
i tych przyszłych
i oby nas co roku było wiecej i więcej
Muśka gratuluje córeczki :)no i wygranej :)jeden wydatek mniejswoja droga fajna sparawa takie targi..
Rucia fajny ten Twój zięćwidziałam foty na fb
fakt chudzinek z niego...mógłby wiecej jeśc
Mi niby mówią że Kacperek taki grzeczny...ale ja jakoś nie zawsze to widze
Anka kochana oszczedzaj sięniech mąż pomaga jak najwięcej
Aisko u mnie tez lato na całego...az zatęskniłam za zimą..mam dośś tego gorącąmogłoby być kilka stopni mniej....
Miłego popołudniam skończył prace więc wybieramy sie na mały spacerek
Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, kiti, Muska, anka_a, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane Mamusie i za razem te przyszłe switujemy razem ma sie rozumiec !!!!!!!!!!!!!
Asia nooo twoje mleko 36%%% ze mały tyle kg juz ma
A teraz z dnia chrzcin Marcel całą mszę grzecznie spał nawet przy laniu Woda tylko sie skrzywi, a kompac sie nie lubi , a w kosciele tylko miny strzelał imprezka udana dziecko grzecznie spało i jadło jak z jedzieniem można powiedzieć , ze grzecznie jak sie kręci jęczy i stekawiec nie mam z jedzeniem tak super ekstra
no wiadomo jak na sztucznym żarciu ciężko kupa , ciężko gazy ehhhh zazdroszczę tym co karmia z cyca buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anka_a, magdzia26, Dodi, Fedra, Blondi22, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
wpadam tylko by powiedzieć, że u naszej Amelki wszystko ok tzn. waży 900g i chyba też w porównaniu do Waszych dzieciaczków jest malutka, siedzi dalej na pupie, ma nogi przed twarzą i ziewała na USG
szyjka ok, zamknięta, łożysko na tylnej ścianie....
jeśli o mnie chodzi to wstępnie gin zdiagnozował cukrzycę ciążową, dostałam skierowanie do diabetologa, pewnie będzie dieta i mam nadzieję, że tylko na tym się skończy, ponadto za dużo ważę....
z tego wszystkiego nie wypytałam o wymiary itd
Kajys fajnie ze Marcel taki grzeczny byl i wstydu nie narobila powiedz mi Ty probowalas przez jakis dluzszy czas przystawiac mlodego do cycka? Kurde jak widac nie ma reguly z tym karmieniem
Fedra, kiti, Rucia, Blondi22, gocha04, magdzia26, anka_a, aisa, sylwia1985, Strażaczka90, AGA 30, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
u nas z karmieniem tez ciezko bo od jakiegos czasu mloda w dzien dostaje moje scianiete mleczko bo sama ssac nie chce a nad ranem tylko zjada sama z cyca wiec teraz wiecej zajecia mam bo musze laktatorem sie bawic ale wazne ze chce jesc moje mleczko a ładnie wazy mimo tego ze ostatni miesiac tylko 400g przybrla to i tak wazy 6300g ale i tak taka malutka sie wydaje;)
wogole prubuje siadac ,je juz powolutku nowe rzeczy i jak narazie idzie jej to super,i na lozku juz nie da sie jej samej zostawic bo pełza po całym hehe jeszcze nie zdranie ale fajnie to wyglada
magdzia26, anka_a, aisa, Kaja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Witam.
Dziś może uda mi się odebrać wyniki badań potrzebne do hsg. To czekanie na hsg mnie wykończy.
Dodi super, że z Amelką w porządku. Szkoda tylko, że ta cukrzyca się przypałętała.
Blondi fajne te twoje dzieciaczki.anka_a, aisa, Kaja, Fedra, Dodi, Blondi22, AGA 30, Selena, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧