Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 maja 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska gratki z wygranej. Oby lekarz potwierdzil płeć

Fedra, Muska, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ciesze sie ze rady sie przydaly i dzieki temu zaoszczedzicie grosza na foteliku no i gratki wygranej :) oczywiscie gratuluje coreczki no chyba ze wyskoczy jak u Ruci i bedzie chlopak ;)

Spokojnej nocy Kobitki :)

nick nieaktualny, anka_a, Muska, magdzia26, aisa, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po spokojnej nocy zycze milego dnia...

A obecnym i przyszlym Mamuska w tym dniu zycze wszystkiego najlepszego jak najwiecej kolorowych dni wypelnionych usmiechem i lzami szczescia :)

gocha04, anka_a, magdzia26, aisa, Dodi, a-koczek, Selena, nick nieaktualny, kiti, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewoje.

Wszystkiego najlepszego dla mam przyszłych i obecnych :)

Zięciu okazał się bardzo fajnym chłopakiem. Kulturalny, sympatyczny, tylko nic cholera nie chciał jeść. Podobno jest niejadkiem. :/

Tak czytam o waszych grzecznych dzieciach, to aż wam zazdroszczę.

Miłego tygodnia dziewczynki.

Fedra, anka_a, magdzia26, aisa, Dodi, gocha04, Selena, nick nieaktualny, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• OvuFriend

Wysłany: 26 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• anka_a Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Wszystkim mamuśką tym obecnym i przyszłym najlepszego!!!!

Anka567 puściła spam :/
    Muśka i Sylwia gratki za córeczki <3 i niech po drugiej stronie też tak zostanie ;)
    Reakcja M Sylwi jest mi znana bo mój twierdził, że u niego w rodzinie nie ma dziewczynek a tu niespodzianka. Musi się facet oswoić z tą myślą bo ci, których znam są przekonani, że pierwszy będzie syn (nie wiem czemu...)
    Fajnie Muska, że skorzystałaś z targów no i widać, że się opłacało :D
    Dodi oby skończyło się tylko na zmienionej diecie!
    Fedra &&&

Ja w czwartek się przestraszyłam o Dzidzika brzuch zaczął mnie mega boleć i był twardy jak kamień. Wzięłam 2 no-spy forte potem magnez i przespałam pół dnia. Na szczęście się nie powtórzyło ale zaczęłam się oszczędzać. Na zakupy wysyłam m. i już nie noszę ciężkich siatek.

Fedra, aisa, Dodi, magdzia26, sylwia1985, gocha04, Selena, nick nieaktualny, Kaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszego Dnia również życzę obecnym i przyszłym Mamusiom wszystkiego najlepszego!!
    Bo czemu by nie świętować przez dwa dni ;)

Muska, fajnie że byliście na targach i że udało się wygrać fotelik! Superowo! Fedrita dobrze radziła.
    Wstępnie gratuluje córeczki!

Ruciu, super że zięciu się spodobał :)

Anka_a, no raczej źe się bardziej oszczędzaj!

Dodi, oby krzywa się poprawiła i Cię wizją cukrzycy nie straszyła!

U nas wciąż ładne lato. Młody robi się tłuścioszek, przez tydzień przybrał 425 gram :)
    Miłego dnia :*

magdzia26, anka_a, gocha04, Dodi, Fedra, Selena, nick nieaktualny, kiti, Muska, Kaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj naj dla mamusiek:)

anka_a, aisa, Fedra, Selena, kiti, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Najlepszego życzę mamom, a nie mamom, życzę żeby świętowały za rok.

Muska opłacały się tragi, a wejściówki pewnie zwróciły się po stokroć. Bo znacie płeć i jeden wydatek w postaci siedzonka mniej
    A Bawarie też z ciekawości kupiłam i raz, że to piwem nie jest, a dwa zamiast tej chemi wolałabym jakiś sok. Mi to smakowało jak Nestea brzoskwiniowa, bo taki smak bawarii się trafił.

Dodi, aisa, Fedra, anka_a, Selena, magdzia26, nick nieaktualny, kiti, Muska, Kaja, nick nieaktualny, Effcia28 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Muska no proszę... ale się Wam opłaciło jechać na te targi, super :) oczywiście ja też wstępnie gratuluję córeczki ;)

Aisko super, że synuś tak ładnie rośnie :) swoją drogą co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz? :P

apropo bezalkoholowych "piw" to jest też Warka Radler 0% :P :P :P :P (ja ofkors mogę pomarzyć, ale jak ktoś ma ochotę to wypijcie moje zdrowie :D

aisa, Fedra, anka_a, Selena, magdzia26, nick nieaktualny, kiti, Muska, Kaja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszłych mam <3 wierze że wszystkie forumowe staraczki za rok będą świetowały dzień mamy :)
    Muska gratuluje wygranej :) noi córeczki :)
    buziaki :)
    u mnie właśnie nadchodzi straszliwa burza zaraz zawału dostanę sama siedze w domu a są takie grzmoty że masakra...:/

Selena, Dodi, Fedra, nick nieaktualny, aisa, Muska, Kaja, anka_a lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamy :) dla wszystkich mam :) i tych przyszłych :) i oby nas co roku było wiecej i więcej :)

Muśka gratuluje córeczki :)no i wygranej :)jeden wydatek mniej ;) swoja droga fajna sparawa takie targi.. :)

Rucia fajny ten Twój zięć ;) widziałam foty na fb :) fakt chudzinek z niego...mógłby wiecej jeśc ;) Mi niby mówią że Kacperek taki grzeczny...ale ja jakoś nie zawsze to widze ;)

Anka kochana oszczedzaj się :) niech mąż pomaga jak najwięcej :)

Aisko u mnie tez lato na całego...az zatęskniłam za zimą..mam dośś tego gorącą :/ mogłoby być kilka stopni mniej....

Miłego popołudnia :) m skończył prace więc wybieramy sie na mały spacerek :)

Dodi, magdzia26, Fedra, aisa, kiti, Muska, anka_a, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla obecnych i przyszlych mamusiek ;***

Fedra, aisa, Dodi, Kaja, magdzia26, anka_a, nick nieaktualny, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś trzymam kciuki ;***

Fedra, aisa, magdzia26, anka_a, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane Mamusie i za razem te przyszłe switujemy razem ma sie rozumiec !!!!!!!!!!!!!

Asia nooo twoje mleko 36%%% ze mały tyle kg juz ma :-)

A teraz z dnia chrzcin Marcel całą mszę grzecznie spał nawet przy laniu Woda tylko sie skrzywi, a kompac sie nie lubi , a w kosciele tylko miny strzelał imprezka udana dziecko grzecznie spało i jadło jak z jedzieniem można powiedzieć , ze grzecznie jak sie kręci jęczy i steka :-/ wiec nie mam z jedzeniem tak super ekstra :-/ no wiadomo jak na sztucznym żarciu ciężko kupa , ciężko gazy ehhhh zazdroszczę tym co karmia z cyca buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anka_a, magdzia26, Dodi, Fedra, Blondi22, aisa, Selena lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka_a oszczedzaj sie bo nie ma co przeginac wiesz 37tc to możesz poszalec , ale teraz to uważaj :-)

anka_a lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadam tylko by powiedzieć, że u naszej Amelki wszystko ok tzn. waży 900g i chyba też w porównaniu do Waszych dzieciaczków jest malutka, siedzi dalej na pupie, ma nogi przed twarzą i ziewała na USG
    szyjka ok, zamknięta, łożysko na tylnej ścianie....
    jeśli o mnie chodzi to wstępnie gin zdiagnozował cukrzycę ciążową, dostałam skierowanie do diabetologa, pewnie będzie dieta i mam nadzieję, że tylko na tym się skończy, ponadto za dużo ważę....
    z tego wszystkiego nie wypytałam o wymiary itd

Kajys fajnie ze Marcel taki grzeczny byl i wstydu nie narobil ;) a powiedz mi Ty probowalas przez jakis dluzszy czas przystawiac mlodego do cycka? Kurde jak widac nie ma reguly z tym karmieniem :-/

Fedra, kiti, nick nieaktualny, Blondi22, gocha04, magdzia26, anka_a, aisa, sylwia1985, Strażaczka90, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas z karmieniem tez ciezko bo od jakiegos czasu mloda w dzien dostaje moje scianiete mleczko bo sama ssac nie chce a nad ranem tylko zjada sama z cyca wiec teraz wiecej zajecia mam bo musze laktatorem sie bawic ale wazne ze chce jesc moje mleczko a ładnie wazy mimo tego ze ostatni miesiac tylko 400g przybrla to i tak wazy 6300g ale i tak taka malutka sie wydaje;)

wogole prubuje siadac ,je juz powolutku nowe rzeczy i jak narazie idzie jej to super,i na lozku juz nie da sie jej samej zostawic bo pełza po całym hehe jeszcze nie zdranie ale fajnie to wyglada ;)

magdzia26, anka_a, aisa, Kaja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole dzien dobry ;)

magdzia26, anka_a, aisa, Kaja, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Dziś może uda mi się odebrać wyniki badań potrzebne do hsg. To czekanie na hsg mnie wykończy.

Dodi super, że z Amelką w porządku. Szkoda tylko, że ta cukrzyca się przypałętała.
    Blondi fajne te twoje dzieciaczki.

anka_a, aisa, Kaja, Fedra, Dodi, Blondi22, nick nieaktualny, Selena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
‹‹ 5449 5450 5451 5452 5453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ