plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia twój powinien wejść na nasze forum i poczytać dziękował by Panu Bogu ,że sie udało wam zajść w ciążę !!! I by nie grymasil , że córka czy chłopak !!! Normalnie powiedz twemu , ze mu dupsko dostanie za wymyslalnie
Fedra, magdzia26, sylwia1985, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra trzymam kciuki za to co dzieje się w Tobie.
Fedra, kiti, magdzia26, Effcia28, anka_a, Dodi, samira lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Fedra, kciuki zaciśnięte cały czas!
Kiti, kaszanka że M nie będzie miał urlopu, ale na pewno odbijecie to sobie troche później
Ruciu, najlepszego dla Leosia z okazji pół roczku!
Sylwia, gratuluje córki!
My po usg bioderek, wszystko wporzoFedra, Kaja, Effcia28, anka_a, kiti, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Sylwia twój powinien wejść na nasze forum i poczytać dziękował by Panu Bogu ,że sie udało wam zajść w ciążę !!! I by nie grymasil , że córka czy chłopak !!! Normalnie powiedz twemu , ze mu dupsko dostanie za wymyslalnie
mowilam mu to i troche mu sie glupio zrobilo ze tak wczoraj zareagowal ...Kaja, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry milego weekndu zycze
Aga nie ma nasza - wasza, plemniczka byla i jest dla Wszystkich
A teraz ide spac dalej obudzcie mnie w przyszlym tygodniuEffcia28, aisa, Dodi, samira, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry.
Oj tak Koczku słonko jest super. Chcę więcej wolnego.
Pierdzielę nie wracam.
Miłego wypoczynku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 15:41
aisa, Fedra, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A u nas dzisiaj zachmurzone... i znów zostałam słomianą wdową, byle do 25 czerwca i witajcie wakacje
-
dzien dobry
Chcialam zyczyc milej niedzieli :*
Shagga juz ostatnio zwrocila mi uwage, ze malo mnie tutaj ale korzystam z pogody, robie rozne inne rzeczy i tak czas zapierdziela
Fedrus
Aisko super, ze Jasiu ma wszystko ok z bioderkami
Kaja z Marcelem trochu pocwiczycie i pewnie bedzie git a z serduszkiem mam nadzieje tez bedzie ok
Rutka niezle Ci Leos daje popalic no, no, nie zazdroszczeno i gratuluje przy okazji pierwszego ziecia
Sylwia wstepnie gratuluje corci
Muska ja tez koktajle teeaz uwielbiam ale w wersji truskawka, malina i bananswoja droga ale ten czas zapiernicza jak tak na Twoja ciaze patrze :]
Spoznione buziaki dla Kubusia :* super Shagga ze z mama tak gladko Ci poszlo i jestescie juz tak dalekoooo ze wszystkim
Efccik :*
Aga jak tam w pracy? Zmienilo sie cos w kwestii Twojej umowy?
Kiti, koczku
Selenko oby Kacperek nie miewal wiecej takuch ciezkich nocy
Co tam u Plemni?
Jak Majusia She po operacji?
Chyba tyle bo juz pustka we lbie...
Ja jutro ide na wizyte. Jedno co wiem to oonic mam dostac skierowanie dodiabetyka bo mi krzywa zle wyszla po 1h i pewnie dieta mnie czeka
Buziaki i do zas.....Selena, aisa, kiti, Fedra, magdzia26, Effcia28, Strażaczka90, Shagga_80, Rucia, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej
Dodi na szczęscie z Kacperkiem juz lepiejnie płacze tyle
i tak jak Shagga pisała chyba chodzi o te upały...malutki organizm sie juz troche przyzwyczaił i jest ok
teraz sobie śpi:) nie wychodzimy w nim też w te goraco...dopiero pod wieczór
a dziś idziemy ogladać pamiatki po Janie Pawle II :)bo ma być u nas mobilne muzeum JPII
znaczy tylko ja..bo m nie wejdzie do ciężarówki
....
A i lipa z tą dietą u Ciebie..ale daz rade :)juz nie dużo Ci zostało do końca
Fedracały czas trzymam kciuki
i szkoda że nie zostały żadne mrożaczki..ale ja wierze ze i tak nie byłyby potrzebne
Miłej niedzieli Wam życze:) mykam do m pomóc mu obiad robićDodi, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fajnie, że Kacperek ma się już lepiej
Te maleństwa kochane mają się do czego przyzwyczajać... tyle nowych rzeczy, sytuacji i wogóle, ze wszystkim musza się oswoić m. in. z pogodą również, ale teraz już pewnei będzie tylko lepiej
Fajna sprawa z tym "muzeum", szkoda tylko że m nie będzie miał możliwości pooglądać, ale może jakieś rozwiązanie się znajdzie?
Zobaczę jutro co powie mi lekarz, mam jedynie nadzieję, że to nie ma raczej większego związku z cukrzycą ciążową bo tego bym bardzo nie chciała
Udanej niedzieli jeszcze raz :*Fedra, aisa, anka_a, Selena lubią tę wiadomość
-
Heloł
Madzia, grill był całkiem smaczny, biorąc pod uwagę że ja jadłam tylka swoja sałatkębo mięsa dalej nie tykam, hehe. Ale karkóweczka chłopom tez smakowała. Do tego świeża bagietka i serek cammembert, pychotka. Pogoda w piątek tez była super, za to wczoraj u nas istne oberwanie chmury było. Lało jak z cebra i to łącznie z nocą. Dzisiaj znowu pełne słońce. Szaleje ta pogoda.
Dodi, już nie mogę się doczekać malin! Tez sobie taki koktajlik robię. Ostatnio to nawet mrożone nabyłamPyszności.
Fedra, to pewnie za Twoją namową na tych targach byliśmy najpierw przeszkolić się u panów z maxi cosi odnośnie montażu fotelika i dziecka w nim i się opłacałoNIe dość że teraz oboje wiemy co i jak (a jak się okazuje to prawdziwa sztuka jednak dobrze bobasa zapiąć i wymaga to nie lada mięśni w walce z pasami auta) to wygraliśmy ten fotelik w konkursie!!!! Ależ skakałam do góry z radości
Do tej pory uśmiech mi z ryjka nie złazi. Dzisiaj po długich nocnych przemyśleniach i dyskusji z m stwierdziliśmy że jednak bazę do isofixa dokupujemy, bo o ile on sobie radzi z napinaniem tych pasów, to ja się zamęczę po prostu. Sprawdziliśmy i nasze auto ma ten isofix więc inwestujemy dla własnej wygody i pleców. Poza tym, zawsze to jednak bezpieczniej i stabilniej.
No i hit dnia wczorajszego - będę mieć córeczkę!!! Tak przynajmniej pani doktor na usg na targach widziała (tez były tam lekarskie konsultacji i masa innych ciekawych rzeczy). Aż mi się wierzyć nie chce, ale muszę zacząćJuż powoli się przyzwyczajałam do myśli, że będzie niespodzianka i do końca kruszynka nic nie da zobaczyć. Zobaczę we wtorek czy mój lekarz to potwierdzi. Jeśli tak, to się okazuje że przeczucia działają
Ależ jesteśmy szczęśliwi
No i powoli staję się fanem chustonoszenia. Na poprzednich warsztatach czwartkowych w hotelu i wczoraj też, były pokazy chust i noszenia i popróbowałam sobie tego i powiem Wam że nie jest to takie trudne, jak się wydaje. Udało mi się lalę poprawnie za pierwszym razem zawiązać w chuście (nad brzuchem) i podobało mi się. Jak pomyślę, że to zwolni mi obie ręce do działania w kuchni, a robaczek będzie tam bezpiecznie siedział, to przychylam się do tegoTylko drogie takie chusty. Na razie obczajam używane na tablicy i allegro.
No i na koniec udało mi się nabyć chyba jedyne w PL piwko całkowicie bezalkoholowe, czyli znaną mi z opowiadań koleżanki Bavarię i się raczę flaszeczką o gabarytach szklankii smaku jabłkowym. Faktycznie 0,0 ma, ale koło piwa to to nie stało
Ale nawet smaczne jest
Pozdrawiam wieczorową porą i do usłyszenia!
Strażaczka90, Effcia28, magdzia26, Fedra, Shagga_80, aisa, gocha04, anka_a, Dodi, sylwia1985, kiti, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość