plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcelo śpi m wywalony na zakupy z bratem bo chrzciny robimy w Niedzielę
, a ja mam chwilke wolnego wiec wdeplam porobione wszystko teraz tylko miesiwa , zupka , i kolacja bo ciasta mi pieką w rodzinie
bo w domu robię w okrojonym gronie
magdzia26, kiti, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra no jedynie to trzeba myśli czymś innym zająć... wiem że łatwe to nie jest, ale nie wolno Ci się denerwować
magdzia26, Kaja, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Hej Kaju
Jak tam Twoja pociecha dal Ci chwile wolnosci?
daje mi tyle chwil wolnego spokojnie sprzatam , ugotuje, itp tylko kolki jak by se poszły bylo by git
Fedra, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzi zawsze z Toba chetnie kawe wypije ale moze po tel od embriologa bo na razie mam zoladek w gardle...
Kaju super ze Marcello taki grzeczny
Kiti chetnie bym czyms te mysli zajela ale w tej chwili to raczej nierealne
No nic moze zrobie sobie cos do jedzenia zaraz wracam za chwil kilkaKaja, magdzia26, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Czesc Dziewczyny...
Sylwia maz mial kwasna mine? Ehhmm w moim odczuciu to powinniscie sie cieszyc ze bedziecie miec Dzidzie a plec to chyba sprawa malo istotna.... ale ciesze sie ze dostalas leki i pewnie nie dlugo juz dyskomfort minie...Fedra, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylwia mój kuzyn ma dwie dziewczynki i jest zakochany w nich i jak czekali na drugie dziecko to tylko mówił o dziewczynie , ze chce kolejna Miss bo bedzie piekna jak Tatuś i tak jak chcial tak dostał
magdzia26, Fedra, aisa, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sywlia , a jak miał kwaśna mine to bym mu powiedziała , że nie jedna Para chciała być na waszym miejscu , ze w ciąży jestes zapomniał jak długo sie staraliscie !!!!! Faceci kwasna mine niech Mamusi pokazuje , a nie Tobie !!! N
magdzia26, Fedra, Spero, aisa, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej dzieweczki pogoda piękna choć wietrzna:P
Kaju super masz że Marcelino daje Ci spokojnie posprzątać ugotować itp ja niestety nie mam tak dobrze
Pamiętam jak byłam w ciąży z Dawidem od poczatku czułam że będzie chłopak gdy byłam w ciąży z Madzią nie miałam żadnego przeczucia co do płuci choć bardzo chciałam mieć chłopca w 34 tygodniu dowiedziałam się że będzie dziewczynka i wtedy a Koczuś chyba mi powiedziała że dziewczynki są super miała rację kocham ją nad życie i nie oddałabym nikomu tak samo mój syn chciał brata a teraz mówi "mamo ona jest najsłodszym dzieckiem na świecie"
Fedruś współczuje Ci nerwówbardzo mi przykro że pozostałe dzieciaczki nie miały szans na prawidłowy rozwój
wiem jakie to dla Ciebie ważne więc nie pocieszam itd teraz najważniejsze aby Wasz winogronek się dobrze rozwijał i rósł zdrowy :*
Trzymaj się kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:26
magdzia26, Fedra, a-koczek, kiti, aisa, Dodi lubią tę wiadomość