plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Dziś wróciliśmy do domku a wczesniej oficjalnie przeprowadziliśmy z M rozmowę z moją Mamą,więc oficjalnie już za 10 dni przeprowadzamy się do moich RodzicówA teraz upiekłam babeczki (i opycham się nieco skrawkami) i musiałam zajrzeć do tu. Wczoraj miałam wycieczkę z Ojczymem i Kubusiem (najpierw do Łodzi a potem do Zgierza)...kyrcze pierwszy raz zapuściłam się na Łódź,jako kierowca,pierwszy raz autem Ojczyma no i suuuuuuuuuuper było
A Pan Mechanik,do którego te 100km jechalam faaaaaaaaaaaaaaajny
Co do macania brzucha...kurcze mnie chyba nie zdarzyło się,by ktoś na taką poufałość sobie pozwolił...ale tez miałabym duuuuuuuuuuuużo przeciwko temu
Fedruś, słonko trzymam mooooooooooooooooooooocno kciuki :*
Rutka,co tam?
Effcia, spóźnione ale jak najbardziej szczere życzonka urodzinowe :*
Mauysia,buziaki dla Chłopców...szczęściaro,wybrałaś niezłą porę na wakacje na WarmiiPS. Śniłaś mi się wczoraj
Zresztą wspomniany wyżej Przystojniak mechanik też był w tym śnie,heheheh Więcej nie powiem,bo aż wstyd
No nic...zmykam lulu,bo jutro (czy raczej już dziś) ważny i bardzo męcząy dzień...a jeszcze 2 ciasta planuję upiec...dobrze,że choć te babeczki odhaczone jużmagdzia26, Fedra, a-koczek, aisa, kiti, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Piękne lato mamy, oby weekend był taki sam jak tydzień gdzie siedzi się w pracy.
a-koczek, Fedra, kiti, aisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień doberek
U nas słońca i upałów część dalsza. Działa to na mnie tak, że śpię parę godzin dłużej na dzieńChyba wracają uroki z początków ciąży, hihi.
We Wro targi mother&baby są już w ten weekend. Wybieram się tam razem z m, więc zdam Wam relację jak było. Słyszałam, że to mega fajne wydarzenie i warto pójść. O tym, że można się obłowić też słyszałam. Zweryfikuję to
A dzisiaj wybieram się z koleżanką na warsztaty "Mamo to ja". Są w jakimś hotelu i dzielone na 3 części. Ciekawa jestem co tam ciekawego powiedzą i dadzą
Poza tym to chyba zaczęłam proces gnijny w domu, więc to w sumie dobra okazja żeby ruszyć cztery litery póki można
Jak za dawnych dobrych czasów - kto się ze mną kawki wirtualnie napije? Idę do kuchni zrobić malutką
Fedra, aisa, magdzia26, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff nie nadrobię Was niestety
Co u Nas? Od połowy lutego idą zęby i jakoś wyjść nie mogą, Dzidek jest na skraju załamania nerwowego, gryzie wszystko łącznie ze swoimi skarpetami. Rozwija się prawidłowo, turla się, pełza, wywala i rozwala wszystko co jego wzrok dosięgnie. Jutro kończy 6 miesięcy
Dzida się zakochała. Wybranek ma na imię Antek, i jutro go poznam osobiście. Przychodzi do niej w odwiedziny. Skubany jest tak ładny, że chyba sama się zakochałamMój Boże kto by pomyślał, że moja 10cio letnia córa będzie miała faceta. Na szczęście szajba jej nie odbiła z tego powodu, jemu owszem. Zbieramy laurki do teczki i kolekcjonujemy smsy z wyznaniami miłosnymi.
Poza tym wszystko po staremuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:37
Muska, Fedra, a-koczek, Effcia28, AGA 30, aisa, magdzia26, gocha04, Kfjatus, Selena, anka_a, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Dzień doberek
U nas słońca i upałów część dalsza. Działa to na mnie tak, że śpię parę godzin dłużej na dzieńChyba wracają uroki z początków ciąży, hihi.
We Wro targi mother&baby są już w ten weekend. Wybieram się tam razem z m, więc zdam Wam relację jak było. Słyszałam, że to mega fajne wydarzenie i warto pójść. O tym, że można się obłowić też słyszałam. Zweryfikuję to
A dzisiaj wybieram się z koleżanką na warsztaty "Mamo to ja". Są w jakimś hotelu i dzielone na 3 części. Ciekawa jestem co tam ciekawego powiedzą i dadzą
Poza tym to chyba zaczęłam proces gnijny w domu, więc to w sumie dobra okazja żeby ruszyć cztery litery póki można
Jak za dawnych dobrych czasów - kto się ze mną kawki wirtualnie napije? Idę do kuchni zrobić malutką
Muska sprawdzcie sobie plan targów są konkursy np dotyczące który przyszły Tatuś zapnie prawidłowo dziecko w foteliku (podopwiadam ze na stoisku tej firmy gościu tłumaczy to dość dokładnie i można zrobić to w kilka sekund) a w nagrode można wygrać właśnie fotelik samochodowy i to nie byle jaki
Muska, magdzia26, gocha04, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej dziewczynki
wszystkiego najlepszego Kfiatuszku z okazji urodzin dużo radości na codzień i spełnienia marzeń :*
Wszystkiego dobrego również dla Kubusia od Schagowskich bo też ma dzisiaj swoje święto:*
No to chyba tyle idę na FB oblukać co tam sie dziejeFedra, aisa, magdzia26, Shagga_80, gocha04, Kfjatus, kiti, Dodi lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzień dobry piękny mamy dzisiaj dzień choć ja się na słońce nie wystawiam boje się ze po takiej ilości hormonów to wyskoczą mi plamy na skórze a wystarczy ze juz wyglądam okropnie
Sylwia nie łam się będzie dobrze
Rucia no to się zaczęło pilnuj tak córki dokładnieno i ciesze się ze z Leosiem wszystko dobrze
Saga super ze z Mamą wszystko dograne i że idzie w miare wszystko po Twojej myśli to jest najważniejszewiesz buduj się buduj bo jak się wybiore do Libry w odwiedziny to chętnie bym posiedziała u Ciebie w ogródku
Gocha mam nadzieje ze weekend Cię nie zasmuci pogodowo ale słyszałam ze ma być piękna pogoda
No i Kfjatuszku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jeszcze raz niestety nie umiem wklejac tortów a i Effcia swojego nie dostała ehhh musze się podszkolić w temaciemagdzia26, gocha04, Kfjatus, Effcia28, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:hej dziewczynki
wszystkiego najlepszego Kfiatuszku z okazji urodzin dużo radości na codzień i spełnienia marzeń :*
Wszystkiego dobrego również dla Kubusia od Schagowskich bo też ma dzisiaj swoje święto:*
No to chyba tyle idę na FB oblukać co tam sie dzieje
Kfatus wszystkiego naj naj najlepszego :*
Fedra,zapraszam już w takim razieA jutro geodeta tyczy nam już budynek i tym samym oficjalnie zaczynamy budowę a jak tylko Murarz zejdzie z poprzedniej budowy to może już w przyszłym tygodniu zaczynamy budowę....ależ się cieszę
Buziakimagdzia26, aisa, Fedra, a-koczek, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Uff goraco ale mam stresa bo dzisiaj wizyta- trzymajcie kciuki zeby sie wiwiczek ujawnil
Masz być już spokojna,rozumiesz? Jesteś już tak wysoko,że najgorsze za Tobą! Jak nie przestaniesz się stresować to dziecko będzioe nerwusem!
I tym akcentem odmelowuję się...trzeba skończyć spagetti na obiad dla nas (Igorek dziś nawet ładnie zjadł swój słoiczek,po tym jak prawie 3 godziny spał i dał Matce porobić co nieco),posprzątać mieszkanie na płysk,uprasować co nieco na dziś...i już
A czasu mam niespełna 3 godziny
sylwia1985, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Dzień doberek
Na mnie dokładnie tak samo działa taka świetna pogoda. Spać mi się chce jak cholera i zaraz nosem zacznę dziobać w klawiaturę.
A kawcię właśnie wyżłopałam
Rucia, ale newsa sprzedałaś odnośnie córy. Aż jestem ciekawa jak ten młody facio się prezentuje.
Sylwia to czekamy na informację o płci. Ja obstawiam syna.
Kfjatuś spełnienia marzeń!
Kubusiowi również 100 lat!
Effcia ty to masz łep
Fedra też tak słyszałam i mam nadzieję nabrać trochę kolorku.
Shagga_80, aisa, sylwia1985, Fedra, Kfjatus, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyDzięki Gocha
Aaaaaaa no własnie zapomniałam pogratulować Rutce Zięcia
U nas wczoraj też było coś na kształt pierwszego zauroczenia...Kubuś wpadł w oko (chyba nawet z wzajemnością) jednej ładniutkiej dziewczynce w Jego wieku, Liliance.
Sylwia,nie wiem,czy tak obstawiałam kiedyś,ale w tej chwili sądzę,że to Wiwiczka będzie ...nie ma mnie jużmagdzia26, aisa, Fedra, AGA 30, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:A jutro geodeta tyczy nam już budynek i tym samym oficjalnie zaczynamy budowę a jak tylko Murarz zejdzie z poprzedniej budowy to może już w przyszłym tygodniu zaczynamy budowę....ależ się cieszę
Shagga_80, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Shagga, wszystkiego najlepszego dla Kubusia! Super, że budowa już rusza i że zamieszkacie z mamą
Kfjajus, wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń! :*
Mi też jakoś kwitnie w głowie że u Sylwii będzie córka.. Najważniejsze aby dzidzia była zdrowa! Trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte!
Fedra, kocham Twój optymizm, jest cudny!
Gosia i Muska, fajnie Was czytać!
U nas też lato w pełni. Młody jest fajny, dużo je a mało śpi, chyba Mu dnia szkoda. Najważniejsze, że przybiera na wadze. Jutro mamy usg bioderek. Znów chyba inaczej niż w Pl bo się później tam robi. A tu rekomendują w pierwszych 2 tyg życia dziecka, najpóźniej w ciągu pierwszego miesiąca.magdzia26, sylwia1985, Fedra, Kfjatus, kiti, Kaja, Shagga_80, AGA 30, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Sylwuś trzymam kciuki za wizytę i czekam z niecierpliwością na foteczki maluszka
Shaggi gratuluję że tak szybko poszło z budową oby sama budowa też poszła ekspresowo, wszystkiego najlepszego dla Kubusia
Fedra wierzę mocno że się uda, kciuki zaciśnięte, bardzo mocno Ci kibicuję
Ja na targi oczywiście się wybieram w Stolicy są w połowie czerwca i już nie moge się doczekać
Ruciu a co twoj m na zięcia nie jest zazdrosny? super że dzidek się tak ładnie rośnie
Ja ostatnio mam ciche dni z moim P doprowadza mnie do szału, dzisiaj na pocieszenie udałam sie do fryzjerai od razu mi lepiej
przeszukałam pół Stolicy za biustonoszem ciążowym i dupa jestem załamana nie ma nigdzie większego rozmiaru jak D nie wiem co te firmy wszystkie myślą przecież kobiety w ciąży zazwyczaj mają duże piersi...może wiecie gdzie można kupić takie ciążowe?
A tak wogóle to ten upał mnie wykańcza 5 razy bardziej się męczę wszystko puchnie ledwo żyję normalnie już nie wspomnę o zapachach jakie panują w tramwajach i autobusach...bleeee
no to sobie pomarudziłam
sylwia1985, Fedra, aisa, Shagga_80, AGA 30, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość