plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za życzenia bardzo serdecznie, mam nadzieję, że coś miłego się zdarzy i że będę mogła uznać, że się spełniły
Najpierw złożę życzonka Kubulkowi "Shagowemu": dużo szczęścia, życia pełnego optymizmu, spełnienia marzeń i wszystkiego naj, naj, naj :*
Jeśli chodzi o mnie to właściwie bez zmian. Musiałam uciec z naszej różowej stronki, by nie znaleźć się w pokoju bez klamek... teraz jest mi dobrze, nie ma rewelacji, bo nią byłby pozytywny test, ale psychicznie jakoś się unormowało...
Wspieramy się z Mężem, kochamy jeszcze mocniej, budujemy ciągle nasz wspólny dom... mamy plany, pomysły na życie, a w sercach tli się ciągle nadzieja, że zdarzy się CUD....
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo, bardzo, bardzo i postaram się wpadać czasem na plotkimagdzia26, Fedra, gocha04, Effcia28, kiti, aisa, Kaja, Shagga_80, mala29_, AGA 30, Muska, anka_a, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
WITAM
MY po usg bioderek i Marcelek Lewa str do cwiczenia , ale nie jest źle , ale jak można poprawic to bedziemy ćwiczyć......
Teraz jeszcze zostało Serduszko , gdzie zamyka mu sie DA serca ehhhh nie ma za dobrzeniby ma to 99% dzieci , ale czemu my w tych %/%% no , ale oby sie zamknęło ten przepływ
-
No Sylwia i co tam jest między nogami u malucha?
Kaja wszystko się naprostuje Marcelino jest młodziutki i elastyczny. Najważniejsze, że zostało znalezione i teraz wiadomo co robić aby było wszystko w porządku.
Ja na pogodę broń boże nie narzekam, jedynie na to, że kisze się w pracy w tym pięknym czasie.kiti, Fedra, aisa, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Hej
padam na twarz dzisiaj
Kacpi miał mega trudny dzień..prawie wogóle nie spał...i cały czas płakał
nic nie pomagało..niewiem co mu było...po kąpieli zasnął
oby spał jak najdłuzej:)
wpadałm na chwilke poczytać co tam u Was:)
Kfjatus wszystkiego dobrego kochana
A teraz mykam do wyra bo ledwo na gały patrze..do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 22:10
-
nick nieaktualnySelenko,a może Kacperkowi dokuczają upały? Ja dziś Igorka na imprezkę ubrałam w koszulkę z krótkim rękawkiem (moją ulubioną nowonabytą - "litlle brother"
)i krótkie spodenki,a gdy ulało Mu się,to przebralam Go w bodziaka bez rękawków,bo taki upał u nas...wczoraj już spaliśmy przy otwartym balkonie!
Fedra, Selena, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Czesc Selenko oby to byl jedyny trudny dzien Malucha...
Ciekawe co u Sylwi widze ze lubi Nas trzymac w niepewnosci i ciekawosci...
A ja Wam zycze slodkich snow...magdzia26, aisa, Effcia28, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dziewuszki zdaje szybko relacje z wizyty u gina bo zaraz wychodze do pracy a z telefonu wolno sie pisze. Oczywiscie bylo prawie dwu godzinne spoznienie bo tak jak mowilam on jest bardzo dokladny wiec kazda pacjentke trzyma po pol godziny i w domu padnienita bylam po 21. Weszlam do niego i powiedzialam o tych dolegliwosciach. Wyniki badan moczu robione u niego byly ok to pokazalam mu te ktore robilam tydzien temu przywatnie i rzeczywiscie stwierdzil ze sa bakterie ale napewno nie mam zapalenia pecherza-tlumaczyl mi to po fachowemu, tak wiec antybiotyk bralam na darmo i kazal odstawic. Zbadal mnie recznie i odrazu powiedzial ze to drozdzyca i ze objela rowniez lechtaczke ale ze to nic groznego bo kobiety w ciazy maja czesto infekcje i ze moge ja miec go konca ciazy jesli mam tentencje( a wiem ze mam) zapisal mi globulki dopochwowe i masc zewnetrzna do smarowana. Poniewaz mam troche niska chemoglobine to kazal brac zelazo.
Jesli chodzi o usg to posluchal tylko serduszka dzidziusia bo powiedzial ze na polowkowym tj 18 czerwca zbada wszystkie parametry. Poprosilam go zeby tylko zobaczyl ktoz tam sie kryje a on na to : no dobrze zobaczymy chociaz czy to osobnik czy osobnica , wiec przez chwilunie widzialam dzidziusia ale raczej z pupy strony. Pytal sie mnie jak sadze ktoz to bedzie a ja ze chlopak- a on bada i bada i mowi : Pani Sylwio ja tu zadnych genitaliow nie widze- na 70% mowi ze bedzie to dziewczynka- szok normalnie szok bo w zyciu bym sie nie spodziewala no chyba ze jeszcze cos wyroscie miedzy nogami hihihihi.
Mierzyl mi cisnienie i troche wysokie mialam ale jak stwierdzil to z wrazenia. Wazyl mnie i przytylam 3 kg od poczatku ciazy- nie wiem czy to duzo czy malo na tym etapie bo nic nie mowili....
Moj tez sie mega zdziwil i troche mial kwasna mine ale powiedzial ze musi sie przyzwyczaic z ta mysla ze bedzie mial dwie kobietki
to chyba na tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 07:57
Strażaczka90, Fedra, magdzia26, kiti, AGA 30, aisa, Selena, anka_a, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny...
Sylwia maz mial kwasna mine? Ehhmm w moim odczuciu to powinniscie sie cieszyc ze bedziecie miec Dzidzie a plec to chyba sprawa malo istotna.... ale ciesze sie ze dostalas leki i pewnie nie dlugo juz dyskomfort minie...Effcia28, Rucia, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień dobry
Kajusia na pewno z serduszkiem Marcelino będzie wszystko dobrze a z bioderkami niestety chyba sporo maluszków ma problemy u mnie w rodzinie wszystkie tak miały... ale najważniejsze to w porę zareagować i później się wszystko się ustabilizuje
Sylwus bardzo się ciesze ze z maluszkiem ok i podobno faceci mają bzika na punkcie coreczekdobrze ze gin odkrył powód twoich dolegliwości, pamiętaj jeszcze o odpowiednim płynie do higieny intymnej tak jak Fedra pisała
ja używam Lactacyd i dla mnie jest super
Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A i zapraszam na kawkę
wstawać śpiochy
Fedra, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej,
Coś chyba moja intuicja szwankujeSylwia najważniejsze, że dziecko zdrowe i wiadomo z jakiego powodu masz nie dyskomfort.
Ja po kawie już 1,5h i już tyram.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:22
aisa, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kfjatuś i Efcia wszystkiego najlepszego. Spóźnione życzenia ale szczere
Kfjatuś w prezencie małego kropeczka a Efcia niech twoje małe pociechy ładnie słuchają mamuci
Shagga jestem pod wrażeniem jak szybko wam idzie budowaza niedługo bedziemy fotki oglądać
Sylwia gratuluję córeczki.
U nas dzisiaj przyjechali wycinać drewno na dachWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 10:23
Fedra, magdzia26, aisa, Effcia28, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Hej,
Ja po kawie już 1,5h i już tyram.
Tyrasz, a na polu takie upały.... ja chce na wakacjem w tym roku nie dostał urlopu w lecie i nigdzie nie jedziemy
-
A ja jestem cala w nerwach i jakbym kawe teraz wypila to bym ja zwrocila i to nie przez ewentualna ciaze tylko przez nerwy bo nadal nie wiem co z moja pozostala dwojka maluchow embriolog ma dzwonic bo teraz zajeta jest a ja mam cierpliwie czekac ehh latwo powiedziec17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi