plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc laski!!!!
Dodi przez 3 tg młody jechał cyc , butla , cyc , butla i awantura na maksa przy cycu bo złapał super , ale co z tego jak z big cyca nic nie leci dopuściłam od nie dawna położna mówiła , że i tak długo go przystawialam i efekt taki teraz , ze bardzo niespokojnie je , ale mam nadzieję , ze sie Marczello uspokoi ehhhhhDodi lubi tę wiadomość
-
Dodi efekt moje brodawki zmasakrowane wkładki on nie chciał na sutki więc robiłam wszystko aby na tych butli nie być
ale jednak i efekt kolek i ciężkich kupek i gazy
Więc te co cycem karmiom niech karmiom i nie myślą ze butla jest Super bo to jest dramat......Dodi lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Kajusia mam nadzieje ze niedługo się ustabilizuje u Marcelka i jego brzuszek się przyzwyczai do mm. Czekam z niecierpliwością na foteczki z chrzcin
Dodi super ze z Amelka wszystko dobrze i ze ładnie rośnie, współczuję konieczności stosowania diety
swoją drogą ja za tydzień idę na badanie glukozy z obciążeniem wiec będę piła te "słodkie pysznosci"...
Gosiu oby jednak to hsg nie było potrzebne trzymam mocno kciuki
A z newsów moja siostrzyczko mi pozazdroscila chyba bo prawdopodobnie jest w ciążyanka_a, kiti, Kaja, Strażaczka90, Fedra, Dodi, AGA 30, Selena, Effcia28, gocha04, Muska lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!!
Oszczędzam się ile się da
Wczoraj nagrałam M jak Dzidziak kopie bo już widać a on się śmiał, że nagrywam swój brzuch... ech faceci
Dodi mam nadzieję,że skończy się u Ciebie na diecie. Amelka kruszynka ale ma jeszcze sporo czasu na przybranie na wadze
Blondi ważne, że Izunia Twoje mleczko je i dobrze się rozwija
ech jak te dzieciaczki szybko się rozwijają i rosną aż miło poczytać
Miłego dnia
magdzia26, Fedra, Dodi, Blondi22, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wiem co przechodzisz bo miałam to samo z Adą...współczuję przeżyć. Szkoda, że się nie udało pobudzić laktacji. Oby dolegliwości brzuszkowe Marcelka szybko przeszły.
Magdzia bo zazwyczaj tak jest, że ciąża "zaraża". Moja siostra po mnie zaszła a jeszcze 2 żony kuzynówWszystkie mamy termin w tym roku więc będzie wesoło w rodzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 12:05
magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Fedra, Dodi, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Kaja, super że chrzciny udane a Marcelino był grzeczny! Współczuje dolegliwości brzuszkowych, oby szybko minęły! No i piękna waga synusia!
Dodi, super że z Amelką wszystkn ok! Mała akrobatka lubi mieć nóżki przed twarząKiszka że wyszła cukrzyca ciążowa, ale na pewno będzie ok i wystarczy odpowiednia dieta.
Blondi, fajnie że Malutka ładnie się rozwija i że wcina Twoje mleko.
Gocha, oby hsg nie było potrzebne!
Anka_a, też mam kilka nagrań ruszającego się brzuchola
Magdzia, to gratki, będziesz ciocią
Fedra, &&&&magdzia26, AGA 30, Dodi, Fedra, anka_a, kiti, Blondi22, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Hej kmochane
u nas burza na całego..jak zaczeło przed 15 to skończyć nie może
...więc nici z urodzinowych lodów..
a przed południem jak byłam z Kacpim na spacerku to tak grzało żeszok..tak mi barki i dekolt spiekło ...boli jak cholera
Dodi super że z malutką okoby takdo końca
Kaja współczuje maluszkowych dolegliwości...my karmimy mieszanie...ale więcej cycem:) i już dietke rozszerzamy i nie ma klopotów z brzuszkiemoby Marcelkowi przeszło jak najprędzej
i super waży
i fajnie że chrzciny ok i mały był grzeczny...
Blondi u nas też ciężko z cycem...je bez roblemu póki mu dobrze leci...a potem sie wścieka...ale niepoddaje się tak łatwo;) jeszcze najlepiej je mu sie na leżąco
Fedracały czas trzymam kciuki
Fedra, aisa, magdzia26, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
Kaja Twój Marcel waży więcej niż moja dama bo moja ma około 4.800gram jeśli chodzi o Pismaczka to chyba przeoczyłaś niestety kolejny raz jej się nie udało ale oboje z mężem dzielnie walczą dalej
Fedruś
Resztę serdecznie pozdrawiamBlondi22, aisa, kiti, Fedra, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej kmochane
u nas burza na całego..jak zaczeło przed 15 to skończyć nie może
...więc nici z urodzinowych lodów..
a przed południem jak byłam z Kacpim na spacerku to tak grzało żeszok..tak mi barki i dekolt spiekło ...boli jak cholera
Dodi super że z malutką okoby takdo końca
Kaja współczuje maluszkowych dolegliwości...my karmimy mieszanie...ale więcej cycem:) i już dietke rozszerzamy i nie ma klopotów z brzuszkiemoby Marcelkowi przeszło jak najprędzej
i super waży
i fajnie że chrzciny ok i mały był grzeczny...
Blondi u nas też ciężko z cycem...je bez roblemu póki mu dobrze leci...a potem sie wścieka...ale niepoddaje się tak łatwo;) jeszcze najlepiej je mu sie na leżąco
Fedracały czas trzymam kciuki
-
Effcia28 wrote:hej dziewczęta
Kaja Twój Marcel waży więcej niż moja dama bo moja ma około 4.800gram jeśli chodzi o Pismaczka to chyba przeoczyłaś niestety kolejny raz jej się nie udało ale oboje z mężem dzielnie walczą dalej
Fedruś
Resztę serdecznie pozdrawiam -
O to faktycznie Magdzia i Anka roznosicie ciąże po całej okolicy. Może i mi uda się tak zarazić od znajomej z pracy, bo już jest w połowie ciąży.
Fedra, Dodi, aisa, Kaja, anka_a, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6