plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie dzieczeta zycze wam aby dzien byl wspanialy
kurcze jaki dobry humorek dzis mam tylko jestem ciekawa na jak dlugo, bo ostatnio latwo mnie wkuzyc
Kaja, anka_a, Fedra, Dodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Witam wdeplam po wieści no i nie uwierzycie przeczytałam
....
Fedra kobitki maja rację ja też byłam w tym tyg i nic nie było widać , a jak byłam później gin też nie widział i sie zestresowalam jadłam leki i za 2 tyg było Roczka (Marczello) widać kochana ja sie pomodle i twoja fasolka będzie!!!!!anka_a, aisa, Fedra, plemniczka, Dodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
A teraz wieści o Marczello waga 5kg dlugi 58 to wiesci miłe , a teraz złe no jest skaza na mleko krowie i latalam po wsi aby kupic mu Nan ha i co i dupa ani jedna apteka tego nie miała i sklepy zapyziale też nie jedyny Plus Marczello miał mega długi spacer prawie 4h do karmienia zjadl i odbił jak prawidziwy Kaszub , a w nocy spał jak zaczarowany fakt nocki mamy ok
Fedra, aisa, Dodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak ja napisała Plemniczka: mobilizacja kciukowa i modlitewna dla Fedry. Wierzę, że się uda.
Fedra, plemniczka, kiti, aisa, Dodi, magdzia26, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Miałam dziś sen sniło mi sie z espotkałam przypadkiem Małysza w lodziarni i zajadałysmy sie poźniej lodami pietruszkowymi ( cos ostatnio mi za często chodzą one po głowie) ale uwaga lody były z dodatkiem wątróbki
Dodi, aisa, anka_a, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Fedra, na pewno wszystko będzie ok! Trzeba czekać a jak wiadomo czekanie jest najgorsze, ale jesteśmy my, czas szybciej zleci
Oczywiście kciuki i modlitwa gwarantowane
Koczku, lody z wątróbką ble
Te badania robiłam chyba w 3dc, jak tsh to od razu lepiej ft3 i 4.Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja juz dzisiaj umylam okna, posprzatalam kuchnie i lazienke, zjadlam 2 sniadania i teraz zasiadlam na lezaku z ksiazka
Fedrus Ty wiesz....no i zgadzam sie z dziewczynami.
Kaja czyli jednak kupilas mleko? Oby teeaz bylo juz tylko lepiej i dwojeczka Marcelkowi lepiej szlano i duzy chlop juz z Niego
Anka ja jestem z Orzesza
Mala oby Ci sie utrzymal dobry humor jak najdluzej U_U
aisa, magdzia26, anka_a, Fedra lubią tę wiadomość
-
hejjjj Kaju no tak podejrzewalam ze twoj maly moze miec skaze bialkową... z tego sie najczesciej wyrasta wiec nie martw sie tym bardzo, ale mleko no musowo zmienic...
anka ja jestem z Tychów
koczku TSH obojetne kiedy, ja bym na początku zrobila samo TSH, dopiero jakby wyszlo nie w normie to ft3 i ft4.
Prolaktyna 3-5 dzien cykluaisa, Dodi, anka_a, Fedra, Strażaczka90, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny