plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcialam sie jeszcze pochwalic ze moja mala bokserka kopie coraz mocniej :)niesamowite uczucie- nie do opisania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:13
Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, anka_a, Fedra, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeszcze nie ma? to czekamy dalej. Fedra pisala ze moze byc późno wiec trzeba byc cierpliwym
Sylwia ja pamietam jak bardzo czekalam na ruchy malucha, pamietam jak bardzo to lubilam, ale juz teraz nie pamietam jak to bylo czuć kopniaczki... alez to szybko sie zacieraFedra, Effcia28, aisa, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Na usg nic nie było widac nawet pęcherzyka... bardzo niepokojące za to jest to ze w macicy znajduje się duża ilość płynu którego być tam nie powinno przez to mam tak wzdęty brzuch, w poniedziałek i środe mam zrobić bete i progesteron i w środe wieczorem wizyta jeśli płyn nie zniknie z macicy bedę musiała iść do szpitala na oddział endokrynologiczny to tyle...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Izka nie tak to ma być. Ale mocno trzymam kciuki za Ciebie, za maleństwo, czy maleństwa. Jednek Twoje życie nie może być za proste. Ściskam i uciekam. Dopisuję jeszcze, że dziewczynki mają rację, bo faktycznie może nie być nic widać. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 06:37
-
Gin powiedział ze ten płyn może być przed nadmierną odpowiedz jajników na bete i po stymulacji...
powiedział ze do póki nie ma bóli i sikam nie jest źle mam nadal brać leki i powtórzyć badania nie był w stanie mi już nic powiedzieć bo się rozryczałam wtedy dodał ze mam się nie stresowac bo wszystko idzie w dobrą strone i czekamy spokojnie do przyszłego tyg bo teraz ma prawo jeszcze nic nie być widać na usg bo to 4tydz2dzień...
ide spać...
trzymcie się i kolorowych snów17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Na Twoim etapie chyba jeszcze nie będzie nic widać na usg przynajmniej u mnie nie było nic widać trzeba czekać i zaciskać kciuki i być dobrej myśli aby winogronko było bardzo bardzo silne i rozwijało się dobrze.
Trzymacie się razem z mężemFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
wlasnie sprawdzilam jak to bylo u mnie, 18 dni po owulacji nie bylo widac nic na USG, lekarz kazal mi przyjsc za 2 dni i po tych 2 dniach byl juz pecherzyk! Fedra musi byc dobrze i juz!! winogronko sie pojawi, wielka mobilizacja modlitewna i kciukowa tu jest za Ciebie.
Wyśpij sie.
Effcia jak tam Magdzia?Fedra, Strażaczka90, Dodi, Shagga_80, Rucia, anka_a, aisa, magdzia26, Sandraa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Fedruś , my dalej trzymamy kciuki i wierzymy że będzie dobrze
! Poza tym musiiii być dobrze więc bądź dobrej myśli
.
Możesz też liczyć na naszą modlitwe.
A teraz dobranoc. Uciekam spać póki Kacperek śpi:) .
Fedra, anka_a, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedrus może faktycznie gdyby gin uważała że to coś poważnego to od razu pewnie polozylby cię do szpitala a tak to pewnie nic złego. Kochana trzymam kciuki musi się udac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 10:21
Fedra, plemniczka, magdzia26 lubią tę wiadomość