plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi ja jak we Francji mieszkałam to były busy są nadal , które przywożą Polska żywność iiii skubani kasowali jak za zbiorze oczywiscie w euro brali , ehhh , ale jak smakowało zawsze sobie zloty na Polskie jedzenid robiliśmy w domu u mnie czy u mojej Anki
Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby, wpadam do Was korzystając z chwili,że Chłopaków nie ma, a Najmłodszy wstał właśnie ale bawi sie ładnie sam na podłodze...my po dwóch dniach (sobota niedziela) zadomowiliśmy się u Babci, wczoraj byłam z Chłopcami u lekarza i Kubuś już OK,ale Igor ma już zmiany...chyba na oskrzelach,ale dalej walczymy bez antybiotyku...mam nadzieję,że obejdzie się. Co poza tym> Jutro miałam jechać do neurologa ale odwołałam wizytę,bo stwierdziłam,że z chorym dzieckiem autobusem wlec się nie będę (a auto nadal popsute mamy),coby nie skończyło się u Niego zapaleniem płuc...gorzej,że teraz na wizytę muszę czekać na swoją kolej (tak jak mieliśmy wcześniej zapisane na sierpień)...ewentualnie pomyślę o czymś innym...tyle,że ostatnio przestał tak robię jak robił więc nie wiem,czy rzeczywiście coś Mu dolegało,czy bawił się tak...nic,dalej będę obserwowała...od tego jestem
Kuba jest meeeeeeeeeeeeeeeeeega niedobry....Stary dwie ostatnie noce nował u taty,bo bez auta nie miałby jak się dostać do pracy na 6...i co jeszcze?
Igorek ma już kolejnego 6stego ząbka,pięknie siedzi,w łóżeczku nawet sam się już podnosi,czas więc obniżyć łóżeczko o jeden poziom.
Jutro (jak BÓG DA...bo coś ostatnio wciąż nam coś niepozwala) zaczynamy budowę...i tyle od nas
Fedruś,weszłam głównie,żeby przeczytać wieści od Ciebie i odnotowałam,że jutro o 18 ważny dzień...napewno zajrzę po wieści
Niestety nie mam czasu nadrobić co tu u Was,bo trzeba robić kolację (czy obiado-kolację dla M). Buziaki :*
Fedra, Blondi22, aisa, anka_a, Kaja, magdzia26, Dodi, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
a my po szczepieniu mloda dzielna tylko chwilke zapłakała
wazy 6650g czyli w 2tyg przytyla 350g wiec superowo
65cm długosci ,głowka 42cm klatka 39 cm i ciemiączko 0,5x 0,5cm
nastepne szczepienie pod koniec sierpniaFedra, aisa, anka_a, Kaja, magdzia26, Dodi, Rucia, Selena, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z młodą z SORu i po raz 3 w tym roku ma zapalenie ucha
Prawdopodobnie będzie czekał nas zabieg drenażu bo to będzie nawracało... Dziwnie choruje bo ucho ją boli ale nie ma mega gorączki jak zawsze. Jutro egzamin i nie wiem co mam z nią zrobić
puścić do przedszkola bo przecież nie gorączkuje czy zabrać ze sobą??? ech pomyślę i zobaczę jaka będzie sytuacja rano.
uciekam się uczyć. -
Anka wiesz co a zabki ma zdrowe? Pytam bo ja czesto mialam zapalenie ucha i okazalo sie ze mam zle umiejscowiona 8 po usunieciu minal bol glowy i zapalenie ucha
wiem ze Twoja jest mala ale zabki warto obejrzec
Zycze wszystkim kolorowych snow
Anka powodzenia na egzaminie...magdzia26, Rucia, aisa, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Powitać
Fedrita, nie denerwuj się tylko, na pewno wszystko jest i będzie ok!Trzymam kciuki za wizytę :*
Ruciu, jak nie zęby to gorączka, mam nadzieję, że szybko się z nią uporacie
Anka_a, powodzenia na egzaminie! Zdrówka dla córki!Ps. Wpisać Cię do tabelki?
Magdzia, jak tam fugi w łazience, już nie w ciapki?
Znów pochmurno, Młodemu nie pasuje taka pogoda, drugi dzień jest marudny... Szukam huśtawko leżaczka dla Małego, jak ktoś coś poleca to z chęcią oblukamFedra, magdzia26, Selena, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFredzia tym razem będzie dobrze, zobaczysz
Masz w sobie takiego strusia pędziwiatra ( zagnieżdzenie 4 dpo to jest nie lada wyczyn ;> ), prawdziwego twardziela, który zostanie z Tobą do końca.
aisa, Fedra, magdzia26, anka_a, Selena, Blondi22, Dodi, plemniczka, mauysia lubią tę wiadomość