plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie!
Ja się napiję mocnej czarnej kawusi
Janek jest ślicznym chłopczykiem. Mogła bym całymi dniami całować
Selenko taka pogoda to jakaś masakraja jestem śnięta.... a nauki mnóstwo przede mną
Magdzia u mnie już skończyli kosić w zeszłym tygodniu. Zaczynali prace o 6 więc Ty to masz light
Blondi dasz rade dojść do optymalnej wagi!
Effcia jesteś super, że tak szybko zareagowałaś. Na wszystko trzeba zwracać uwagę. Maleństwo szybko wszystko dzięki Twojej/Waszej determinacji nadrobi i będzie już tylko lepiej
Co to NFZ to kaszana jakaś... wiem, że lekarze chcieli by więcej ale są blokowani "magicznymi" punktami. U mnie jest tak, że lekarze mogą wykonać np. 1 zabieg endoprotezy w miesiącu. Chirurdzy mają się trochę lepiej ale i tak ludzie czekają w kolejce...
Kaja mam nadzieję, że problemy brzuszkowe przestaną dokuczać Marcelkowi :*
Fedra &&&&
Już jestem na półmetkuDzidzik coraz bardziej szaleje i nawet m poczuł kopniaczki. Powoli zaczynam dojrzewać do diety bezglutenowej. Dla mnie będzie to duże wyrzeczenie bo uwielbiam jeść- wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 09:56
Fedra, aisa, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, Dodi, Selena lubią tę wiadomość
-
a ja z herbatka
mloda na chwile sie przebudzila nawet z cyca zjadła i śpi dalejhe ona juz przeczuwa ze dzis wychodzimy z domu ona tak zawsze ak gdzies jedziemy danego dnia to ona wtedy najlepiej śpi
takie male a mądre
Fedra, anka_a, magdzia26, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja się melduję bez napoju, ale za to senna jak mało kiedy. Nie wiem jak dotrwam do 17👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
a-koczek wrote:Fedruś to podrzuć tej ogórkowej bo moja córa ją uwielbia a ja nie lubię jej robić
Boziu ja bym mogła ogórkowa robić i jeść co dziennie
jak chcesz to wpadaj bo mi na razie maż zakazał podróżowania i wychodzenia z domu
EDIT:
tylko uprzedzam ze nie zabielam zup i dzisiaj jest ogórkowa z ziemniaczkami a nie z ryzemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 12:50
Dodi, magdzia26, anka_a, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDodi wrote:Rutek czemu się wkur....sz? Czyżby znowu Bin szalał?
A nie tym razem moja córa podniosła mi ciśnienie. W niedziele ma jakieś występy, będzie śpiewać, od 3 dni boli ją gardło i nawet nie raczyła mi powiedzieć. Jak ochrypnie na amen, to niech się sama martwi co zrobi. -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Dzień dobry
Ruciu co się stanelo?
Ja właśnie niedawno zostałam obudzona przez Panów którzy postanowili skosic trawnik pod moim balkonema ze mieszkam na 1 piętrze to wszystko bardzo wyraźnie słyszę
i tak już od godziny...
Zapraszam na kawkę
Gdy mieszkałam w bloku, zawsze lubiłam jak rano kosili trawniki. A i obowiązkowo musiało wtedy świecić słońce. Nie wiem czemu akurat tak, ale ja w ogóle jestem inna.
Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Boziu ja bym mogła ogórkowa robić i jeść co dziennie
jak chcesz to wpadaj bo mi na razie maż zakazał podróżowania i wychodzenia z domu
EDIT:
tylko uprzedzam ze nie zabielam zup i dzisiaj jest ogórkowa z ziemniaczkami a nie z ryzem
ja się nigdy nie spotkałam jeszcze z ogórkową z ryżempomidorowa owszem zawsze ale ogórkowa zawsze z ziemniakami
co nie zmienia faktu, że obie pyszne i chyba też sobie na dniach zrobię
aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny