plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:A nie tym razem moja córa podniosła mi ciśnienie. W niedziele ma jakieś występy, będzie śpiewać, od 3 dni boli ją gardło i nawet nie raczyła mi powiedzieć. Jak ochrypnie na amen, to niech się sama martwi co zrobi.
uuuu.... no to lekka kapamogła się pannica przyznać, bo jak zaniemówi totalnie to potem będzie problem (czego nie życzę of kors). Swoją drogą mega zdolna bestia z tej Twoje Kinii
jak nie tańce, to czytanie, jak nie to, to coś innego...
Rucia, anka_a, aisa, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:uuuu.... no to lekka kapa
mogła się pannica przyznać, bo jak zaniemówi totalnie to potem będzie problem (czego nie życzę of kors). Swoją drogą mega zdolna bestia z tej Twoje Kinii
Albo zdolna, albo daje się tak wkręcać we wszystkie imprezy szkolneWeekend ma cały zajęty. W sobotę z rana dzień sportu czy coś takiego, pod wieczór występy taneczne, w niedziele śpiewa na dniach gminy, czeka mnie jeszcze występ ze szkoły angielskiego, potem kolejne występy taneczne, a ja jestem taka chętna w tym wszystkim uczestniczyć że ho ho !
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:uuuu.... no to lekka kapa
mogła się pannica przyznać, bo jak zaniemówi totalnie to potem będzie problem (czego nie życzę of kors). Swoją drogą mega zdolna bestia z tej Twoje Kinii
Jak zaniemówi, to jej sprawa. Jest już duża, więc niech myśli.Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:Gosiaczku dasz radę
Anka a Ty na bezglutenowej też jesteś???
Zamierzam przejść. Ostatnio się dowiedziałam, że w mojej rodzinie występuje choroba duhring. Miał ją mój dziadek i jego siostry, teraz wiem, że ma ją siostra mojego taty i jej syn. Ja mam problemy ze skórą odkąd pamiętam i żadne zabiegi kosmetyczne ani dbanie o skórę nie dają poprawy. Stres dodatkowo ją nasila i ciotka właśnie mnie uświadomiła, że może też to mam. Chcę spróbować i zobaczyć czy jest poprawa bo wyglądać jak nastolatka nie chcę do końca życia. Nastawiam się psychicznie do zmiany -
Dodi wrote:ja się nigdy nie spotkałam jeszcze z ogórkową z ryżem
pomidorowa owszem zawsze ale ogórkowa zawsze z ziemniakami
co nie zmienia faktu, że obie pyszne i chyba też sobie na dniach zrobię
Dodi ja bardzo często jadłam ogórkową z ryzem ale wiesz ja to w ogóle inna jestem bo potrafie zjesć barszcz czerwony z makaronemDodi, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Albo zdolna, albo daje się tak wkręcać we wszystkie imprezy szkolne
Weekend ma cały zajęty. W sobotę z rana dzień sportu czy coś takiego, pod wieczór występy taneczne, w niedziele śpiewa na dniach gminy, czeka mnie jeszcze występ ze szkoły angielskiego, potem kolejne występy taneczne, a ja jestem taka chętna w tym wszystkim uczestniczyć że ho ho !
No właśnie... to, że Kinga bierze udział w tych wszystkich wydarzeniach to jedno a druga sprawa to taka, że Ciebie chyba nikt nie pyta o zdanie czy masz na to ochotę a jakby nie było to pewnie też swój udział w tym masz. Hmmm co za dużo to nie zdrowo niby, ale póki ma dziołcha chęci to Jej przecież nie zabroniszFedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Zamierzam przejść. Ostatnio się dowiedziałam, że w mojej rodzinie występuje choroba duhring. Miał ją mój dziadek i jego siostry, teraz wiem, że ma ją siostra mojego taty i jej syn. Ja mam problemy ze skórą odkąd pamiętam i żadne zabiegi kosmetyczne ani dbanie o skórę nie dają poprawy. Stres dodatkowo ją nasila i ciotka właśnie mnie uświadomiła, że może też to mam. Chcę spróbować i zobaczyć czy jest poprawa bo wyglądać jak nastolatka nie chcę do końca życia. Nastawiam się psychicznie do zmiany
Rozumiem, że ma to związek z celiakią również? bo w tym momencie stosuje się bezglutenową dietę a nie słyszałam żeby pomagała też przy innych chorobach
-
anka_a wrote:Tak. W części artykułów, które czytałam było napisane, że to postać skórna celiaklii.
a no to znowu coś nowego wiemja stosuję 2 lata i jakoś daję radę, więc Tobie się też pewnie uda
anka_a lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:A ja bym krupnik zjadła, ale kaszy nie mam. Wiecie, że tu w sklepie nie ma kaszy jęczmiennej ani pęczaka... Znajomy niedługo przywiezie z PL
Ps. Też nie jadłam ogórkowej z ryżem..
trzeba było pisac to bym Ci listownie wysłała
ja się nastawiam na krupniczek u Mamusi mojej juz niedługo do niej jade to będę się zajadać
jeśli nie jadłyście ogórkowej z ryzem to nie wiecie co tracicie zupa ma inny sam zupełnie jest pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:42
aisa, Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
aisa wrote:Kiedyś spróbuje ogórkowej z ryżem...
Z tą przesyłką to trochę byś zapłaciła bo zamówienie poszło na 3 kg pęczaka, ciut mniej kaszy gryczanej, jęczmiennej i jaglanej
Aisko, ale Fredzia to pewnie porcję na jedną zupę chciała Ci przesłać
kurczaki, ale macie nędzę w tym kraju heheh żeby kaszy nie szło kupić? a nie macie tam jakichś polskich sklepów tak jak w Anglii czy Irlandii np?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Aisko, ale Fredzia to pewnie porcję na jedną zupę chciała Ci przesłać
kurczaki, ale macie nędzę w tym kraju heheh żeby kaszy nie szło kupić? a nie macie tam jakichś polskich sklepów tak jak w Anglii czy Irlandii np?Dodi lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj wzięłam się za czyszczenia fug co za masakra gratuluję geniuszowi który zrobił białe fugi na podłodze w kuchni jak na razie udało mi się uzyskać po całym dniu szorowania kolor kremowo szary w ciapki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 15:23