plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisko wstalam po 6 bo m tez tak wstawal i jakos szkoda mi sie potem klasc z powrotem a ze jakos mi sie zachcialo robic cokolwiek to wykorzystalam okazje
teeaz za to chce mi sie spac
Anka no niedaleko mieszkamyFedra, aisa, Strażaczka90, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki dzis rano po sniadaniu polozylam sie na chwile i moj brzuch tak dziwnie rytmicznie podskakiwal i cos mi sie wydaje ze moj wiwiczek mial czkawke- ale smieszne to bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 12:58
Fedra, Rucia, a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, anka_a, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ruciu strasznie Ci współczuje i życze szybkiego powrotu do zdrówka dzieciaczków
Dodi zapraszam do mnie ja nie dość ze nie mam weny do sprzatania to jeszcze mój mi zabrania cokolwiek robić a wiesz u mnie zawsze się coś do sprzatania znajdzieRucia, Dodi, magdzia26, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witam się z wami
Fedrus na pewno wszystko będzie dobrze i za tydzień zobaczysz na usg swoje winogronko kochane
Ruciu zdrówka dla dzieciaczkow współczuję Ci kochana...
Dodi zapraszam do Stolicy pełnia słońca i 27 stopniFedra, anka_a, Dodi, Rucia, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
Mam do was pytanko czy to normalne ze wróciły mi mdłości? Od paru dni czuje się jak na początku ciazy mega mdłości, i bardzo wyczulony węch wszystkie zapachy mnie denerwują...a i często mi się kręci w głowie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 15:03
-
Dodi wrote:no i dupaaaa leje jak z cebra!!!! mogłam to przewidzieć?
w tym momencie wszystkie chęci mnie odeszłyFedruś wybacz ....
Teraz już wiem z której strony nadeszła ulewa.... u nas zaczęło się o 14:10 jak wychodziłam po młodą do przedszkola.Dodi lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hejjjj Kaju no tak podejrzewalam ze twoj maly moze miec skaze bialkową... z tego sie najczesciej wyrasta wiec nie martw sie tym bardzo, ale mleko no musowo zmienic...
anka ja jestem z Tychów
koczku TSH obojetne kiedy, ja bym na początku zrobila samo TSH, dopiero jakby wyszlo nie w normie to ft3 i ft4.
Prolaktyna 3-5 dzien cyklu
Tak tak mleko zmienione ale sie na szukałam hohoale w rosmanie było Nan pro HA
-
nick nieaktualnyA u mnie piękna pogoda i 26 stopni w cieniu
Byłam z Leosiem u lekarza. Okazało się, że gorączkę ma przez ... pleśniawki. Dziewczyny, jeżeli zauważycie, że wasze pociechy ochrypły, nie ma przy tym kaszlu, a zaraz po tym pojawiły się pleśniawki, to natychmiast udajcie się do pediatry.
PS. Kinia zdrowa, jedynie musi pić syrop odktrzuśny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 17:05
Fedra, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26, mala29_, a-koczek, Rucia, Blondi22, kiti, anka_a, aisa, Spero, Sandraa, Fedra, plemniczka, sylwia1985, Selena, Strażaczka90, Muska, AGA 30, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość