plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiatać w piątek
Tu dziś święto narodowe, dzień wolny. Z tej okazji Młody zamienił dzień z nocą i prawie nie spał tej nocy. Oczy wielkie i nudzi mi się... a weź tu zabaw takiego maluszka..
Zapowiada się upalny dzień.
Kaja, Marcelo super chłopak! Te kilka ostatnich zdjęć to pewnie w ubranku do chrztu, słitaśne :*Fedra, anka_a, Kaja, Selena, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
A u nas dzień wolny w niedzielę. Pamiętacie, że święto? Nie idźcie chociaż na zakupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 11:06
Fedra, Selena, aisa, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kajus śliczny ten twój Marcello
Taka malutka zabcia z niego
Kupiłam dzisiaj czereśnie i w połowie pochlaniania ich wylazl z którejś paskudny tłusty robalmyślałam że kupowane czereśnie nie mają robali... ble chyba już szybko nie zjem czereśni
Fedra, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
To ja poprosze bo sie nie moge mojego doprosic o czeresnie a jak pojade do mamy to juz czeresni nie bedzie
a ze ja do miesa jestem na blee to troche bialka zwierzecego by sie przydalo
magdzia26, aisa, Muska, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej kochane
Kaja Macelek mały słodziaknic tylko tulić i całować
Magdzia oj też bym czereśni zjadła:) ale raczej bez tego białka
Nam dziś o dziwo Kacpi dał pospać7 godzin snu bez przerwy to jest coś
ale za to w dzień maruda....dużo znowu płacze...a spacery to masakra
dzis trzy razy do domu sie wracałam..tak płakał
potem jakoś zasnął i sie udało spacerek zaliczyć i zakupy
...a wczoraj poszłam dość daleko i pól drogi go nieść musiałam i pchać wózek....m wyczytał wnecie o kolejnym skoku rozwojowym w tym okresie w którym teraz jest mały..i być może to jest to...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Czołem kobitki
Fedra, dalej trzymam kciuki!
Kaja, Marczello jest cudowny
Ja tez wcinam czereśnie i profilaktycznie nie zaglądam do środka, bo tak jak Fedra nie jem mięsa, a jakby tam coś tłustego się chowało, to mam dodatkowe źródło białkahehe
Poza tym dostałam inne tabletki z żelazem, bo Tardyferon nie dawał rady i w sumie dalej mam anemię, nic nie rośnie hemoglobina w góręWczoraj i dzisiaj zmusiłam się do zjedzenia jednego kotlecika wołowego. Wszystko dla dzidzi, ale lekko nie jest. To już wolę te czereśnie z robalami
Ale jak jakiegoś dostregę, to będzie i po czereśniach. Także, jak pisałam - nie patrzeć, umyć i zjeść
U nas pogoda dzisiaj cudowna, tylko że ja cały dzień w domu siedzę, bo słabo miNoc mam nieprzespaną (i nie mam tu na myśli paru wizyt w wc na siku) tylko umęczyłam się strasznie. Mała mnie skopała w sumie chyba co godzinę, wierciła się co chwilę przez co brzuch bolał i plecy. Do tego tez oczywiście wstawałam na siku chyba z 5 razy
Nie mogłam sobie pozycji znaleźć, śniły mi się jakieś popaprane sny makabryczne. Katastrofa. Dlatego opuściłam dziś jakiekolwiek spacery żeby na paść gdzieś po drodze
Nie wybiera się któraś do Wro może z wizytą? Na kawkę bym wyszła pogadać
magdzia26, Fedra, Kaja, aisa, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hejjj my dzisiaj dzien caly na dworze, piekna pogoda
najpierw spacer pozniej dzialka
musze sie wam pochwalic ze moja mala wczoraj pierwszy raz obrócila sie z brzuszka na plecy
Kaju Marczello przeuroczy.
koczku heh córa Ci dorastamagdzia26, anka_a, Fedra, aisa, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość