plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś byliśmy w poradni psychologiczno -pedagogicznej aby odroczyć moje dziecie od obowiązku szkolnego.(ma 6 lat)
Ja jako matka wiem że moje dziecko jest emocjonalnie nie przygotowane do pójścia do szkoły bo sobie nie poradzi ale poradnia jest innego zdania nie wzieła pod uwage opini przedszkola i wogóle nie słuchała co ja mam do powiedzenia!
Nie wiem co mam jeszcze zrobić aby do tego nie dopuścić!
Odwołania od tej decyzji raczej nie ma pani powiedziała że nie ma sensu się odwoływać.Ahhh normalnie wściekła jestem
Aguś wszystkiego najlepszego ! -
Agus wszystkiego najlepszego, duzo radosci, malo zmartwien, dojscia do celu, ludzi zyczliwych wielu a takze spelnienia najskrytszych marzen :*
Przyjemnej koncowki soboty i milej niedzieli dziewuszki :*magdzia26, Fedra, AGA 30, Selena, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Effciu strasznie mi przykro ze sie nie udalo
My czujemy sie dzisiaj wyjatkowo dobrze troszke brzuch pobolal ale tak jest ok dziekuje ze pytasz Plemniczko
Zycze wszystkim dobranocDodi, aisa, aisa, magdzia26, anka_a, plemniczka, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAsiu, u nas budowa ruszyła...tablica zamontowana,hehehe...a poważnie,to oprócz tablicy informacyjnej posiadamy już wylane ławy...od czwartku zaczynamy wyprowadzać stan zero,a więc murowanie ścian fundamentowych...a kasa idzie jak woda,jeszcze prawie pusta działka a już 20tysiaków poszło....co do drugiego pytania,tu gorzej...z Mamą jest dzień w dzień kilka spięć...no nie ma bata bysmy nie kłóciły się...nic nie poradzę,że na pewne uwagi (czy pytania) nie umiem odpowiedzieć inaczej jak ciętą ripostą...jasna cholera,jak ja poradziłam sobie od tego 19stego roku życia,gdy wyjechałam z domu rodzinnego na studia? Jak ja mieszkałam z Mężem i dziećmi przez ostatnie kilka lat i nie zaroslismy brudem, ani nie zaniedbaliśmy dzieci? Ale wciąż wierzę,że dotrzemy się z Mamą...ja obiecuję uroczyście,że czasem ugryzę się w język...tyle mogę.....obiecać
Aguś,spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe...spełnienia marzeń!
Fedruś,często myślę o Was (Tobie i Winogronku) i czekam na same pomyślne wieści :*
Effcia,powiem Ci szczerze,że sama drżę na myśl,że mój Kuba za 2 lata ma iść do szkoły! Brak słów...
magdzia26, aisa, Fedra, anka_a, Kaja, AGA 30, Strażaczka90, mauysia lubią tę wiadomość
-
Aga najlepszego i spełnienia marzeń.
Kolorowych snów.magdzia26, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć!
Aga wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!Trochę spóźnione ale jak najbardziej szczere.
Shagga czyli tak jak przewidywałaś bez spięć się nie obeszło. Niech ich będzie jak najmniej
Ja dziś pierwsza??? Fedra mnie wyprzedziłaśZa długo pisałam
u nas słoneczko więc popołudniu skorzystamy i będziemy grillować
Miłej niedzieli!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 10:53
aisa, AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny błagam pomóżcie, jestem na skraju załamania nerwowego
Gorączka odpuściła, pleśniawki prawie zniknęły, więc teoretycznie wszystko wróciło do porządku. Ale noce nadal są koszmarem. Leoś budzi się dosłownie co 15 minut z płaczem, nakarmię go, pośpi godzinę i znowu to samo, płacz i pobudki co 15 minut. Dzisiaj wstałam do niego 13 razy ! O 4:30 z mega płaczem poszłam do P. żeby się ze mną zamienił, bo już nie dałam rady. Psychicznie jestem wykończona, fizycznie też. W dzień jest wszystko OK a nawet lepiej niż OK, bo kolega tak nie jęczy.
Co ja mam robić? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry i milego dnia
Ruciu strasznie wspolczuje przejsc nie odzywalam sie bo w tym temacie nie mam wiedzy ale mam nadzieje ze dzisiejsza noc byla lepsza...magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Fedra nie możesz spać?
Ja mam ostatnio coraz większe problemy z przesłaniem całej nocy
Ruciu jak Leoś po dzisiejszej nocy mam nadzieje ze juz lepiej
Dzisiaj czeka mnie wizyta u lekarza
Miłego dniaDodi, aisa, anka_a, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość